Kavak Yelleri - Kanal D

Daghan dönmicek bencede, hatta Melekler Korusun'a transfer olmus deniliyor ki bundan emin degilim.

Daghan dönmicek bencede, hatta Melekler Korusun'a transfer olmus deniliyor ki bundan emin degilim.

bu biraz sacma olmaz mi
sonucta yapicilarla (tims) ile anlasamadigi icin cikti diziden
melekler korusunun yapicilarida tims....

kavak yellerinde anlasamadilar melekler korusunda anlasirlarsa bir garip olur

kizlar metinle ayni odada yatan hasta güvenin babasi cikmasin :)))
bende herkese güvenin babasi mi acaba diye bakiyorum hehehe

bana da minenin annesinin iş birliği yaptığı adam güvenin babası gibi geldi
kesin babası izmir de çıkacak ya çok merak ediyorum
çok sevdim ben bu sezon kavak yellerini opuyorumnanaktan

efe denize kayboldu her an her yerden çıkıcak gibi geliyor bana
bencede güven daha güzel götürüyo:)
meleklere korusunada geçmez bence orda yeterince kalabalık var zaten
ama düşününcede acaba denizin yerine mi dönecekdelikafadulden

benim de aklıma o geldi acaba deniz fenerinin yerine mi gelecek efeakannehir

bana da minenin annesinin iş birliği yaptığı adam güvenin babası gibi geldi
kesin babası izmir de çıkacak ya çok merak ediyorum
çok sevdim ben bu sezon kavak yellerini opuyorumnanaktan

canim ilk bastan hatirlarsan bende öyle düsünmüstüm... illa biriyle baglantisi olucak ya
ama simdi o adamin minenin annesi nur ile baglantisi ortaya cikinca bende metinle ayni odada kalan adami düsündüm hemen kaydirigubbakcemile3

o da olabilir valla kaydirigubbakcemile3 kesin tanıdık biri çıkar kesiiinn

Nerede duydum bak anımsamıyorum, güya Efe bi yerde hafızasını yitirmiş balıkçılık mı ne yapıyormuş, Deniz bulacakmış onu da falan filan... şehir efsanesi olabilir.

Nerede duydum bak anımsamıyorum, güya Efe bi yerde hafızasını yitirmiş balıkçılık mı ne yapıyormuş, Deniz bulacakmış onu da falan filan... şehir efsanesi olabilir.

:1shok: şaşırdım şimdi,hiç dikkat etmedim ben efenin cesedi bulunmamışmı kızlar.
Aslında bulunmamışsa bi açık kapı bıraktılar demektir...Her an dönebilir gibi yaparlar,reyting için...

:1shok: şaşırdım şimdi,hiç dikkat etmedim ben efenin cesedi bulunmamışmı kızlar.
Aslında bulunmamışsa bi açık kapı bıraktılar demektir...Her an dönebilir gibi yaparlar,reyting için...

Yok bulunamamış.
Belki de Efe diye başka bir oyuncu girecek diziye, o da olabilir.

bencede kamile gelen adam bencede güvenin babası sanki fragmanında aslıda güvenin babasını bulmaya çalışıyor,bide aslıyla güven birbirine sarılmış aslıda uyuyordu artık eminim aslıda hoşlanıyor güvenden

ya ben anlamiyorum biyerde biseymi kacirdim acaba.. Göcmenler neden biyer ariyorki kalmak icin?
Türkiyeye giris izinlerimi yok, ki zaten girmisler? nedir yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…