- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Evet bende yapıyorum calıısyorum hsmıleyım yemek temızlık yapıyorum ama bı kızartmadan olay cıkarmayın ya evlılık bu boyle seyler olacak sızde her zaman ysptıklarınızı kesın bıraz ozaman kıymetınız anlasılır ne dıyımValla ben sizin kadar sakin kalıp anlayışlı olamıyorum üzgünüm.ben yemeğini yapıp, ütüsünu yapıp önüne çayını çerezini getirip üstelik ev bütçesine ciddi anlamda katkıda bulunuyorsam o da sorumluluk sahibi olmayı bilecek.hepimiz yorgunuz..
Beklentilerimi söyledim.rahatsiz olduğum yönleri de .umarım düzeltir.En azından dener.Beklemedeyim .Evliyken beklentim yoktu iş anlamında.. Yani, temizlik-düzen konularında biraz takıntılı ve kontrol altında tutmak isteyen biriyim.. O nedenle her şeyi kendim yapmak isterdim.. Dağınık olmaması, temizlediğim yeri batırmaması, kendi eşyalarını temiz ve düzenli tutması ve banyo-wc'yi kullandıktan sonra temiz bırakması dışında beklentim olmadı hiç ve o yönden sorun da yaşamadım, çok şükür.. Ha, yardım istesem edilirdi ama erkeklere hiç güvenim yok bu konularda(Gerçi dağınık olup adam gibi adam olsaydı keşke, o ayrı konu ) Allahım sınamasın, büyük konuştum şu an, takıntılıyım vallah, napayım
Herkesin durumu ve beklentisi farklı oluyor işte.. Her erkek de farklı oluyor..
Bu konuda bi çözüm bulamadıysan ve başka büyük sorunlarınız da yoksa olayı kavga noktasına getirmemeni öneririm A ailedostu1 , kişisel olarak temiz biri ise, ortalığı batırmıyorsa, ne bileyim, laçkalaşmamak adına biraz görmezden gelmek gerekli sanırım şu durumda..
Bir gün siz yapın bir gün bırakın o yapsın yapmıyorsa siz de yapmayın. Bedavadan hizmetçi bulmuş adam.Ailemi çağırmadım.ama ramak kaldı diyebilirim.nevrim gerçekten döndü bu sefer.valla ben tatlılıkla da yaptiramiyorum.hep bir 5 karış surat.ben bayılıyorum sanki. Bugün ilk kez nefret ediyorum senin sürat asmandan dicek kadar ağır konuşup yüz-göz oldum.umarim ders çıkarır.zira ben fazlasıyla doldum.
Kesmiyorum ama azaltiyorum bugün itibari ile.Evet bende yapıyorum calıısyorum hsmıleyım yemek temızlık yapıyorum ama bı kızartmadan olay cıkarmayın ya evlılık bu boyle seyler olacak sızde her zaman ysptıklarınızı kesın bıraz ozaman kıymetınız anlasılır ne dıyım
Bazı kadınlar cok şanslı bu konuda eşleri destek oluyorlar temizliği beraber yapanlar var.yada ne bileyim yemek yapanlar bulaşığı makineye koyanlar var ama dediğim gibi bu bir şans bence ve herkese vurmuyor.bi de bu konuda adamın nasil yetiştirildigi önemli ailesinde bunu görmeyen yada bu tarz yetistirilmeyen adamlar asla biseye elini sürmüyorlar sonradan olmuyor yani.eşlerinin işleri yorucu da olsa durum bu.adamlar kendi tabağını kaldirmaktan bihaber çaylarını bile almiyorlar biricik anneleri öyle alıştırmıs çünkü senin bunu bir anda degistirmen zor hatta imkansizAilemi çağırmadım.ama ramak kaldı diyebilirim.nevrim gerçekten döndü bu sefer.valla ben tatlılıkla da yaptiramiyorum.hep bir 5 karış surat.ben bayılıyorum sanki. Bugün ilk kez nefret ediyorum senin sürat asmandan dicek kadar ağır konuşup yüz-göz oldum.umarim ders çıkarır.zira ben fazlasıyla doldum.
