Kavga ettik

Kizartma tencerenin kapağını halıya doğru tutuyor.napiyosun sen yag damlıyor diyorum buhar o diyor.kapaga hiç sıçramıyor sanki.Allahim ne zor şu erkekler

Kizartma tencerenin kapağını halıya doğru tutuyor.napiyosun sen yag damlıyor diyorum buhar o diyor.kapaga hiç sıçramıyor sanki.Allahim ne zor şu erkekler
Ahh hemde ne yerede damlatir o kapaktakini heryerde yag damlasi ama yok ondan bisey olmaz gormeyip bassam yere yapisicam bide lavabonun icindeki copler bazende bulasik yikar bide nasil kuruduysa hemen (makinaya atmaz niyeyse) yerlerine dizer Allahtan neyle yedigimizi biliyorum gizliden alip hoppp makinaya

Bugun esim evdeydi 6 yas 3 yas ve 23 gunluk 3 kiz annesiyim. Kizlardan buyuk olanlari haftasonu annemlerde kaldi. Haftalik temizlikci geliyor ama bu hafta kendimi iyi hissettim ve param cebime kalsin diye dusundum.bugun esime bebekle ilgilenebilir misin bende biraz is utu falan yapayim dedim ilgilenemeyecegini soyledi. Hemen yaninda yardimci bayani arayip cagirdim esimden parayi aldim ve evden kendim gonderdim temizlik var hadi dedim.

Sizde cok yoruluyorsaniz ve yardim goremiyorsaniz esinizin butcesini sarsabilirsiniz. Belki bu sebeple destek olur.

Ufak tefek tartışmalar bazen dünyanın en büyük olayıymış gibi hissettiriyor çünkü türk filmlerinden fırlamış gibi ''Git'' ''Gitme''ye geliyor iş. Herkes kendince acılar çekiyor enteresan bir şekilde. Sonra ertesi gün diyosun ki ''Yeaaa aslında çokta büyük bir olay değildi bu evet.. En iyisi gidip sarılayım ve unutalım'' Bende dahilim buna. Çocukça şeyler bunlar ama tatlı yinede. Sadece ayrılık demeseniz iyiydi o zaman tatsız oluyor

O degil de profil fotografiniza bayildim:)

Haklısınız Sakinleşince ev işlerinde yardım beklediğinizi söyleyin

Sorsan dunyanin en titizi benim kocam...temizlik konusunda beni bir elestirir ki evlerden uzak..guya eldivem takip kasar rendeler ama o eldivenle cekmeceleri acar kapatir her yer yag olur.yemek karistirdigi kasigi kasik altligina koymez direkt tezgaha koyar..domatesdogradigi bicakla peynir keser peynirde domates lekesi olur...daha sahayim mi...ama ben mutfakteyken ayagini uzatip tv izlemesi beni daha cok sinir ediyor..iste bu kiyaslamayi yaptigimdan beri sadece uyariyorum iki dirdir edip susuyorum

benimki bugün yapıverdi de ne oldu yaaa alt tarafı tavuk sote yaptı onunda tüm malzemelerini bana doğrattı kendisi sadece karıştırdı baharatını tuzunu bile ben attım ama noldu beyimizin eline sağlık yapcak bişey yok buna da şükür dedik

her kavgada aileye duyurmak nedir kendiniz çözemiyo musunuz yani

kendinize dert mi arıyosunuz anlamadım ki burda bi çok konu okuyorum eşinden şikayet ettikleri şeyler eşimde de var ama bu benim için dert değil evine bağlı bana saygılı aldatma yok çocuklarına iyi bi baba ne bileyim içinden gelmiyosa iş yemek yapmayıversin ne olcak ha arada teklif ederim yapıverirse amenna ama yapmazsa ısrar da etmem yani benimde yapmak canım istemiyosa yapmam beklesin iş elbet oluyo eninde sonunda yapıyorum

Benim esim de mutfaktan ve mutfaga girmekten nefret eder artik alistim hic teklif dahi etmiyorun biraz abartmissin bence.

