- Konu Sahibi AnneyimBen
-
diziyi izlemeyi seviyorumda bi tatlılıgı yok sanki.. bi gülümseten iç ısıtan yanı yok..(
btun diziler bi sahil kasabasinda gulumseterek baslaip istanbulda aci olaylara donusuyor.
bende Su'nun kırmızı kareli bluzuyla tokası aynı desendi ya ona bayıldım kızlar,birde sanırım yapımcılar bizi takip ediyor çünkü biz burda atakan la devadan bahsettik ortaya çıktılar,unutmuşlardı sanırım onlar
yaa mine nin kırmızı beyaz cizgili hırkasını çook beeendmmm nerde satılıo acaba yaaa :asigim:
minenin giydiklerini lacoste vitrinlerinde görüyorum ben :) belki ordan olabilir sengözlerimebaksanab
Efe eskiden Aslı diye ölüp biterdi.
ne zaman çıkmaya başladılarsa o zamandan beridir sanki yanındaki sevgilisi diilde bi eşya gibi davranmaya başladı Aslıya. sevgili değilken daha hoş bakardı, yanında olmak isterdi, aşık havaları vardı. şimdi sevgilisi güya ama bakışları bile yokç ha sokaktaki vatandaş ha aslı. Deniz aşık rolünü daha iyi yapıyor bence.
kızlar ben bu diziyi bir süredir izlemiyordum. bu son ki haftadan beri tekrar izlemeye başladım ama bir şeyi anlamadım. atakan diziden ayrıldı diye duymuştum. ama şuan dizide. neden su ile ayrıldılar ve atakan ı sürekli kontrol eden adam kim. bilgilendirirseniz sevinirim.
Daha öncede yazmıştım aslıyla efe aşık rolünü hiç oynayamıyolar denizle aslıyı izlerken bi romantiklik bi aşk vardı sanki ortada ama aslıyla efede onu bulamıyorum sürekli bi olaylar bişeyler oluyo ortalıkta bunlar hiç başbaşa kalmazlarmı,hiç elele dolaşmazlarmı birbirlerine sevgi sözcükleri söylemezlermi nasıl sevgili bunlar devamlı bi felaket devamlı karamsarlık üzerine kurulmuş saçma bi ilişki ve aynı zamanda oratada güven denen bişeyde yok efe sevdiği insandan bu denli şüphelenecek kadar güvensiz kıza oysa ilk başlarda ne kadarda yakıştırmıştım birbirlerine şimdi ise bu birliktelik kabak tadı vermeye başladı heyecan sıfır,aslıyla efenin yaptıkları dansı hiç unutmuyorum ne kadarda güzeldi ben ekranda birbirine aşık bi çift görmek istiyorum en azından izleyiciye bunu yansıtmaları gerekir diye düşünüyorum
buzdolabından çıkma bi "sevgilim" deyişleri varya ayol :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?