Siz bundan sonra onu görmeyin, duymayın, dinlemeyin, beklemeyin.cok dogru. kurtulmayi cok istiyorum kendim icin dogru olanin bu oldugunu biliyorum, ama bunu yapicak gucum o kadar azki. destegim cok Allahtan ailem herkes yanimda.
bi anlik askim canim demelerine kanip umit beslemek istemiyorum artik. bu insanin degil beni kimseyi sevebileceginide sanmiyorum... bir zamanlar severek secip evlendigim kisinin bu kisiye donusmesi- veya zaten en basindan boyle olmasi- beni en cok uzen. ve umit beslememe neden olan sey.
goremedim bu gercegi. neredeyse 4.5 senedir kendimi degistirip duzeltmeye calisyorum, ne yapsam elimde kaliyo degisen seyleri gormedigi gibi hep daha fazla degismemi talep ediyo.
en sonki kavgada bile yazdigimda hic bi sucluluk duymadi pisman olmadi ozuru falan gectim yine beni sucladi , e bunlar birikim sen degismezsen bende degismem dedi.
Tatlim senin durumunda olan birini taniyorum esi de ayni esin gibi kiz sarilsa bunaltma yapisma hoslanmiyorum,eve girse toz arar sorun arar......... ikiside egitimli ikiside calisiyor maddi durumlari cok iyi 17 senelik evliler iki cocuk var.her seferinde adim adim ilerledi erkek olanin davranislari.erkegin her hatasini kapatti kiz.dayak yedi gozu sisti erkek bi de ustune evi terk etti.sustu yuttu ........ eve don canim diye mesaj cekti bir de ustune .son durumu aktarayim.her yaptigini ortu ustune birde ozur diledi......yeni vukaat iş seyahatine sık sık .....cikar erkek beni bunaltma beni bunaltma kiz aramaya korkar .....tabi iş seyahati donusu cantadan bir goz kalemi cikti.biraz desti cuzdanda cok genc ve guzel bir kiz fotosu .....erkek bir kez yemege ciktim kalemde nasil girdi bilmiyorum.kisa bir aciklama yapti ozur falan yok ustune birde bir ozel hayatim kalmadi ne karistiriyorsun dedi ....kizi yine suclu hissettirdi netice esin seni aldatsada dovsede sen suclusun .....cunku esinin degil senin tedavi olup bu hastalikli tavrindan bagimliligindan kurtulman gerekio ....rahatsizligin sebebi ile durumunu kullaniyor.....eşin seni sevmiyor....hasta oldugunu biliyor bu yuzden ailenden uzaklastirmaya calisiyor ki rahatca hareket etsin.uzgunum ama sana k.k. yani bizler yardimci olamayiz durumun normal degil bence bizi de bosuna yorma alaninda uzman bir psikolog ile sorununu coz ....esin degil baska biri olsaydi sen yine canavar yaratmayi basarirdin .....uzgunum ama bunlar gercek acil sifalar......evet gittim dun.
esimde cok narsistik davranislar oldugunu soyledi ve kendisi istemeden terapi almayacagini ve degismesi icin ancak istekli olmasi gerektigini soyledi, ve bu tepkilerinin cok orantisiz oldugunu ve artik benimle degil kendiyle olan bi sorunu yuzunden yasandigini soyledi.
benim icinde gelisme gordugunu (aramiyorum cok fazla ilgi beklemiyorum)soyledi. kendi kendimi uzdugumu anlayacagim bazi calismalar yaptirdi. bende itiraf ettim o anlarda zaten. ben muhtacim esimin sevgisine, bana cok iyi bakamasa bile birinin bana bakmasina bi dayanagim olmasina muhtacim, yalniz basima eksik olurum. sorun bu , buda bagimlilik gibi birseye giriyomus. bunu cozmek icin calisicaz iste. cozersek sanirim kurtulurum
Tatlim senin durumunda olan birini taniyorum esi de ayni esin gibi kiz sarilsa bunaltma yapisma hoslanmiyorum,eve girse toz arar sorun arar......... ikiside egitimli ikiside calisiyor maddi durumlari cok iyi 17 senelik evliler iki cocuk var.her seferinde adim adim ilerledi erkek olanin davranislari.erkegin her hatasini kapatti kiz.dayak yedi gozu sisti erkek bi de ustune evi terk etti.sustu yuttu ........ eve don canim diye mesaj cekti bir de ustune .son durumu aktarayim.her yaptigini ortu ustune birde ozur diledi......yeni vukaat iş seyahatine sık sık .....cikar erkek beni bunaltma beni bunaltma kiz aramaya korkar .....tabi iş seyahati donusu cantadan bir goz kalemi cikti.biraz desti cuzdanda cok genc ve guzel bir kiz fotosu .....erkek bir kez yemege ciktim kalemde nasil girdi bilmiyorum.kisa bir aciklama yapti ozur falan yok ustune birde bir ozel hayatim kalmadi ne karistiriyorsun dedi ....kizi yine suclu hissettirdi netice esin seni aldatsada dovsede sen suclusun .....cunku esinin degil senin tedavi olup bu hastalikli tavrindan bagimliligindan kurtulman gerekio ....rahatsizligin sebebi ile durumunu kullaniyor.....eşin seni sevmiyor....hasta oldugunu biliyor bu yuzden ailenden uzaklastirmaya calisiyor ki rahatca hareket etsin.uzgunum ama sana k.k. yani bizler yardimci olamayiz durumun normal degil bence bizi de bosuna yorma alaninda uzman bir psikolog ile sorununu coz ....esin degil baska biri olsaydi sen yine canavar yaratmayi basarirdin .....uzgunum ama bunlar gercek acil sifalar......
