Kavak Yelleri - Kanal D

tam tersi dizinin reytingleri güvenle birlikte yükseldi
deniz iyice bir artist oldu kendini beğenmiş bencilce tavırları beni deli ediyor
aslı doğruyu yaptı bana göre annesine söylemekle
deniz en baştan annesine söyleseydi bunlar zaten olmazdı
güven çok ama çok sevimli ve diziyi kurtaran adam konumunda
dünkü bölümü beğendim ben...geçen seneye göre çok daha güzel bir dizi oldu izmir yaradı kavak yellerine
ayrıca kamile gelen adam da bana göre güvenin babası çıkacak

Yalniz farkinda misiniz Leman Hanim Asliya ne kadar iyi davrandi...
Deniz ile birlikte iken kiza demedigini birakmiyordu.

O adam bence hem Güvenin babasi cikicak, hemde strawberylips´in dedigi gibi yasa disi isler yapicak...
Kamilin killandiginada katiliyorum....

Sonracigima, Efe gelirse Güven ne olucak? Yani simdi tam Güven ile Asli arasinda birseyler olmaya baslarken.... Güven arkadas grubuna katilmisken, düzelme yolunda iken...

ben isleri nasil yoluna koyacaklar cok merak ediyorum cok karisti denizin basina gelenler normalde baskasinin basina gelebilirmi ben cok korktum sahsen yazik
ya birde metinde cok kotu olduya karisi yok bebisleri yok annesi babasi yeni dogan aslilari yok oldu efe zaten yok madem hepsi gitti metin niye kaldiysa :1no2:

94. Bölümün özeti:

Güven, Deniz’in imzaladığı senedi geri almak için son bir numara yapıyor. Acaba Güven bu kez Nazif’e karşı galip gelebilecek mi, yoksa ava giderken avlanacak mı?

kıslar geçen hafta izlemedm ama ondan önceki hafta efeden falan bahsediolardı biras öncede aslı foto grdü deniz kayığı grnce efeyi htrladı falan ayy geri döneck mi acaba yaaCADIARZU

bol efeli bir bölümdü zaman zaman gözlerim doldu özlemişim efeyi
acaba denize yardım eden gizemli adam kim ve neden yüzünü göstermediler

efe gelmez o sayfa kapandı...yalnız güven ne kadar güzel bakıyor aslıya aşk dolu bakışları var.rol olduğunu bilmesem var bişeyler diyeceğim

Dünki bölüm güzeldi, heleki Efe'li sahneler :gitme:
Deniz'i kurtaranı göstermediler ama özellikle hep bulustukları yere koydurttular Deniz'i ki seyirci Efe'ydi o desin diye :umursamaz:
Demistim ya, raiting raiting raiting... Efe'nin dönecegini bilsek belki bu kadar koymaz bu sahneler, ama dönmeyecekse ne diye böyle sahnelerle bizi umutlandırıyorlar anlamıyorum. Ah Daghan ah... gör bak ne cok özleniyorsun :a015:

Simdi seyirci tabii ki acaba diyor, gelir mi diyor, gelirse Güven ne olacak diyor, ama su an itibariyle dönmesinide istemem acıkcası her ne kadar Efeci olsamda onun icin (ve Mine icin) KY'yi izlemis ve izliyor olsamda, sonucta ortada bir emek var Sarp'a ayıp olur, Daghan gitti Sarp geldi seyirci her ne kadar Efe diyorsada (ben dahil) Sarp'ın emegini gözardı etmemeli. a.s

niye efeyi kullanıyorlar hala ben anlayamıyorum,hele aslı efenin tişörtünü saklamış annesine sarıldı ağladı daha geçmedi dedi bende ona duygulandım ama senaristler ısrarla hala efe geri dönecekmiş gibi kapıyı açık bırakıyolar,artık bende inanmıyorum döneceğine ama dün gece neden bu kadar çok onu gösterdilerki,minenin anneside kamile gelen adama gitti mineyede bu iş olursa hayatımız kurtulacak dedi pis kadın yasa dışı işler peşinde zaten bu güne kadar mineye pek bi faydasıda olmamış bide kızının başını belaya sokmasa,asıl merak ettiğim güvenle biricik planı yapmıştı sanırım minenin plandan haberi yok mine o adamdan nasıl kurtulacakki,lemanda denize çok iyi konuştu saydı döktü valla helal olsun ama oteli erkanın üzerine yapmakla ne kadar doğru yaptı o tartışılır,aslı biraz güveni kıskandı sanki güven çok şeker yaa valla diziye renk kattı bende artık daha çok seviyorum

bu hafta bölüm güzel yine,Aslı gitmesin diye Güven'i vuruyor zıpkınla kaydirigubbakcemile3

vardı aimecim ama içi boş
daha önce de toplaşıp gitmişlerdi ya

güven gitmesinnnnnnnnn opuyorumnanaktan

aslıda bişeyler hissetmeye başladı bence,güvende nereye gitse dilinde mavi göz bide aslının resmini aldı aslı farkedecekmiki resminin gittiğini

minenin annesinede illet oldum gıcıklığına yapar gibi minenin arkadaşlarına falan sokuluyo herşeye maydonoz sinir şey

biricikle güven konuşurken çok bozulmuştu hatta dünkü bölümde iyice belli etti aslı da hoşlanıyor güvenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…