Kavak Yelleri - Kanal D

Kanal D'nin uzun yıllardır ilgiyle izlenen gençlik dizisi Kavak Yelleri, son iki haftadır ekrana gelmiyor. Son olarak 7 Mayıs Cumartesi akşamı 160. bölümüyle ekrana gelen yapımın, iki haftadır ekranlardan uzak kalması, 'dizi yayından kaldırıldı' söylentilerini de beraberinde getirdi.

Ancak, internet üzerinde kısa sürede yayılan bu söylentilere, yine internet üzerinden, Tim TIMS Productions'ın resmi Facebook sayfasından açıklama geldi. Kısa açıklama şöyle "Kavak Yelleri Haziranda kaldığı yerden devam edecek

tv de takip etmiyorum oynamadigindanda haberim yoktu. ama 2 hafta eger oynamatmadiysalar pes diyorum. hadi 1 hafta söyle böyle oynamadi bir dizi diyelim 2 hafta oynatilmamasi görülmemis bisey yani demekki zaten kabul ediyorlar izlenilmedigini artik neden hala hirsla sacmaliklarla dolu diziyi devam oynatiyorlar anlamak zor. akil isi olmasa gerek

bu dizi 160 bölüm nasıl izlendi ona bile şaşıyorum ben
başta güzeldi ama sonra saçmaladılar iyice kim kime dum duma bir dizi oldu
kankalar sevgili oldu sevgililer kanka oldu kafam karıştı artık
bitmesi isabet olur

birçok dizi sezon finaline girecek kavak yelleride bu fırsattan yararlanmayı düşünüyordur sırf buyüzden yeni bölümlerini yayınlamıyorlardır

simdi tam olarak eminim artik startv ye geciyor kizlar.. reklamlarinda gördüm oyüzden gecikme var sanirim..

Desene bu sezonda bitmiyecek :)) Zaten seyretmiyorum (fragmanından takipçisiyim) ama sonunda ne olucağını nasıl bağlıyacaklarını merak ediyordum..

simdi tam olarak eminim artik startv ye geciyor kizlar.. reklamlarinda gördüm oyüzden gecikme var sanirim..

yıllardır o kadar alıştımki bitmeyecegini duyunca cok sevindim bence abartsalarda izlenecek az sayıdaki dizilerden birisi sevmem diyenler bile izlemeden duramıyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…