Kavga ettik

Evet bende yapıyorum calıısyorum hsmıleyım yemek temızlık yapıyorum ama bı kızartmadan olay cıkarmayın ya evlılık bu boyle seyler olacak sızde her zaman ysptıklarınızı kesın bıraz ozaman kıymetınız anlasılır ne dıyım

Beklentilerimi söyledim.rahatsiz olduğum yönleri de .umarım düzeltir.En azından dener.Beklemedeyim .

Bir gün siz yapın bir gün bırakın o yapsın yapmıyorsa siz de yapmayın. Bedavadan hizmetçi bulmuş adam.

Kesmiyorum ama azaltiyorum bugün itibari ile.
Teşekkürler

Bazı kadınlar cok şanslı bu konuda eşleri destek oluyorlar temizliği beraber yapanlar var.yada ne bileyim yemek yapanlar bulaşığı makineye koyanlar var ama dediğim gibi bu bir şans bence ve herkese vurmuyor.bi de bu konuda adamın nasil yetiştirildigi önemli ailesinde bunu görmeyen yada bu tarz yetistirilmeyen adamlar asla biseye elini sürmüyorlar sonradan olmuyor yani.eşlerinin işleri yorucu da olsa durum bu.adamlar kendi tabağını kaldirmaktan bihaber çaylarını bile almiyorlar biricik anneleri öyle alıştırmıs çünkü senin bunu bir anda degistirmen zor hatta imkansiz

Malesef bunun sıkıntısını yaşıyorum.cunku kayinvalidem yumurtasını bile kendi soyup önüne veriyormuş.sonra da böyle sorumsuz bireyler oluyor

Malesef bunun sıkıntısını yaşıyorum.cunku kayinvalidem yumurtasını bile kendi soyup önüne veriyormuş.sonra da böyle sorumsuz bireyler oluyor
Benim eskiden eşim olan şahıs da böyleydi.kendisi meyve soyamazdı,yumurta soyamazdı,çayını almazdı.bunları geçtim evde ampulu ben degistirir çivileri ben çakardım tek ögretebildigim kirlisini sepete attirmak oldu tembellik ve zamaninda hersey önüne geldigi için beceriksizlik vardı istese de yapamiyordu.bilmiyordu çunku eli alışamamış.ben üzülüyordum hatta annen de bende başında baki değiliz ölüm var hastalık var bir insan kendine yetebilmeli diyordum ama olmuyordu .annesi ona iyilik degil kötülük yapmış bunu anladim.yani demem o ki kendine yıpratma

Kirlisini sepete atmayı ve balkona çıkarken terliği degistirmesini 2 senede öğretebildim.kesinlikle kötülükten başka bişey değil.bekarken olan alışkanlıkları aynen devam.

Kirlisini sepete atmayı ve balkona çıkarken terliği degistirmesini 2 senede öğretebildim.kesinlikle kötülükten başka bişey değil.bekarken olan alışkanlıkları aynen devam.
El becerisi varsa yemek konusunda da biraz eğitebilirsin ama yoksa o da olmuyor.diyorum ya kendini yipratma yapabilecegi şeyler varsa onlarin üstünde dur

bi yemek için ailemi çağırıyım gemileri yakıyım modundaysanız kim bilir bu olayın arka planında neler oldu.üzgünün ama genel olarak eşinizle ilişkinizi ve olayların bütününü dinlesek haksız çıkacaksınız gibi.

Daha dün annemle buna benzer şeyler konuştuk.
Benim eşim yardımcı olmaya çalışır sağolsun ama arkasında enkaz bırakıp mecbur müdehale etmem gerek.
Annem 30 sene geçti ben anlatamadım ki sen anlatıcaksın alışkın değilse ite kaka bir yere kadar oluyo dedi.
Bende usulsa peki diyebildim :))
Oluyor böyle şeyler gerilince insanların arasında büyütmeyin derim.

Konu sahibi birazda parasizliga sinirlerin gerilmiş gibi sanki.Bazi arkadaslara ben de katılıyorum.Sakin aileni herşeye karıştırma.Kendi işini kendin hallet.Söyledin hala yardım etmedi mi Otur kendine birşeyler yap ye kalk.Birazda baska şeylerden bıkkınlık gelmiş sana.Bu yüzden böyle davranmissin öyle hissettim.

O yapmıyorsa, siz de yapmayın. Ya da sadece kendinize yapın. Evin aşçı başı değilsiniz ya. Tabi ki paşa paşa yardım edecek, elini yemeğe de, temizliğe de atacak. Öyle mutfağı batırır, bilmem ne de bahane değil, batırdığı gibi temizler. Üstün yetenekler gerektirmiyor bu işler. İşine gelmeyen insanlar için her şey zor, orası ayrı.

Yalnız çocuk gibi, öğretmene şikayet edeceğim der gibi, aileyi karıştırmayı düşünmek bu işi çözmez. Aileleri işe karıştırmak ancak evlilik için olgunlaşmamış insanların yapacağı bir şey. Meselenizi kendiniz çözün, öyle aileydi, boşanmaydı, hemen ağzınıza almayın.

yahu sende eşini alip kahvaltiya çiksaydin illa kızartma mi yaptırcan adami.. abartmişsin...

Sorun yapmamasi değil.her seye bu şekilde surat yapması.yapacak .o çalısıysa ben de çalışıyorum.ben niye haftanın haftanın 7 günü yapıyorum.
hiç yapma sen kendine yap.. adam da kendi yapsin.. o seni mi düşünüyor.. sen onun için yaptın emegine yazik..

Siz ne iş yapıyorsunuz

Kadinlarda mutfak temizleme genimi varda erkeklerde yok? Hiçbirimiz bunu annemizin karninda ögrenmedik.

Beyefendide çok kolay bir şekilde "kizartma değilde, şu yemeği yapayim yada evi süpereyim" diyebilirdi.

Kadin yorgun argin üstüne beyefendi bağiriyor. Ne hak ile? Bence konu sahibi çok çook hakli. Sorun kizartma değil, bakiş açisi.

A ailedostu1 Bundan sonra onun ütüsünü çamaşirini yapma. Evde sadece kendine yemek yap. Hafta sonu sade kahvalti yap, peynir simit ile. Biraz sürünsün. Sana öyle bağiramaz o.

Haklısınız ama haksız olunan haklılık bu.
Bu kadar sinirlenmenize güldüm ama , peynır zeytın neyınıze yetmıyor kızartmayı verın patatesı her daım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…