Isim bitince karakola gidicem..artik isin guzellikle halolur yani kalmadi cunku
Avukatiniz muhatap olabilirdi, bu kadar yurek oynamasi peki size yazik olmadi mi? Ben sizi dusunerek soyledim yoksa adamin savunulacak bir yani yok. Siz kendinizi ve cocuklarinizi koruyum bir de akil sagliginiziDerdim para degildi uzerimde biraktigi besbin liralik borc su halimle ne inun borcunu odeyebilirim ne de icralarla ugrasabilirim mahkemeye versem bile bu borcu benim odemem sonra ondan iade almam gerekirdi...ne yapsaydim yani mecburen bircu odetinceye kadar muhatap oldum..
Zamaninda bunlara cok para yedirdim suan ne haldeyim yazik degil mi bana evlatlarima
Avukatiniz muhatap olabilirdi, bu kadar yurek oynamasi peki size yazik olmadi mi? Ben sizi dusunerek soyledim yoksa adamin savunulacak bir yani yok. Siz kendinizi ve cocuklarinizi koruyum bir de akil sagliginizi
iyi misin sen tabi ki de evde olma eşyaları mi düşünüyorsun hala kilidi değiş arabayla ordan uzaklaş ailen nerde yok mu kimse yanına gidebilecegin
Bayadir biliyorum konularinizi.. Allah tez zamanda kolayca kurtarsin su adamdan sizi inşallah.
Oha dayak ye otur da ne demek yahu?Zor olsada cok gayret ediyorum..tskederim ilgin icin butun arkadaslarada hepinize tdkederim....sayenizde kendimi yalniz hissetmiyorum bu zor gunleri sizin desteginizle daha kolay atlatiyorum....ailemden kisilere bu konuyu acsam beni suclarlar dayak ye otur utanmiyor musun sikayetciyi olmaya derler bosanmama bile karsilar bosanma evinden cikma nasil olsa donup dolasip evine gelir diyorlar...sizin desteginizle onlarin bu sacma dusuncelerinden siyriliyorum
Durum nedir merak ettim ?!
Eşin nerde peki
Bilmiyorum ya babasindasir bir sokak asagida yada geldigi yere donmustur..suan icin ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?