Kavak Yelleri - Kanal D

Şimdi ne alaka sevmemek için sevmediğin bi kızla yatmak onunla oynamak bu senaryoyu yazanlarda nasıl bir beyin var çözemiyorum.Bide anlamadığım Aslı'yı oynayan kız zaten kısa boylu yanına boyuna uygun bir oyuncu niye bulmuyolarsa mirmirmirmir

kaydirigubbakcemile3 sirf boyu uzun diye güvenden vazgecilmez allasen..kimi koysalar bukadar tutmazdi bu sezon bi güvenle kurtarabilceklerinin farkindalarmis demekki

cok tatlilar birlikte bence, boy farkimi sorun yani..

Leman sonunda denize söyleyebildi şükür yani.
artıkn haftayaki konu lemanın mallarını kurtarmak olur.
deniz arkadaşlarına durumu anlatır. güven duruma el atar. ya erkanın karısına ulaşırlar. erkanıda sıkıştırıp zorla elinden alırlar. yada güven yine bi numara çeker. alıcı gibi erkanı dolandırır ve elinden malları alır

erkanın eşine ulaşırlar bence de...kadın da intikam amacıyla yardım eder onlara
arkadaşım kesinlikle senin dediğin olaylar çerçevesinde geçer önümüzdeki haftalar...

Leman oğluna ben bu mal varlığını nasıl yaptım dersi verirken çok ağır gitmişti onun dersini aldı şimdi..
Güven'de dengesiz erkek tipi korkak, dengesiz, havaii olan garip Aslı'ya olacak :))
Deniz'le Mıne'de bi anormallik var çift olmalarında değilde ne bileyim bir türlü sevgili kalıbına uyduramıyorum onları kafamda seyrederken birinden biri yeterince iyi rol yapamıyor galiba sevgili olma konusunda..

Şarkının adı Açık adres

mineyede bi türlü yaranamıyo deniz.
eski kocası gibisi lazım mineye
salak şey, o kocayı gördükten sonra deniz gibi birisiyle birlikte olduğuna şükretmesi lazım
ağzıyla kuş tutsa yaranamıyo çocukcağız :)

deniz çok tatlı,düşünceli biri ama mine çok saçmalıyor gerçektende
tamam denizin öküzce hareketleri oldu ama zor zamanlar geçirdi normal yani
dayak yedi, tefecilerin eline düştü falan filan kolay atlatılacak şeyler değil

neymiş eskiden hiçbir şey unutmazmış daha düşünceliymiş
yaw onların ilişkisi bitecek bence çok bile sürmüş 3 sene

bende mineye hic ısınamıyorum dizide...güven aslıya baglanmaktan korkuyor,aşık oldu,çünkü.denizin annesi de bi tuhaf daha evlenmemiş bile mallarını adama vermiş,ne akıl...sositososito

bence aslı güven aşkı çok güzel olacak..şarkıda cuk oturdu ya dün ikisinin durumuna..zaten çok sverim o şarkıyı hergün dinlerim mutlaka..o da çalınca mayışık izledim o bölümünü:))

valla bende dünkü bölümden hiç zevk alamadım sıkıcıydı sanki biraz,yatak sahneleriyle geçti durdu,minede deniz bi mısır patlatmadı diye olay çıkardı ama aslının ona söylediklerini denize söyleyerek,denize önce bağırdı sonrada hemen hoopp yatağa:)aslının kısmetinede hep üniversite bitirmeyenler düşüyo ne hikmetse efede öyleydi hele şimdi güven dolandırıcı kız dr.çıkacak yakında şans işte,dünkü tek güzel şeyse dediğiniz gibi sertabın şarkısıydı çok hoştu doğrusu,lemanda nihayet akıllandı bakalım mallarını geri alabilecekmi çok bilmiş hatun

tek güzel şey sertap erenerin açık adres şarkısıydı iyicene hepten salladılar.
o ne kadar saçma bir sondu merak uyandırmadı bile

Ya zırt pırt oyuncular reklam yapıyor deli olucam, yok tarağı yok bilmem neyi, doğru düzgün izleyemiyorum acaba buda reklammı çıkıcak diye of :mymeka:

ama tarak iyiymiş didsim ya :):)

bugünkü bölüm yine eh işteydi biraz heyecan vardı geçen bölüme göre
tabi güven seni seviyorum demeyecek sanane seni ne ilgilendiriyor diyip geçiştirecek
güveni de ne kadar kaba yaptılar uyuz oluyorum tamam sevgisinden kaçıyor falan ama çok pislik oldu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…