- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Ben cikarmadim. Kendi söyleme söyleme çb bagirip çağırdı.insan bir yardim etmezmi karısına bir pazarda beraber yapalım demez miKizartma yapmadi diye kavga mi cikarttiniz?
Biraz abartmissiniz sanki
Ailemi cagirip butun gemileri yakasim varBen cikarmadim. Kendi söyleme söyleme çb bagirip çağırdı.insan bir yardim etmezmi karısına bir pazarda beraber yapalım demez mi
Eşimle az önce kavga ettik.dedimki bana yardımcı ol hadi bugünlük yemeği yap dedim.surat 5 karış.nasil yapacam da edecem de
........Ailemi çağırıp bütün gemileri yakasım var............gidimmi bunu mu istiyosun dedi gidersen git tehdit etme beni dedim cıktı gitti.
Sini
Kadınlar da bayilarak yapmıyor. Kadın da yapmasın madem o zaman ne yiyecekler? Konu sahibi ailesini çağırma düşüncesi hariç hakli.Asla yemek yapmak istemeyen erkekler oluyor , eşinizde onlardan biri herhalde keşke üstelemeseydiniz , sizde
Para yok.parasi gitmesin diye zorda kalmadıkça yeniyorum dışardan.yumurta bile olsa kiriyorum dışardan yemeyelim diye.Ne abartmissiniz. Yapmiyorsa disarda yiyin veya disardan soyleyin. Biz haftasonlari ozellikle disarda yeriz veya hava soguk bugun mesela eve yemek soyledik.
Hafta icleri de 1 veya 2 gun filan disardan yeriz.
Esiniz yapmiyorsa onun yapmasi gereken gunler disardan yiyin. Ben calismiyorum ustelik, siz kendinizi rahat ettiremiyorsaniz niye calisiyorsunuz ki?
Para yok.parasi gitmesin diye zorda kalmadıkça yeniyorum dışardan.yumurta bile olsa kiriyorum dışardan yemeyelim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?