- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Kizartma tencerenin kapağını halıya doğru tutuyor.napiyosun sen yag damlıyor diyorum buhar o diyor.kapaga hiç sıçramıyor sanki.Allahim ne zor şu erkeklerAman yapmasinlar Allah razi olsun benimki surekli yapiyo ama hele kizartma olunca o dolaplarin hali o camlar sanki yagi alip dokmussun yapma cik diyorum yok bu gun benden diye diye her pazar mutfakta hastayken falan iyide normalde istemiyorum sonra temizligi var
Ahh hemde ne yerede damlatir o kapaktakini heryerde yag damlasi ama yok ondan bisey olmaz gormeyip bassam yere yapisicam bide lavabonun icindeki copler bazende bulasik yikar bide nasil kuruduysa hemen (makinaya atmaz niyeyse) yerlerine dizer Allahtan neyle yedigimizi biliyorum gizliden alip hoppp makinayaKizartma tencerenin kapağını halıya doğru tutuyor.napiyosun sen yag damlıyor diyorum buhar o diyor.kapaga hiç sıçramıyor sanki.Allahim ne zor şu erkekler
Ufak tefek tartışmalar bazen dünyanın en büyük olayıymış gibi hissettiriyor çünkü türk filmlerinden fırlamış gibi ''Git'' ''Gitme''ye geliyor iş. Herkes kendince acılar çekiyor enteresan bir şekilde. Sonra ertesi gün diyosun ki ''Yeaaa aslında çokta büyük bir olay değildi bu evet.. En iyisi gidip sarılayım ve unutalım'' Bende dahilim buna. Çocukça şeyler bunlar ama tatlı yinede. Sadece ayrılık demeseniz iyiydi o zaman tatsız oluyor
Teşekkür ederimm :) eminim Dr. Nov da sizi görse o da size bayılırdı :)O degil de profil fotografiniza bayildim:)
Sorsan dunyanin en titizi benim kocam...temizlik konusunda beni bir elestirir ki evlerden uzak..guya eldivem takip kasar rendeler ama o eldivenle cekmeceleri acar kapatir her yer yag olur.yemek karistirdigi kasigi kasik altligina koymez direkt tezgaha koyar..domatesdogradigi bicakla peynir keser peynirde domates lekesi olur...daha sahayim mi...ama ben mutfakteyken ayagini uzatip tv izlemesi beni daha cok sinir ediyor..iste bu kiyaslamayi yaptigimdan beri sadece uyariyorum iki dirdir edip susuyorumAz önce eşimle yemek yaptım sabahla kahvaltı da hamur kızarttık . Onu kızartırken kavga çıktı yağ yandı yanmadı şöyle böyle meselesine . Erkekler yapmasınlar bence . Az önce zor temizledim mutfağa yerlere bile etin yağını sıçrattı tavayı yakacaktık ağlamayacaktım neredeyse
Aynen..Ek olarak kavgalarda aileleri karıştırma durumları o kadar itici kiiii
Ailemi çağırmadım.ama ramak kaldı diyebilirim.nevrim gerçekten döndü bu sefer.valla ben tatlılıkla da yaptiramiyorum.hep bir 5 karış surat.ben bayılıyorum sanki. Bugün ilk kez nefret ediyorum senin sürat asmandan dicek kadar ağır konuşup yüz-göz oldum.umarim ders çıkarır.zira ben fazlasıyla doldum.Keske aileni çagirmasaydin yemek,yardim işleri kavga ile değil tatlilikla yaptirilir.tarzini tuhaf buldum
Valla adamın hergun bir huyu çıkıyor.2 sene bekledim çocuk yapmak icin .bu gidişle ya 2 sene daha beklerim ya da bizim yollarımız ayrılır.iyi ihtimal olarak d kendini degistirir umarimAynen..
Boşanma olmayacaksa, kesin kararlı değilsen, herkesi olaya katıp evliliğinin gurur ve duruşunu ayaklar altına aldıktan sonra geri dönüp o evliliğe devam edeceksen 'otur oturduğun yerde' tabiri caizse..
Seni anlıyorum konu sahibi, yardım ve destek bekliyorsun eşinden, bunalmışsın, mevzu kızartma değil fakat boşanacağını da sanmıyorum.. O nedenle aileleri işin içine katıp tadını tuzunu kaçırma büsbütün..
Valla ben sizin kadar sakin kalıp anlayışlı olamıyorum üzgünüm.ben yemeğini yapıp, ütüsünu yapıp önüne çayını çerezini getirip üstelik ev bütçesine ciddi anlamda katkıda bulunuyorsam o da sorumluluk sahibi olmayı bilecek.hepimiz yorgunuz..Bı kızartma ıcın gemılerı yakıyosanız bence de yakım cunku ılerde evı supurmedı dıye bıle aılenızı cagırıp gemılerı yakabılırsınız sızde o potansıyelı gordum suan. Ya bız ne yapalım keske bı kızartma olsa derdım yapmamasına razı olurdum. Hamıleyım taharat muslugundan banyoyu su bastıda gece temızlemek zor gelıp yatıp uyudu ve aksam ısten geldıgınde posta posta temızledı ve hala aılemın haberı yok. Banyo ıptal karım hamıle kayar duser hemen yapayım yok dıger banyoyu kullan nolacak dıyoha aılemın haberı olsa babam o banyoyu yalattırır esıme benım kızımla torunuma bısey olur dıye abartmayın yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?