kavga etmeye gelcek

Birazdan evden cikmayi planliyorum..ara ara gelip evi kontrol ederim komsuya soylerim ariza cikarirsa veya evi bosaltmaya kalkarsa hemen polis cagiririm

Çilingir çagırın anahtarı degiştirin, zile basarsa gitmezse polisi arayacagınızı söyleyin ve sakın kapıyı açmayın.Allah yardımcınız olsun, savcılıga şikayette bulunun biran önce.İnançlı iseniz ayetel kursi okuyun, İnşaallah sizi korur.

Güçlü ve dik dur canımcığım! Komşuya yedek anahtar ver arkadaşın dediği gibi. kulakları gözleri sizin üstünüzde olsun. Ses yükselirse polisi arasınlar.

Iykide yedek anahtarim yokmus yoksa adamda olurdu.gecen yil kirinlinca anahtarin yedegi babasina guvenmedigim icin ne olur ne olmaz diye yenisini yaptirmadim..birazdan evden cikariz bir sey ysparsada komsudan haber alirim polis cagiririm..

Onda anahtar yok zaten.en yakin zamanda savciliga dilekce vercem.insallah sakinlesmis olurda olay cikarmaz

Sizi tehdit eden mesajları varsa eğer onlarla birlikte savcılıga basvurun.. Uzaklastırma kararı alsınlar en azından.. Gerekırse sıgınma evlerıne basvurun.. Eviniz eğer kiralıksa hemen siz boşaltın.. Sizin uzerinize baskı kurmasına izinvermeden.

Koyun gibi onu mu beklicek git savcılığa yarında hiçbiryer yoksa otelde kal

Insallah kadun siginma evine gerek kalmaz.ev kendi evimiz daha dogrusu zaman

imda salaklik yapip kendi uzerime yaptirmadigim ev

Koyun gibi onu mu beklicek git savcılığa yarında hiçbiryer yoksa otelde kal

Insallah normale donmustur bu adam siniri gectimi kuzu olur..ama babasiyla kardesi habere kiskirtir da kiskirtir.zaten evden ciktim koskoca sehir istesede bulamaz.komsularda bir sey olursa hemn telefon edcekler

Aklım sizde ne yalan söyleyeyim inşallah sağ salim atlatır kurtulursunuz

Kapinin kilidini degistirin, yarin da otelde kalin. Insan gibi konusmadan da kendisiyle gorusmeyeceginizi soyleyin
Siddetin tehdidin korkutmanin elbette ki mantikli bir aciklamasi veya bahanesi olamaz ama siz de para para para diye fazlaca muhatap olmadiniz mi bu adamda? Suc sizde ki bu rezil adamla hala aldim verdim gorusmeleri yapiyorsunuz. Madem bosanacaksiniz avukatiniz var, her turlu gorusmeyi avukatiniz araciligiyla yapmalisiniz. Adamin sizinle tek bagi cocuguyla gorusecegi zamanlar olmali, siz sadece cocuk babasiyla gorusurken refakat etmelisiniz o kadar. Bu kadar iletisim bosanacak iki insan icin fazla eger ki taraflardan biri ( esiniz ) medeni degilse

Insallah normale donmustur bu adam siniri gectimi kuzu olur..ama babasiyla kardesi habere kiskirtir da kiskirtir.zaten evden ciktim koskoca sehir istesede bulamaz.komsularda bir sey olursa hemn telefon edcekler

Çok iyi bir karar
İyi yapmışsın
Bende merakla senden haber bekleyenlerdenim
Fırsat buldukça yaz lütfen

canım kapı klidini deiştir garaj varsa aracı garaja koy
kapıya gelırse hemen polisi ara
Allah yardımcın olsun

Insallah canim telefon etti eve gelmis tabi ben calistigim icin bana eli yetismedi yine telefonda saydi sovdu nasil olsa eve gelceksin seni beklicem diyor...
Bu aksam eve gidip gitmeme konusunda kararsizim..

Aklım sizde ne yalan söyleyeyim inşallah sağ salim atlatır kurtulursunuz

Boşanma esnasındaysanız avukatınıza söylesenize. Eşinin aleyhine bir durumdur bu uzaklaştırma kararı alır hem tazminat nafaka hakkınızı da alırsınız. Hemen avukatla görüşün en uygun ne yapmanız gerektigini söyler .

Varsa yakin bir polis tanidiginiz muhakkak bilgilendirin. Herhangi bir suc olusmadan belki normal polis gelmez ancak sizin tanidiginizin gözü üstünde olur. Arkadaslarinizdan veya komsularinizdan bir kaci gelsin gün yapıyoruz ayagina o gün yaninizda olsun.

Derdim para degildi uzerimde biraktigi besbin liralik borc su halimle ne inun borcunu odeyebilirim ne de icralarla ugrasabilirim mahkemeye versem bile bu borcu benim odemem sonra ondan iade almam gerekirdi...ne yapsaydim yani mecburen bircu odetinceye kadar muhatap oldum..

Zamaninda bunlara cok para yedirdim suan ne haldeyim yazik degil mi bana evlatlarima

Isim bitince karakola gidicem..artik isin guzellikle halolur yani kalmadi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…