Kavak Yelleri - Kanal D

kaçak sokuyolar ülkeye,o adamda onları kaçak sokup kalacak yer ayarlıyo,ama kamil polisle anlaştı ele vericek o adamı

yok be almaz o şeytan bence
o kendine kalcak yer ayarlıyodu:

ya şu güvenin babası hangisi be çözemedim

bence de güvenin babası metinin konuştuğu adam
aimecim bildi yani opuyorumnanaktan

kamil polisle mi anlaştı kaçırmışım ben orayı akannehir

MIne´nin annesi o insan kacakciligi yapan adamla is birligi yapiyor....
Sanirim o evde ya bu isle ilgili, yada bu isten alacagi para ile alicak o evi. Ama para gizli oldugundan dolayi ve tabii yaptigi kacakcilikta gizli oldugundan annesine Mine´ye alicam diye yalan söyledi....

Kamil ilk basta yine seytana uydu sandim.... Ama sonra telefonla haber verince, polisle is birligi yapiyor dedim.... Aferin Kamile...

Metin yavas yavas düzeliyor, ve bununla birlikte yaninda ki adamida hayata tekrar kazandiriyor... Bu cok güzeldi.... Birde karisi ve cocuklarina kavussa....

Leman hanim gitti o adama güvendi.... Sonu bu... Kac yillik tanidigin insanlar var onlarin üstüne yapsana herseyi... Mesela Ayse teyze... O senin malini yemezdi... Bir yandan haktir sana diyorum, bir yandan da aciyorum, onca emek vermis otele filan simdi teker teker hepsi elinden gidicek....

Mine ve Denizin iliskisi... Bence bu iliskide bir sey eksik... Ben Mine ve Denizi bir cift olarak begenmiyorum... Mine cok iyi bir insan oldu evet, ama bu sadece Denizle birlikte oldugundan dolayi olmamali....

Asli ile Güvene gelince, cok tatlilardi yaaa.... Ikisinin atismalari cok hosuma gidiyor :)
Asli uyurken Güvenin elini tutunca Güvenin o bakislari..... Süperdi... Sanirim hayatinda ilk defa sevgiyi asli ile tadicak Güven. Sevmek, Güvenmek nedir Asli ile ögrenicek....

Son düzenleme:
Lemanda hala Denizden saklıyor. uyus karı, daha yolun başındayken söyle bari. elinde mal mülk kalmayınca anlatacak galiba. adam evli vede malını yiyor. birde ukala ukala konuşuyor. leman hala nasıl birlikte oluyor o adamla anlamadım.

Deniz ondan birseyler sakladigi icin ne kadar kizmisti Denize degil mi?
Simdi ayni hatayi kendisi yapmiyor mu?

vay güven vaaay pislik seniii :mymeka:
o çemkirik kızla ne cevizler kırcak bu hafta bu güvene nasıl güvenilir yaa :dilcikar:

yuhhh!
güven naapmış öyleee
tamam aslıyı kendinden soğutmaya çalışmış anlaşılıyo ama gidip kızla yatması gerekmiyodu dimi ?
abartmışlar resmennn! leman ile ilgili bişe göstermedi fragmanda ben onu çok merak ediyorum..
Bu denizde zaten mineyi çileden çıkarıyodu,bu bölümde napcak acaba..güzel bişey yapmaya çalışmış sanırım film gibi ama onuda eline yüzünemi bulaştırdı ne,mine delirmiş
merakla bekliyorum

Korkaklığından yapıyor Güven aşık olduğunu kendi bile kabul etmiyor çünkü..Ortada karmaşık birşey varsa erkeklerin saçmalayıp yanlış birşey yapması olayı..Aslı'nın en uyuz olduğu kızla birde..Yandı Güven yandı :))

canım amacı o ama o cadı kızla birlikte olması iyi olmadı
içki içiyorlardı başbaşa sanırım istemeden oldu bu olay

hani tam dizi yine keyif aldirmaya baslamisken eski konulara dönülüyor...
o onla yaticak, asli nasil tekrar onun yüzüne bakicak..... kafamçokkarıştı
keske böyle bir senaryo yazmasalardi

mine niye delirdi acaba ben senin kölenim falan dedi tekmeledi bişileri kaydirigubbakcemile

hani tam dizi yine keyif aldirmaya baslamisken eski konulara dönülüyor...
o onla yaticak, asli nasil tekrar onun yüzüne bakicak..... kafamçokkarıştı
keske böyle bir senaryo yazmasalardi

evet yaa iğrenç :sinifsinif:

bu sezon süper gerçekten inşallah bozulmaz mafoldumben

Ay fragmanı bende hiç beğenmedim sanırım güven aslıyı sevmekten korktuğu için öteki kıza gitti,yazık oldu aslıya,eninde sonunda zaten aşk yaşayacaklar o kesinde keşke seneryo böyle olmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…