boşanma davası varsa nie muhatap oluyorsun adamla. konuşursan tabikide tehditte eder herşeyide yapar.
Eve almayın kesinlikle. Arabayı uzağa park edip,kapınızı sıkıca kilitleyin. Gitmezse kapıdan,tehdit etmeye devam ederse polisi arayın,tehdit edildiğinizi söyleyin ama lütfen yüzyüze gelmeyin bu adamla. Bizede haber verin son durumu lütfen.
Güçlü ve dik dur canımcığım! Komşuya yedek anahtar ver arkadaşın dediği gibi. kulakları gözleri sizin üstünüzde olsun. Ses yükselirse polisi arasınlar.
Çilingir çagırın anahtarı degiştirin, zile basarsa gitmezse polisi arayacagınızı söyleyin ve sakın kapıyı açmayın.Allah yardımcınız olsun, savcılıga şikayette bulunun biran önce.İnançlı iseniz ayetel kursi okuyun, İnşaallah sizi korur.
Korkuyorum açıkçası, yarın haberini bekliyorum. Allah yardımcın olsun. Telefon hep elinde olsun, polisi ara ilk fırsatta.
Koyun gibi onu mu beklicek git savcılığa yarında hiçbiryer yoksa otelde kalArkadaslar bosanmya karar verdigimiz adam yarin benle kavga etmeye gelcek..evliyken oturdugumuz evde oturuyorum o sehir disinda calisiyor gozu donmus kavgaya geliyor.iyi bir sey icin cagirsan hayatya gelmez izin alamiyorum diye bin.turlu bahane bulur..
Eskisi gibi herseye olur demiyorum biraz tepki koyuyorum diye ona gore azmism meydan okuyormusum meydan okumak neymis bana gostercekmis..
Kendimi nasil korusam bilemedim evden sabah erkenden cikmayi planliyorum ama serefsizligi tutarsa vicdan iman kalmaz bu kopeklerde evimi bosaltirsa diye korkuyorum. Ne yapsam ki acep komsuya haber verdim ses falan duyarsaniz gelin bana zarar vercek dedim..bide serefsiz babasi ve kardesiyle gelmeside muhtemel.gozu donerse ne yanimdaki cocuga acir ne karnimdakine...ne yapayim yarina kadar sakinlesir mi ki evde bekleyip birsey olursa polis mi cagirayim yoksa disari cikip gec saate kadar donmesem mi arabamda kapinin onun de zarar vermesi muhtemel
Sizi tehdit eden mesajları varsa eğer onlarla birlikte savcılıga basvurun.. Uzaklastırma kararı alsınlar en azından.. Gerekırse sıgınma evlerıne basvurun.. Eviniz eğer kiralıksa hemen siz boşaltın.. Sizin uzerinize baskı kurmasına izinvermeden.
Koyun gibi onu mu beklicek git savcılığa yarında hiçbiryer yoksa otelde kal
Cok Merak ettim seni , yazabildigin Zaman yaz lutfenGun icinde yazarim buraya
Insallah normale donmustur bu adam siniri gectimi kuzu olur..ama babasiyla kardesi habere kiskirtir da kiskirtir.zaten evden ciktim koskoca sehir istesede bulamaz.komsularda bir sey olursa hemn telefon edcekler
Ailem nemlekette zaten onlarin bes para etmezliklerinin cezasi ben boyle cekiyorum..ailem olsa bu adam hayatta bu kadar kudurmaz..en ufak bir sorun olsa seni onlara dovdurecem oldurtucem demeye basladi..gecen kizdigim diyorum oyle sey yaparmiyim diyordu..ama insanin fikri neyse zikride odur degilmi
Aklım sizde ne yalan söyleyeyim inşallah sağ salim atlatır kurtulursunuz
Kapinin kilidini degistirin, yarin da otelde kalin. Insan gibi konusmadan da kendisiyle gorusmeyeceginizi soyleyin
Siddetin tehdidin korkutmanin elbette ki mantikli bir aciklamasi veya bahanesi olamaz ama siz de para para para diye fazlaca muhatap olmadiniz mi bu adamda? Suc sizde ki bu rezil adamla hala aldim verdim gorusmeleri yapiyorsunuz. Madem bosanacaksiniz avukatiniz var, her turlu gorusmeyi avukatiniz araciligiyla yapmalisiniz. Adamin sizinle tek bagi cocuguyla gorusecegi zamanlar olmali, siz sadece cocuk babasiyla gorusurken refakat etmelisiniz o kadar. Bu kadar iletisim bosanacak iki insan icin fazla eger ki taraflardan biri ( esiniz ) medeni degilse
Varsa yakin bir polis tanidiginiz muhakkak bilgilendirin. Herhangi bir suc olusmadan belki normal polis gelmez ancak sizin tanidiginizin gözü üstünde olur. Arkadaslarinizdan veya komsularinizdan bir kaci gelsin gün yapıyoruz ayagina o gün yaninizda olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?