Kadın genel olarak eşinin kendisine yardımcı olmadığını, kendisinin de yorgun olabileceğini düşünmediğini son olayla ifade etmeye çalışmış, çoğunluk da "ne var bunda" demiş.
Arkadaş ne meraklısınız evlilikte köle olmaya? Kadın çalışıyosa adam da karısına yardımcı olmak "zorundadır." Lütuf ya da jest gibi bir şey değil yani bu. Hayatı paylaşmak bunu gerektirir. Ev hanımıysan "görev paylaşımımız bu şekilde" dersin belki de, çalışan kadının bu sebepten olay çıkarıp boşanmayı istemesinden daha doğal bir şey yok bence. Günlük yaşam becerilerini kazanamamış ve mutfağın yerini bilmeyen erkeklerden uzak durun eeyy çalışan bekar hatunlar! Ha buldun evlendin, sonra huyu mu değişti? Boşan geç. Nasılsa işin gücün var, kimseye muhtaç değilsin. İşten gelip koltuğa uzanmaktan başka bir şey yapmayan beceriksiz koca koca çocukların nesini çekici buluyorsunuz onu da anlamıyorum. Konu sahibi net haklı.

Son düzenleme:
Ek olarak kavgalarda aileleri karıştırma durumları o kadar itici kiiii
Aynen..
Boşanma olmayacaksa, kesin kararlı değilsen, herkesi olaya katıp evliliğinin gurur ve duruşunu ayaklar altına aldıktan sonra geri dönüp o evliliğe devam edeceksen 'otur oturduğun yerde' tabiri caizse..
Seni anlıyorum konu sahibi, yardım ve destek bekliyorsun eşinden, bunalmışsın, mevzu kızartma değil fakat boşanacağını da sanmıyorum.. O nedenle aileleri işin içine katıp tadını tuzunu kaçırma büsbütün..

Keske aileni çagirmasaydin yemek,yardim işleri kavga ile değil tatlilikla yaptirilir.tarzini tuhaf buldum

Keske aileni çagirmasaydin yemek,yardim işleri kavga ile değil tatlilikla yaptirilir.tarzini tuhaf buldum
Ailemi çağırmadım.ama ramak kaldı diyebilirim.nevrim gerçekten döndü bu sefer.valla ben tatlılıkla da yaptiramiyorum.hep bir 5 karış surat.ben bayılıyorum sanki. Bugün ilk kez nefret ediyorum senin sürat asmandan dicek kadar ağır konuşup yüz-göz oldum.umarim ders çıkarır.zira ben fazlasıyla doldum.

Valla adamın hergun bir huyu çıkıyor.2 sene bekledim çocuk yapmak icin .bu gidişle ya 2 sene daha beklerim ya da bizim yollarımız ayrılır.iyi ihtimal olarak d kendini degistirir umarim

Bı kızartma ıcın gemılerı yakıyosanız bence de yakım cunku ılerde evı supurmedı dıye bıle aılenızı cagırıp gemılerı yakabılırsınız sızde o potansıyelı gordum suan. Ya bız ne yapalım keske bı kızartma olsa derdım yapmamasına razı olurdum. Hamıleyım taharat muslugundan banyoyu su bastıda gece temızlemek zor gelıp yatıp uyudu ve aksam ısten geldıgınde posta posta temızledı ve hala aılemın haberı yok. Banyo ıptal karım hamıle kayar duser hemen yapayım yok dıger banyoyu kullan nolacak dıyo ha aılemın haberı olsa babam o banyoyu yalattırır esıme benım kızımla torunuma bısey olur dıye abartmayın yaw

Evliyken beklentim yoktu iş anlamında.. Yani, temizlik-düzen konularında biraz takıntılı ve kontrol altında tutmak isteyen biriyim.. O nedenle her şeyi kendim yapmak isterdim.. Dağınık olmaması, temizlediğim yeri batırmaması, kendi eşyalarını temiz ve düzenli tutması ve banyo-wc'yi kullandıktan sonra temiz bırakması dışında beklentim olmadı hiç ve o yönden sorun da yaşamadım, çok şükür.. Ha, yardım istesem edilirdi ama erkeklere hiç güvenim yok bu konularda (Gerçi dağınık olup adam gibi adam olsaydı keşke, o ayrı konu) Allahım sınamasın, büyük konuştum şu an, takıntılıyım vallah, napayım
Herkesin durumu ve beklentisi farklı oluyor işte.. Her erkek de farklı oluyor..
Bu konuda bi çözüm bulamadıysan ve başka büyük sorunlarınız da yoksa olayı kavga noktasına getirmemeni öneririm A ailedostu1 , kişisel olarak temiz biri ise, ortalığı batırmıyorsa, ne bileyim, laçkalaşmamak adına biraz görmezden gelmek gerekli sanırım şu durumda..

Valla ben sizin kadar sakin kalıp anlayışlı olamıyorum üzgünüm.ben yemeğini yapıp, ütüsünu yapıp önüne çayını çerezini getirip üstelik ev bütçesine ciddi anlamda katkıda bulunuyorsam o da sorumluluk sahibi olmayı bilecek.hepimiz yorgunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…