Yav naparsan yapAydınlandım. Boşanma dilekçemi hazırlıyorum hemen. Bu mesajı gören kadın bavulları ile topukları mabadına vurarak şehri terketti
Birazcık takip etmiyim mi hiç mi ya?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yav naparsan yapAydınlandım. Boşanma dilekçemi hazırlıyorum hemen. Bu mesajı gören kadın bavulları ile topukları mabadına vurarak şehri terketti
Birazcık takip etmiyim mi hiç mi ya?
Teşekkür ederim benim de yazarken içim sıkıldı, çok saçma değil miAy benim içim sıkıldı okurken gerçekten
Mahkemeyi beklesin bir gece daha hastanede geçirememgece boşanma davası açsa eşine tebligat gelse bence kalp krizi geçirir![]()
Kızmasana niye kızıyorsunYav naparsan yap
fatmam beni yargısız infaz etmeMahkemeyi beklesin bir gece daha hastanede geçirememya tövbe deyin nolur üzüldüm şu an
Offff offatmam beni yargısız infaz etme![]()
O adam seni sevmiyorKızmasana niye kızıyorsun![]()
sen biraz takipte kal,iş arkadaşlarıyla falan tanış araya gir bir şey varsa çıkar zaten.Offff ofYa cidden iyi güldürdünüz beni teşekkür ederim modum yerine geldi biraz daha
![]()
Böyle de şimdi ama aniden.. Her şey olabilir tabii size de şakayla karışık cevap verdim hakkınızı helal edin, bakalım zaman gösterecekO adam seni sevmiyor
sevmese neden evlensinO adam seni sevmiyor
Önemli değil cnmBöyle de şimdi ama aniden.. Her şey olabilir tabii size de şakayla karışık cevap verdim hakkınızı helal edin, bakalım zaman gösterecek![]()
Zaten heykelini dikeceğim ben onun da beton yetmez ülkede.sen biraz takipte kal,iş arkadaşlarıyla falan tanış araya gir bir şey varsa çıkar zaten.
ama bir şey çıkmazsa da kocanın kıymetini bil,bir halt yemeden seni kaybedeceğim korkusuyla hastanelik oluyor baksana,kral bi hareket
O adam seni sevmiyor
Ben neyse insanım hiç yumuşatamamŞu şekil iddiali olcaksin iste hayatta...
Bence boyle konusmak cok yanlis hic hoş degil.
Bir tık üzdü...Şu şekil iddiali olcaksin iste hayatta...
Bence boyle konusmak cok yanlis hic hoş degil.
Anlamadım. Biraz var bende de. Hayırlısı bakalım sağol.Kadınlar konuşmasın eşinizle diye. Gerçekten anlamadınız mı?
Şimdilik ferace giydirmeye karar verdim ama bir daha bu tarz bir vukuatı olursa önce çüküsünden kesicem, olmadı eve kapatırım sağolAdam napmış sen ağlayıp durmuşsun ben hiç anlamadım ay ne darlandım ben 2 dk öff kocanı eve kapat rahat edersin
Uzulmeyin lutfen bazen insanlar cok saglikli yorumlayamaz durumu ya da anonim platform oldugu icin gunun stresini atmaya kalkabilir.Bir tık üzdü...
Yok yahu bazilari Recep Ivedik'in kasiyer oldugu film gibi her alinaba yorum yapiyor, oyle biri denk gelmis.Panik durumu genelde fazla korkunca veya travmatik bir sebepten olur
Birde eşiniz çok mu yakışıklı bu kadar kadın yürüyor eşinize.
Özellikle kasiyerin cesaretine hayran kaldım,en yakın arkadaşımın bırak kocasını,sevgilisiyle bile öyle konuşamam.Hele hiç tanımadığım yabancı bir erkekle asla öyle konuşamam. Parmağınızda yüzük falan yok mu.
Ayrıca ikinizin tepkileride çok uçuk. Ağlamak yerine kocanıza yürüyen kasiyeri uyarabilirdiniz.
Teşekkür ederim ❤ burda sayısız olarak yediğim lincin ardından gülüp geçmeyi öğrendim ben de. Anladığınız için sağ olunUzulmeyin lutfen bazen insanlar cok saglikli yorumlayamaz durumu ya da anonim platform oldugu icin gunun stresini atmaya kalkabilir.