kavga etmeye gelcek

Avukatiniz muhatap olabilirdi, bu kadar yurek oynamasi peki size yazik olmadi mi? Ben sizi dusunerek soyledim yoksa adamin savunulacak bir yani yok. Siz kendinizi ve cocuklarinizi koruyum bir de akil sagliginizi

iyi misin sen tabi ki de evde olma eşyaları mi düşünüyorsun hala kilidi değiş arabayla ordan uzaklaş ailen nerde yok mu kimse yanına gidebilecegin

Avukatiniz muhatap olabilirdi, bu kadar yurek oynamasi peki size yazik olmadi mi? Ben sizi dusunerek soyledim yoksa adamin savunulacak bir yani yok. Siz kendinizi ve cocuklarinizi koruyum bir de akil sagliginizi

Zor olsada cok gayret ediyorum..tskederim ilgin icin butun arkadaslarada hepinize tdkederim....sayenizde kendimi yalniz hissetmiyorum bu zor gunleri sizin desteginizle daha kolay atlatiyorum....ailemden kisilere bu konuyu acsam beni suclarlar dayak ye otur utanmiyor musun sikayetciyi olmaya derler bosanmama bile karsilar bosanma evinden cikma nasil olsa donup dolasip evine gelir diyorlar...sizin desteginizle onlarin bu sacma dusuncelerinden siyriliyorum

iyi misin sen tabi ki de evde olma eşyaları mi düşünüyorsun hala kilidi değiş arabayla ordan uzaklaş ailen nerde yok mu kimse yanına gidebilecegin

Ailem cok uzakta sorunun asil nedeni ailemim yapisi tutumu bu sebeple her tartisnsmizda ailen sana bakmaz ben bakiyorum der

suan karakoldayiz burda bile bi kadincagiza sozlu siddet var..insanlar polisin arkasindan serefsz diyor ams kimse yuzune niye durduk yere kadina kiziyorsun diyen yokk.
Of of of

Oha dayak ye otur da ne demek yahu?
İnsan dusmanina bile oyle demez
İnsallah artik guzel gunler gorursun de bunlari hic hatirlamazsin

Bende uzun zamandır biliyorum konularınızı.Çok üzülüyorum.Düşmüşsünüz bir manyağın eline hamile halinizle uğraşıp duruyorsunuz.Ben burda stres yapıyorum okudukça.İki canlı halinizle size bunları yaşatanları Allah ıslah etsin.

Durum nedir merak ettim ?!

Yeni eve geldik karakolda suc duyurusunda bulundum...

Arkadaslar bugunlerde aynaya bile bakamiyorum oyle sararip solmusum ki kendimi taniyamiyorum..benimde sorunlarimin bittigi mutlu oldugum bir gun gelir miki yoksa ailemden yuzum hic gulmedi esimde onlardan altta kalmadi hep boylemi olcak benim halim

Allah yardımcın olsun. Duam seninle korkma bebeğinle Rabbim sana çok güzel kapılar açacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…