Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

Siz bundan sonra onu görmeyin, duymayın, dinlemeyin, beklemeyin.
Çünkü o size ne söylüyorsa hepsi yalan, davranışları sahte.
O yokmuş gibi davranmaya çalışın.
Sadece ama sadece kendinizi düşünün ve kendiniz için bir şeyler yapmaya başlayın.

Tatlim senin durumunda olan birini taniyorum esi de ayni esin gibi kiz sarilsa bunaltma yapisma hoslanmiyorum,eve girse toz arar sorun arar......... ikiside egitimli ikiside calisiyor maddi durumlari cok iyi 17 senelik evliler iki cocuk var.her seferinde adim adim ilerledi erkek olanin davranislari.erkegin her hatasini kapatti kiz.dayak yedi gozu sisti erkek bi de ustune evi terk etti.sustu yuttu ........ eve don canim diye mesaj cekti bir de ustune .son durumu aktarayim.her yaptigini ortu ustune birde ozur diledi......yeni vukaat iş seyahatine sık sık .....cikar erkek beni bunaltma beni bunaltma kiz aramaya korkar .....tabi iş seyahati donusu cantadan bir goz kalemi cikti.biraz desti cuzdanda cok genc ve guzel bir kiz fotosu .....erkek bir kez yemege ciktim kalemde nasil girdi bilmiyorum.kisa bir aciklama yapti ozur falan yok ustune birde bir ozel hayatim kalmadi ne karistiriyorsun dedi ....kizi yine suclu hissettirdi netice esin seni aldatsada dovsede sen suclusun .....cunku esinin degil senin tedavi olup bu hastalikli tavrindan bagimliligindan kurtulman gerekio ....rahatsizligin sebebi ile durumunu kullaniyor.....eşin seni sevmiyor....hasta oldugunu biliyor bu yuzden ailenden uzaklastirmaya calisiyor ki rahatca hareket etsin.uzgunum ama sana k.k. yani bizler yardimci olamayiz durumun normal degil bence bizi de bosuna yorma alaninda uzman bir psikolog ile sorununu coz ....esin degil baska biri olsaydi sen yine canavar yaratmayi basarirdin .....uzgunum ama bunlar gercek acil sifalar......

Arkadasada acil sifalar dilerim cok zormus yasadiklari.
benimle ilgisi yok bu yasananlarin ben kendimi buna alet etmis durumdayim sadece, daha once iyi giden uzun sureli iliskim oldu ve boyle seyleri hic yasamadim, bunlari birak birbirimize en ufak bir saygisizligimiz olmadi, ayrilik dahil. o yuzden kabul etmiyorum benim yuzumden oldugunu falan. insan canavar olacaksa olur, o kadar.
tesekkurler mesajiniz icin.

oyle yapmaya calisiyorum ve yapicam. terapi almayada devam edicem bu surecte. er gec yeni kavga cikacaktir 4 senedir oldugu gibi, o zaman hakaret siddet bagirma noktasinda ben gidiyorum bitti artik diyip bi kac esya alip cikicam.

oyle yapmaya calisiyorum ve yapicam. terapi almayada devam edicem bu surecte. er gec yeni kavga cikacaktir 4 senedir oldugu gibi, o zaman hakaret siddet bagirma noktasinda ben gidiyorum bitti artik diyip bi kac esya alip cikicam.
İnşallah kurtarırsınız kendinizi.

Çok büyük bir algı problemi yaşıyorsunuz. Olayların farkında değilsiniz sanırım. Size bunları söyleyen adama sarılırsanız her geçen gün daha fazlasını yapacak. Aldatıyor da olabilir. Sizi hiç sevmediği çok açık. Kendini sevmeyen erkeklere yapışan, güçsüz kadınlar ayrıca itici oluyor erkekler için. Onun gözünde kişiliksiz ve gurursuzsunuz muhtemelen ve size asla saygı duymuyor. Saygı ve sevgi olmayan bir evliliği sürdürmek hastalıklı olduğunuzu gösterir. Boşanmayacaksanız şikayet etmeyin. Kocam döver de sever de her türlü küfrü eder deyip oturun lütfen. Durmadan konu açmanızın sebebini anlayamadım. Şu yaşadıklarınızın binde birini yaşasam çoktan evden kovardım.

Siz bu adama hala nasil eşim diyebiliyorsunuz? Sakın o evden cikmayin. Cok istiyosa kendi gitsin. Baslatsin bosanma islemlerini de. Siz de keyfinize bakin. Evde yemek yapmayin. Ayni odada bulunmayin. Sürün ojelerinizi, alin elinize kumandayi, uzatin ayaklarinizi :) boyle adamlara yaranilmaz.

