Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

Esim yanasmiyor malesef daha once istedigimde yanasmadi bende sorun yok sen degisirsen duzelicek hersey beni bogma bunaltma nefes alayim dedi hep bana atiyo kendinde suc bulmuyo. Ondan bende bi daha sormak istemiorum ben kendimi dusunup kendim icin iyi olani yapmak istiyorum. Oda kendi dusunsun yoksa zaten devam edemicem

Bahane ariyorsa ayrilabilir zorla tutmuyorum kimseyi. Ama beni yola getirmeye calisiyo Bence. Onada ben izin vermicem artik ya inceldigi yerden kopsun yada kendi biseyler dusunsun ben tavrimi durusumu koricam ve kendimi dusunucem artik kendim icin yasicam

Ben daha birsey konusmicam bu konu hakkinda. Sadece kendim icin aksiyon alicam

Kalbine ne diyorsun da affedebiliyorsun?Sadece merak ettiğim için soruyorum.
Bende eşimi çok seviyorum mesela ama hakaret etse,bana kendimi kötü hissettirse ki dayaktan bahsetmiyorum bile saygı duyamam Ona.Bana değer vermediğini hissetsem eşim diyemem.O yüzden merak ediyorum.

Yani şu anda birlikte misiniz hala? Umarım kurtulmuşsundur. Bütün iyi dileklerim seninle

Nefs dicem ama nefs in arkasına sığınmak olmaz o an sinirlenince oyle kelimeler soyluyorum ki bilmiyorum tansiyonum falan mi yükseliyor o anda seytana mi uyuyorum nedir. Haklısınız. Artık daha serin olmam gerekiyor yanlıs anlasilma olmasin yaptiklarima kılıf uydurmuyorum ama ben cok agresif bir insanim senelerce de tedavi gördüm sinirliyim diye ilac falan kullandim ama dogdum dogali böyle bebekkende cok hırçın misim bilmiyorum yaradılış belkide bir bebek neden sinirli olur ki mesela. Belki böylesini görmüşsünüzdür

Yani şu anda birlikte misiniz hala? Umarım kurtulmuşsundur. Bütün iyi dileklerim seninle

Hayır hayır birlikte degiliz Allah'a şükür ki kurtuldum ondan o eziyetlerden rezilliklerden. Dava sürecindeyiz artık bugünlerde bitecek
Allah bir daha onları ve onlar gibi olanları karşımıza çıkartmasın insallah
İyi dileklerimiz karşılıklı inan ki. Sağolasın yolun bahtın açık olsun

Rabbim ruhu kötü olanlardan korusun hepimizi inşallah ben de evlilik yaşamasam da(ki o çok ağır olur eminim) o tipteki insanlardan tanıdım insanın psikolojisine oynuyorlar resmen.Allah hepimizden uzak etsin

Rabbim ruhu kötü olanlardan korusun hepimizi inşallah ben de evlilik yaşamasam da(ki o çok ağır olur eminim) o tipteki insanlardan tanıdım insanın psikolojisine oynuyorlar resmen.Allah hepimizden uzak etsin

Aminn. Çok zor çok. Yaşanılanları anlamak için verdiğin çaba, ortamı düzeltelim diye benliğinden ödün vere vere kişilik diye birşey kalmıyor kendinden utanıyorsun. Bakıyorsun bir hiç uğruna..
Allah sana ona kimseye yaşattırmasın da inşallah.

Gözlemleme şansın olmuş bu büyük şans. Hayatına alacağın kişide de aynısını uygulayacağını düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkında geç olsun güç olmasın : )

sinirle soyluyo heralde diyorum.. bi bahanem oluyo affetmeye, terketmek cok zor geliyo cok sebebim olmasina ragmen.

