Kavga ettik

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
Eşimle az önce kavga ettik.dedimki bana yardımcı ol hadi bugünlük yemeği yap dedim.surat 5 karış.nasil yapacam da edecem de söyleme söyleme alt tarafı kızartma yapacak.birbirimize girdik.bu sırada ayağımı vurdum sinirden kirikmi çıkık mi bilmiyorum.
Ailemi çağırıp bütün gemileri yakasım var.gidimmi bunu mu istiyosun dedi gidersen git tehdit etme beni dedim cıktı gitti.
Sinirim zipladi

Ben cikarmadim. Kendi söyleme söyleme çb bagirip çağırdı.insan bir yardim etmezmi karısına bir pazarda beraber yapalım demez mi
Ailemi cagirip butun gemileri yakasim var
.yazmissin

Kocan kizartma yapmadi diye aileni cagiracaksan abartmanin da otesinde oldugunu dusunuyorum

Bir gün soyamaz mi patatesi patlıcanı. Ne var bunda bunda sürat yapacak söylenecek ne var.insan gibi hafi sen yap seninki daha lezzetli oluyor desin.bunda kırk kere söylenecek ne var.padisah oğlu mu

Evlilik bu yahu..bir kızartma yapmadı diye aileye haber verip gemileri yapmakta nedir?çok mu çok abartmışsınız..

Ne abartmissiniz. Yapmiyorsa disarda yiyin veya disardan soyleyin. Biz haftasonlari ozellikle disarda yeriz veya hava soguk bugun mesela eve yemek soyledik.
Hafta icleri de 1 veya 2 gun filan disardan yeriz.
Esiniz yapmiyorsa onun yapmasi gereken gunler disardan yiyin. Ben calismiyorum ustelik, siz hem calisip hem 7 gun yemek yapiyorum diyorsunuz kendinizi rahat ettiremiyorsaniz niye calisiyorsunuz ki?

Para yok.parasi gitmesin diye zorda kalmadıkça yeniyorum dışardan.yumurta bile olsa kiriyorum dışardan yemeyelim diye.

Para yok.parasi gitmesin diye zorda kalmadıkça yeniyorum dışardan.yumurta bile olsa kiriyorum dışardan yemeyelim diye.

O zaman kendinize kadar yapin yiyin ugrasmayin o da kalksin kendi hazirlasin. Ikiniz de calisiyorsunuz sonucta. Hic onu yap bunu yap kavgasina girmeyin herkes yapsin kendine bi yumurta da kiramiyorsa ac dursun.

Tabii ki, yardim etmeli ama etmediyi icin de ailemi cagirip gemileri filan yakmak abartmak deyil mi?
Sizi de anliyorum. Ben calismiyorum ama eşim hem cocukda, hem de ev islerinde yardim eder. Buzdolabinin icini siler, soylediyimde evleri supurup siler, mutfagin fayanslarini filan siler. Camasir, bulazik makinesi onda zaten. Camasir sermek toplamak, bulasik makinesi bosaltmak onun isi zaten. Yemek yapmaya usendiyimde de soylerim disardan siparis eder ve ya ona yaptiririm. Buna ragmen sen ban hoc bir seyde yardim etmiyorsun der trip atarim )))
Kocaniz yemek yapmak istemiyorsa sevdiyi bir seyi yaptirmaya calisin. Yaptiginda da övün gaza gelsin )))

Kadin dolmus dolmus patlamis. Mesele bi kizartma meselesi degil bence. Kadinlari ev isi cocuk bakimi konusunda tek basina birakiyorlar kadin dolup dolup kocasindan soguyunca sen soguksun deyip bahane buluyorlar. Yuz bulan aldatiyor da. Erkeklerin yan gelip yatmasi artik biktirdi. Hazir sofrada sapir supur yemek yemeyi bilir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…