Kavak Yelleri - Kanal D

merhaba kızlar!a.s.bekaret olayını iyi bağladılara.s!diğer bölümleri izlememiştim sinirlenip ama kızların koyunluk olayından kurtulup seslerini çıkarmaları iyi oldu! bir de atakanın dönmesine sevindim!şimdi de efe saçmalamaya başladı hadi hayırlısı!...:sm_confused:

diziyi izlemeyi seviyorumda bi tatlılıgı yok sanki.. bi gülümseten iç ısıtan yanı yok.. (

btun diziler bi sahil kasabasinda gulumseterek baslaip istanbulda aci olaylara donusuyor.

ilk başlarda iç ısıtıyordu da daha sonra tüylerimizi diken diken eden konular çıktı ortaya:1shok: baymaya başladı!şahsen ben beni gülümseten filmleri izlemeyi sevdiğim için bunalıp değiştirdiğim zamanlar oluyor!...:a015:

yaa mine nin kırmızı beyaz cizgili hırkasını çook beeendmmm nerde satılıo acaba yaaa :asigim:

bende Su'nun kırmızı kareli bluzuyla tokası aynı desendi ya ona bayıldım kızlar,birde sanırım yapımcılar bizi takip ediyor çünkü biz burda atakan la devadan bahsettik ortaya çıktılar,unutmuşlardı sanırım onlar

olabilir vala canımm belki onlarda kk ya üyedirr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kesinlikle bende farkettim burada yazılmaya başladıktan sonra gündeme geldi.arkadaşlar tesbitleriniz çok iyi ve mantıklısüprizzzzz
aslında bi topik açalım kendi senaryomozo yazalım ne dersiniz. sonra filim falan olurda oskar kaznırız belki:lepi:

Efe eskiden Aslı diye ölüp biterdi.
ne zaman çıkmaya başladılarsa o zamandan beridir sanki yanındaki sevgilisi diilde bi eşya gibi davranmaya başladı Aslıya. sevgili değilken daha hoş bakardı, yanında olmak isterdi, aşık havaları vardı. şimdi sevgilisi güya ama bakışları bile yokç ha sokaktaki vatandaş ha aslı. Deniz aşık rolünü daha iyi yapıyor bence.

Efe'ye cok kizginim kötükedihüso :mymeka:

Merve bu bölümde gözüme iyi gelmeye basladi ki herhalde diziden ayrildi mi? Asli ve Su ile iyi arkadas olma yolundaydilar aslinda.

Atakan'in diziye dönmesine cok sevindim, Halil'le yemek pisirme sahnesi cok hostu :roflol: Halil'im garibim kime yemek yapmayi ögrettigini bi bilse sırnaşık şey

Mine'm güzelim benim yine her zamanki gibi cok hostu, seviyorum bu kizi ya :asigim:

cok dogru yazmıssın cnmm şakkıdı

Efeye bende çok kızdım bu bölümde
her şeyi mafedecek,dana

mine adil ışıktanda giyiniyor ordanda olabiliryerimseniben

kızlar ben bu diziyi bir süredir izlemiyordum. bu son ki haftadan beri tekrar izlemeye başladım ama bir şeyi anlamadım. atakan diziden ayrıldı diye duymuştum. ama şuan dizide. neden su ile ayrıldılar ve atakan ı sürekli kontrol eden adam kim. bilgilendirirseniz sevinirim.

babası canım..
babası geldi atakan gitti..nie bende bilmiyorummm
şimdi tekrar cıktı ortaya

Daha öncede yazmıştım aslıyla efe aşık rolünü hiç oynayamıyolar denizle aslıyı izlerken bi romantiklik bi aşk vardı sanki ortada ama aslıyla efede onu bulamıyorum sürekli bi olaylar bişeyler oluyo ortalıkta bunlar hiç başbaşa kalmazlarmı,hiç elele dolaşmazlarmı birbirlerine sevgi sözcükleri söylemezlermi nasıl sevgili bunlar devamlı bi felaket devamlı karamsarlık üzerine kurulmuş saçma bi ilişki ve aynı zamanda oratada güven denen bişeyde yok efe sevdiği insandan bu denli şüphelenecek kadar güvensiz kıza oysa ilk başlarda ne kadarda yakıştırmıştım birbirlerine şimdi ise bu birliktelik kabak tadı vermeye başladı heyecan sıfır,aslıyla efenin yaptıkları dansı hiç unutmuyorum ne kadarda güzeldi ben ekranda birbirine aşık bi çift görmek istiyorum en azından izleyiciye bunu yansıtmaları gerekir diye düşünüyorum

ayy cnm öpcem gellll Şeniz Şeniz Şeniz
evet yaa o dans ne güzeldi..
bende istiyorum gezsinler tozsunllar sarılsınlar cilveleşsinlerr sengözlerimebaksanab
en azından aşkım fln desinler biribrlerinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…