O 4 gun icinde onun esyalarini toplar kapiya dokerdim anahtarligida degistirirdim , ne manyaklar var yahuu

Konunun tarihine bakın hanımlar

Şimdi ben şunu anlamadım, hadi diğer arkadaş evli, evlilik olunca ayrılmak kolay değil, ama siz sevgilisiniz ve adam daha sevgiliyken size böyle davranıyor evlenince ki,m bilir nasıl muamele yapacak. Siz ne diye devam ediyorsunuz? İnsani özellikleri ve sevdimi güzel sevmesi demişsiniz, insani özellikleri iyi olan zaten bir insana hele de sevdiği kadına bunları yapmaz. Ben eşimle 3 yıl sevgili olup 2 yıl önce evlendim. Çok merhametli, yardımsever, beni de bebek gibi seven bir adamdı sevgiliyken. Babası annesini eşşek sudan gelene kadar döven bir adammış, bu konu olunca kadına şiddete karşıyım, kadına el kaldırılmaz derdi ama diğer yandan da annem de çok inat bir kadın derdi. Evlendik, fiziksel şiddet hiç görmedim ama yaşadığım psikolojik şiddetin, yediğim küfürlerin haddi hesabı yok. O şefkatli merhametli adam dışarıdaki herkese karşı aynı merhametli adam ama bana hamileyken çocuk için yapılacak harcamalarda param yok sen ver diyen, hasta olduğumda sen ne zaman hasta değilsin ki diyen bir adama dönüştü. Sizinki daha sevgiliyken hastalıklı bir ruh gösteriyor evlenince ne olacağını düşünmek bile istemiyorum.

Kendinize adamı iyi gösterecek bahaneler bulmak yerine gerçekte hangi bilinçaltı düşüncelerinizden dolayı ayrılmadığınızı keşfedip bu adamdan koşarak kaçın derim.

Sen bu sözlerden sonra ne yapacağım mi diyorsun s. Cekecen onun gibi konuşup düz gidip ailene dönecen

Benim size bi iki sorum olsa???? Böyle bir adama nasıl sarıldınız??? Böyle küfürlü cahil zavallı bi Varlığa masum bi bebek babamı demeli??? Şiddet gören bir kadının korkulu ezik hayatıyla ı büyümeli?? Gerçekten gitmek için neyi bekliyorsunuz??? O hadsiz cahil kişi Asla baba olmasın boşanmak için ilk sebebiniz bu olmalı nasıl sinir oldum ya Ne zannediyor kendilerini bu şeytanlaşmış insanlar??

Evini terk etme çok istiyosa kendi toplasın pılını pırtını defolsun gitsin.

Ayy habire şunu soyleyip duruyorsunuz. Baska bir konuda da yazdim şu ev terk etme konularinda evi hemen kadinin evi ilan edio evini terk etme bilmem ne. Kaç tane kadin evlenmeden once kendine ev almiş oluyor ve eşiyle o evde oturuyor acaba???
Kadin calismiyormuş bile, ev kiraysa muhtemelen kirasini bile ödemedigi bir ev. Adam defolsa ne yiyecek ne icecek? Hey Allahm

Konu sahibi size gelince yasadiklarinizi iyiiicee sindirmis normallestirmissiniz. Adam evden kovuyor hala "daha oncede olmuştu" yani boşanmayiz gozuyle bakmaya calisiyorsun biyandan.
Evlilikte saygi biterse hersey biter. O hakaret ediyor sen itip kakiyorsun, bu evliligin neresi duzelecek ki bekliyorsun.

sakın çıkma evinden cok istiyorsa kendi gitsin hatta soyle yap geldiginde niye gitmedin diye tartisma cikartir kesin ses kaydı cek yada o ara ara polisi dinlet olanlari ondan sonra o dusunsun.kocamda beni kovdu attida evden annemin evine o kdr pismanim ki ciktigim icin delil toplamadigim icin tek tavsiyem çağırın polisi yada sahit tutturun o ugrassin sakin derim ben çıkmayın

Daha önce bi aldatma durumu oldu mu fiziken olmasa bile tel de mesajlasmak gibi hiç kimsenin durup dururken evlenipte basit bisey den hakaret edip boşanmak istemez ya bize eksik anlatiyorsun ya eşinin ruhsal sorunlari var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…