En azından eşinize açıklayın engel olmadığınızı ama yinede bırakmaya çalışın insanda biyere kadar sabreder. Iyi bi eşi kaybetmenizi istemem heleki hatanın farkinda olan birinin

En azından eşinize açıklayın engel olmadığınızı ama yinede bırakmaya çalışın insanda biyere kadar sabreder. Iyi bi eşi kaybetmenizi istemem heleki hatanın farkinda olan birinin
Iyi niyetiniz icin tesekkur ederim,konuscam evet. Hatta bugün. Birde şöyle bir sorun var mesela bir ortamda bir komsusu ya da akrabasi bisey söylüyor ben orda cevap veriyorum ya da bazen susuyorum eve gelince esimi didikliyorum neden oyle dedi o kim ki bir daha beni ayni ortama sokmicaksin beni bunlara sen bulaştırdın hepsi cahiller oda diyorki benim ne sucum var e dogru.yok.bana sen cok kincisin ve ruhsal olarak geriye gidiyorsun bu yüzden diyor beni yeme bitirme diyor

Bak benim eşim de bana senin gibi davraniyo 3.5 senelik evliyim ve tukendigimi hissediyorum. Önceden her söylediğini alt tan alır hakaretlerine sadece aglamakla yetinirdim. Ama bi süreden sonra baktım ki ben sustukça eşim saha çok üstüme gelmeye başladı. Az verme hırsız edersin çok söyleme yüzsüz edersin demişler. Ve eşim tamda onu yaptı söylerken söylerken beni yüzsüz etti. Şimdi o soyledikce bende karşılığını veriyorum. Bu durumdan hoşnut değilim. Ama durum bunu gerektiriyo yoksa benim psikolojim alt üst oluyo her söylediğini yutarken yutarken. Yoldan geçerken araba hafiften carpsa mesela benim kocamda bana suç bulur kör müsün önüne baksana der. Bi süreden sonra aşırı kırmaya basliyo bu durum ve bitirmeyi bile duusnuyosun şahsen bazen bitirmeyi o kadar çok istiyorum ki. Neden hep mutsuz edio ufacık biseyden kavga çıkarmaya calisiyo diyorum. Ben dünyaya bidahami gelicem diyorum. Sonra çocuğum aklıma geliyo ve biraz daha sus dayan diyorum kendime çünkü 7 aylık olmasına rağmen kızım babasına çok düşkün. Onun geleceği saatte gözünden uyku aksa gene uyumaz dış kapıyı gözler. Ama eş diye bi kavram kalmiyo. En basitinden dün akşam tavanın sapı sicakmis ve hafif elim yandı bana bir tepkisi var gormen lazım dikkat etsene niye yakiyon elini diye hafif ses tonu yükselerek bnde bu taraftaki soğuktu onun için öbürü de soguk tur diye düşündüm çok yanmadi zaten dedim. Sıcak olacağı belli neyini bilmiyon diye daha uzatiyo konuştukça konusuyo bende tamam da yanan benim elim sanane dedim artık. Seni düşünen de kabahat dedi. Sanki bana orda kizinca elimin yanması geçecek. Bu sekilde daha çok canımı skiyo düşün yani böyle böyle kim yaşamak ister. Bazen eşini de kendi yerine koy ben olsam benim gibi davranan biriyle yaşamak istermiydim diye. Esinle bencede bugün konuş ve kendin de dikkat et. Bikere huzursuzluk ciktimi devami geliyo. Sizde bari bizimki gibi bi evlilik olmasin

Suan bu yazdıklarını şaşkınlıklar icerisinde okudum,ozellikle su trafikteki davranışlar kisminda kendimi gördüm esim gunduz vakti bile selektör yapar hızlı sürer bazen napiyorsun ya sen yapma sunu yavasla kontrollu ol birsuru bidi bidi yaparim bazen de yuksek sesle yaparım bunu benim esimde eskidrn crvap vermezdi susardi ama simdi masallah dillendi. Ben dun burdada bir konu açıldı bir hanimefendi acmis onun esi cok inatmis 1 sene kusse umrunda olmazmis ay dedim ayni ben ben galiba cok erkeksiyim bilemedim
Sizin adiniza da Üzüldüm siz sanirim yuksek sesten kavgadan gurultuden fazla ikaz edilmekten hoslanmiyorsunuz ki kim olsa hoşlanmaz zaten neden hoşlansın ki bir insan cocuk degilsin sonucta masallah cocugunuzuda Allah bagislasin size bazi insanlar yapi geregi böyleler herhalde esiniz ezelden mi asabiydi yoksa çalışma sartlari hayat kosturmasi derken mi boyle oldu ofke kontrol sorunu var belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…