Kavak Yelleri - Kanal D

bende aynen öyle düşündüm..kesin telefon çalar yada biri görür falan filan..öpüşeceklerini sanmıyorum hiiiiçç.

uzun zamandır izlediğim en güzel bölümdü diyebilirim,öpüşme konusunda hemfikirim kesin öpüşemezler,ah üniversite yıllarım ne kadarda özledim izlerken hep o günler geliyor aklıma,pinhaninin şarkısıda süperdi

aynen ya ne güzel günlerdi valla o zamanki heyecanlar başkaydı :gitme:

sarpın gelmesi iyi oldu ya dağhan varken iki haftada bir oynuyodu dizi şimdi her hafta oynuyo

bu arada sedanın güveni terk ettiği sahne çok komikti güven çok komik ya kaydirigubbakcemile3

Bu resmi görünce sizinlede paylaşmak istedim aslı bu şekilde dolansa dizide neler olur merak ettim :))) güven neler yapardı acaba, bu arada bu hafta ki bölümde onlar öpüşemeden güven tokat yemez umarım :)

Son düzenleme:
hadi ya bu hafta yokmu
bana bugün cumartesi gibi geliyodu tatil olunca
bende kavak yelleri bekliyodum sonrada cuma olduğu aklıma geliyodu, yarın var nasıl olsa diye kendimi teselli ediyodum. napcaz şimdi

oyuncular yılbaşı tatiline girince çekimler aksamıştır
daha çok var üfff fragman çıksa bari

fragmnaı izledim öpüşememişler..aslı bırakıp kaçtı galiba çünkü hastanede güven kızıyordu hep saklanıyorsun hep kaçıyorsun diye.mine-deniz kıskançlığı vardı
en sonunda deniz evlenme teklif ediyordu..
aslı ve güven yine yakınlaştı güven aslıyı kendine çekti ama bi 5 bölüm daha öpüşmezler :)))) uzatırlar

bence deniz yine abuk subuk bişey için oyundan evlenme teklif ediyo mineye bi gecede bekarlığa veda partisi falan aklinialirimsmile
belkide tolgahandan kıskandı o yüzden de olabilir akannehir

su nereye gidecekmiş ben onu anlamadım yalnız :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…