Malesef bunun sıkıntısını yaşıyorum.cunku kayinvalidem yumurtasını bile kendi soyup önüne veriyormuş.sonra da böyle sorumsuz bireyler oluyorBazı kadınlar cok şanslı bu konuda eşleri destek oluyorlar temizliği beraber yapanlar var.yada ne bileyim yemek yapanlar bulaşığı makineye koyanlar var ama dediğim gibi bu bir şans bence ve herkese vurmuyor.bi de bu konuda adamın nasil yetiştirildigi önemli ailesinde bunu görmeyen yada bu tarz yetistirilmeyen adamlar asla biseye elini sürmüyorlar sonradan olmuyor yani.eşlerinin işleri yorucu da olsa durum bu.adamlar kendi tabağını kaldirmaktan bihaber çaylarını bile almiyorlar biricik anneleri öyle alıştırmıs çünkü senin bunu bir anda degistirmen zor hatta imkansiz
Benim eskiden eşim olan şahıs da böyleydi.kendisi meyve soyamazdı,yumurta soyamazdı,çayını almazdı.bunları geçtim evde ampulu ben degistirir çivileri ben çakardım tek ögretebildigim kirlisini sepete attirmak oldu tembellik ve zamaninda hersey önüne geldigi için beceriksizlik vardı istese de yapamiyordu.bilmiyordu çunku eli alışamamış.ben üzülüyordum hatta annen de bende başında baki değiliz ölüm var hastalık var bir insan kendine yetebilmeli diyordum ama olmuyordu .annesi ona iyilik degil kötülük yapmış bunu anladim.yani demem o ki kendine yıpratmaMalesef bunun sıkıntısını yaşıyorum.cunku kayinvalidem yumurtasını bile kendi soyup önüne veriyormuş.sonra da böyle sorumsuz bireyler oluyor
Witch bendensin kk daşO kadar bagrinacagima ben olsam bugün dışarda yiyelim derdim .
Mutfağı da batıracak
Ne gerek var ya
Canınız mi sıkılıyor
Kirlisini sepete atmayı ve balkona çıkarken terliği degistirmesini 2 senede öğretebildim.kesinlikle kötülükten başka bişey değil.bekarken olan alışkanlıkları aynen devam.Benim eskiden eşim olan şahıs da böyleydi.kendisi meyve soyamazdı,yumurta soyamazdı,çayını almazdı.bunları geçtim evde ampulu ben degistirir çivileri ben çakardım tek ögretebildigim kirlisini sepete attirmak oldu tembellik ve zamaninda hersey önüne geldigi için beceriksizlik vardı istese de yapamiyordu.bilmiyordu çunku eli alışamamış.ben üzülüyordum hatta annen de bende başında baki değiliz ölüm var hastalık var bir insan kendine yetebilmeli diyordum ama olmuyordu .annesi ona iyilik degil kötülük yapmış bunu anladim.yani demem o ki kendine yıpratma
El becerisi varsa yemek konusunda da biraz eğitebilirsin ama yoksa o da olmuyor.diyorum ya kendini yipratma yapabilecegi şeyler varsa onlarin üstünde durKirlisini sepete atmayı ve balkona çıkarken terliği degistirmesini 2 senede öğretebildim.kesinlikle kötülükten başka bişey değil.bekarken olan alışkanlıkları aynen devam.
hiç yapma sen kendine yap.. adam da kendi yapsin.. o seni mi düşünüyor.. sen onun için yaptın emegine yazik..Sorun yapmamasi değil.her seye bu şekilde surat yapması.yapacak .o çalısıysa ben de çalışıyorum.ben niye haftanın haftanın 7 günü yapıyorum.
Siz ne iş yapıyorsunuzTabii ki, yardim etmeli ama etmediyi icin de ailemi cagirip gemileri filan yakmak abartmak deyil mi?
Sizi de anliyorum. Ben calismiyorum ama eşim hem cocukda, hem de ev islerinde yardim eder. Buzdolabinin icini siler, soylediyimde evleri supurup siler, mutfagin fayanslarini filan siler. Camasir, bulazik makinesi onda zaten. Camasir sermek toplamak, bulasik makinesi bosaltmak onun isi zaten. Yemek yapmaya usendiyimde de soylerim disardan siparis eder ve ya ona yaptiririm. Buna ragmen sen ban hoc bir seyde yardim etmiyorsun der trip atarim )))
Kocaniz yemek yapmak istemiyorsa sevdiyi bir seyi yaptirmaya calisin. Yaptiginda da övün gaza gelsin )))
Valahi ben eşimin mutfağa girmesini istemem erkekler çok dağınık oluyor her tarafı batırıyor allah aşkına birşey de bildikleri yok onların yaptığı işten ne çıkar ?? Tamam erkekle kadın eşit ama bazı şeyleri kadınlar daha iyi yapar bazı şeyleri erkekler bu kadar üstelemenize hiç gerek yok bence abartmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?