Siz bundan sonra onu görmeyin, duymayın, dinlemeyin, beklemeyin.
Çünkü o size ne söylüyorsa hepsi yalan, davranışları sahte.
O yokmuş gibi davranmaya çalışın.
Sadece ama sadece kendinizi düşünün ve kendiniz için bir şeyler yapmaya başlayın.
İnşallah kurtarırsınız kendinizi.oyle yapmaya calisiyorum ve yapicam. terapi almayada devam edicem bu surecte. er gec yeni kavga cikacaktir 4 senedir oldugu gibi, o zaman hakaret siddet bagirma noktasinda ben gidiyorum bitti artik diyip bi kac esya alip cikicam.
Çok büyük bir algı problemi yaşıyorsunuz. Olayların farkında değilsiniz sanırım. Size bunları söyleyen adama sarılırsanız her geçen gün daha fazlasını yapacak. Aldatıyor da olabilir. Sizi hiç sevmediği çok açık. Kendini sevmeyen erkeklere yapışan, güçsüz kadınlar ayrıca itici oluyor erkekler için. Onun gözünde kişiliksiz ve gurursuzsunuz muhtemelen ve size asla saygı duymuyor. Saygı ve sevgi olmayan bir evliliği sürdürmek hastalıklı olduğunuzu gösterir. Boşanmayacaksanız şikayet etmeyin. Kocam döver de sever de her türlü küfrü eder deyip oturun lütfen. Durmadan konu açmanızın sebebini anlayamadım. Şu yaşadıklarınızın binde birini yaşasam çoktan evden kovardım.Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
O 4 gun icinde onun esyalarini toplar kapiya dokerdim anahtarligida degistirirdim , ne manyaklar var yahuuEsimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Durum hala aynı değişen bir şey yok. Ben diğer konusundan geldim buraya tarih eskiymiş. Ama hala aynı olaylar devam ediyor.Konunun tarihine bakın hanımlar
3 senedir bir ilişkim var. Erkek arkadaşım da aynen böyle. Hakaretler aşağılamalar.. Ama iyi olduğu zaman aşırı derecede iyi. Çocuğu gibi ilgilenir, başının üstünde taşır resmen. Ama sürekli sinirlenir ağzından çıkanı bilmez, anlatırsın anlamaz. Güzellikle 100 kere anlatırsın yine anlamaz dalga geçer senle resmen. İnsan iyi özellikleri için, sevdimi güzel sevdiği için vazgeçemiyor. Ama kötü olduğu her an içinden o sevgi gidiyor.. o kadar güzellik bir hiç oluyor. Yani biz kadınlar biraz duygusalız. Kolayca kestirip atanı da vardır illa ki. Eş daha zor arada aileler var.. Ama bulunduğun durumu çok iyi anlayabiliyorum. Sevdiğine inanıyorsun. Sonra böyle yapınca içinde bir taraf bu mu seviyor diye için içini yiyor. Süpheyle yaşamak eziyet. Bende senin gibi çoklu bir kişiliği olduğunu düşünüyorum. Yani ne kadar konuşsanda etsende evlilikte boşanma tehtidleri sevgililte ayrılma. Boşanıcaz der seni evden kovar ama orda asıl istediği şey bakalım gidip gitmicek misin onu görmek. Kesinlikle boşanmak konusunda ciddi olmadığına her iddiasına varım. Sürekli seni test etme peşinde olur. Bakalım cidden ona bağlı bi eş misindiye. Egosunu tatmin ediyor işte. Ben 3 senedir beraberim bu tür bir insanla aynı okul olduğu için uyumak dışında tüm gün beraberiz. Siz 5 senedir böyleymiş. Yani ben çözemedim. Dediğim gibiyse umarım siz çözersiniz. Fazla ciddiye almamayı öğrenmek lazım yahut susmayıp kafasından aşağı kaynar suyu döneceksin ki öyle anlayacak yani. Kötü davranışlarının düşüncesi bile geriyor beni.
Sabah sarilarak uyandik, ben sevdigini mutlu oldugunu saniyodum, yanildim heralde yada cift karakterli bende anlamiyorum artik. 4 senedir hep ayni seyler bende tukendim.
Sen bu sözlerden sonra ne yapacağım mi diyorsun s. Cekecen onun gibi konuşup düz gidip ailene dönecenEsimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Benim size bi iki sorum olsa???? Böyle bir adama nasıl sarıldınız??? Böyle küfürlü cahil zavallı bi Varlığa masum bi bebek babamı demeli???Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Evini terk etme çok istiyosa kendi toplasın pılını pırtını defolsun gitsin.
sakın çıkma evinden cok istiyorsa kendi gitsin hatta soyle yap geldiginde niye gitmedin diye tartisma cikartir kesin ses kaydı cek yada o ara ara polisi dinlet olanlari ondan sonra o dusunsun.kocamda beni kovdu attida evden annemin evine o kdr pismanim ki ciktigim icin delil toplamadigim icin tek tavsiyem çağırın polisi yada sahit tutturun o ugrassin sakin derim ben çıkmayınEsimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Daha önce bi aldatma durumu oldu mu fiziken olmasa bile tel de mesajlasmak gibi hiç kimsenin durup dururken evlenipte basit bisey den hakaret edip boşanmak istemez ya bize eksik anlatiyorsun ya eşinin ruhsal sorunlari varEsimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?