Kavak Yelleri - Kanal D

Tamam canım onu bende beğendim :1rolleyes: ama valla geriliyorum ya, ha şimdi reklam çıkıcak ha şimdi diye :mymeka:

orası öyle valla haklısın dizinin inandırıcılığını zedeliyor
ama bu reklam verenler için çok akıllıca sanırım sadece yapım şirketine para veriyor adamlar
oyuncu ve mekan maliyeti falan yok ayrıca daha fazla kitleye ulaşıyorlar bu sayede

yalnız diziden çok tarak konuşulmuş..görünce eşime bende istiyoruuuum diye bağırdım..tamam tamam dedi bakalım :)))

reklam hedef kitleye ulaşmış:):)
valla çok çabuk bir şekilde halletti mine görünüşe göre öyle :)

tarağın markası Braun kızlar :)))
diziye gelince ben erkandan malları parasız pulsuz almalarını bekliyordum. ne o öyle kendi malını parayla alacaklar. aslında güven erkanı dolandırıp alırdı ama Deniz beyfendinin dahiyane fikri olunca onların haberi bile olmadı durumdan. umarım parayla almazlar.
güvene gelince ona bende uyus oldum. aşık oldun madem ne işin var başka kızla. söyleyemiyorsan bile hareketlerine dikkat et.
ayrıca Minenin anneside güven sayesinde ucuz kurtuldu valla.

denizi borçlandırmalarının amacı izmire bağlayabilmeleri
öyle birşey bulmaları lazımdı ki denizle mine istanbula dönemesinler
sezon başından beri bütün yaşanan olayların amacı buydu yani
şimdi deniz en azından 120 ay izmirde annesinin otelini işletecek -tatlicadiarzu-
mineyle de arasını düzeltecek ki geri dönemesin :):)

Ben eski sezonda pek izlemezdim.Ama şimdi hemen hemen her bölümü izlemeye çalışıyorum.Bence Güven çok iyi rol yapıyor,bayılıyorum çok komk yakaydirigubbakcemile3

dağhan iyiki çıkmışş iyiki sarp girdi dizeyeee renk geldiii.........bu diziyi başından beri kaçırmadan takip ediyordum ama bu sene bir başka güzelleiştii yaaaa..güven süperr ötesii rol yapıyorrrrr:))

diziyi ilk dönem izleyip,2.dönem bırakıp bu döenm sarp'ın girmesiyle tekrar izlemekteyim.. pelin karahana zaten sinir oluyorum onu geçtim...ama ibrahim kendirciyi de soğuk bulanlardandım,ama hiç te öyle değilmiş...bugün bizim ünv.deydi,çok şeker çok sempatik biriymiş meğersem...bundan sonra ibrahime sinir olarak izlemiycem diziyi :)

fragmanı izledim bence bu bölüm özellikle bundan sonraki bölüm çok güzel ve heyecanlı olacağa benziyor..cumartesi gelsiiiin

bu hafta aslı baya bi güzelleşmiş saçlar ıuzadı yine çabucak kaydirigubbakcemile3

ben hiç seyretmezdim bu diziyi ama deniz ve sevgilisi o kdr tatlılar ki hem seyrediyorum hem iç geçiryorum, bir yandan da gözlerim doluyor...:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…