Kavak Yelleri - Kanal D

ya şu erkana gıcık oluyorum. deniz ona karısını soruyo o lafı değiştiriyo, denizde bön bön bakıyo, yaf sende üste çıksana, lafı değiştirme karın olduğunu söyle falan dese ya, o zaman zaten ipler kopacak, tefeciye sıra gelmeyecek. sustu kaldı denizde, beni sinir etti ya.

valla güven karakterine bayılıyorum artık ne kadar eğlenceli diziyi resmen oyunculuğuyla ele geçirdi tabi diğerlerinide yabana atmamak lazım,sarp apak çok tatlı diziden daha büyük keyif almaya başladım,son sahnede aslı geldiğinde güven kesin kendini yere atar sürünerek geldim filan diye palavra sıkar çünkü adamın hayatı yalan zaten aslının farketmeyeceğini düşünüyorum ama bellide olmaz

ay kizlar bugün tvde reklamlarda daghan cikti bende aynen böyle oldum

"efeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee" :çok üzgünüm:

ama sarp diziyi gercekten kurtardi....
yine bi zevkle izler olduk

sarp ın üşkatçılığı diziye hoş bi hava kattı
ben de eskiden hiç yüzüne bakmazdım dizinin
şimdi fırsat oldukça izler oldum :)

bugün dizide efenin arabasını gördü abisi efe geri gelecek sanırım diziye ya olmadık bi yerden çıkacak sanırım :roflol:

efenin hayalini bencede metin çok görmeye başladı acabamı diyorum efenin geri dönme ihtimali olabilirmiki??

Kızlar bunun altında raiting yatıyor,
dikkat ettiyseniz son iki bölümdür Efe'nin ismi geciyor,
Sarp diziye dahil olalı iki ayı gecti ama KY eski raitinglere kavusamadı.
Ee senaristler, yapımcı bu durumdada böyle hareketler yaparak izleyiciyi tv ekranına cekmeye calısıyor.
Efe'nin arabası görüldü diye herkes Efe dönecek mi acaba sorusuyla diziye kitlendi yine. Daghan dönmez diye düsünüyorum, ha eger dönecekse ne ala ama dönmeyecekse bu yaptıkları hic yakısmadı bence. lmaz:

ayrıca efe arabasını sattı...sattığı zaman da arabadaki efem diyet mutfak yazılarını sökmüştü
gerçekten gördüyse bile efenin arabasını sattığı adamdır o
efe bence diziye dahil olacak ama şimdi değil ilerde
bana öyle gibi geliyor nedense
belki dağhan olarak değil başka biri oynar o rolü onu bilemem

Bence Metin hayal görüyor, hem arabayı alan kisi neden Efem Diyet Mutfak yazılarını yapıstırsın ki arabaya dimi?

Bu arada Metinin eski esi Gönül Showdaki Kahramanlar'da oynuyor. Keske cıkmasaydı bu diziden, onca ay ikizleri bekledik neden dogurmuyor unuttular mı dedik gönül dogurdu olan bize oldu ikizlerle beraber gitti :umursamaz: :dilcikar:

çok haklısın millet bi umutla belki efe dönecek diye bekliyor ama yaptıkları çok saçmaÇok üzgünüm çoook

iki bölümdür efenin adı geçiyor hakikaten. ilk bölüm efenin ölümünü geçiştirdiler şimdi en son bölüm efe yi bile tekrar gösterdiler. bencede dönmeyecek ama aldatmaca yapmaya çalışıyorlar. ayrıca ben sarp apaklı bölümleri daha çok sevdim üçkağıtçı falan ama diziye çok yakıştı resmen aldı götürdü. mimikleri falan çok tatlı.

kamile gelen adam hapishaneden arkadaşıymış biraz şaibeli geldi bana sanki yasadışı bişeyler yapacakmışta yer bakıyomuş gibi bence kamilde kıllandı adamdan,tabi dizi bu herşey olur bakarsın güveninde babası çıkar,dün bi magazin programında kavak yellerine efe geri dönebilir diyordu bilemiyorum aslı varmı ama dönerse güzel olur sanırım,denizde son zamanlarda kendini bişey sanmaya başlamıştı mineye davranışlarıda çok umursamaz sanki onu sevmiyor gibi dün gece iyi bi benzettiler denizi,mineninde annesi geldi mutlaka kapıdaki oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…