• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Offff of😂😂 Ya cidden iyi güldürdünüz beni teşekkür ederim modum yerine geldi biraz daha 🌹💓
sen biraz takipte kal,iş arkadaşlarıyla falan tanış araya gir bir şey varsa çıkar zaten.
ama bir şey çıkmazsa da kocanın kıymetini bil,bir halt yemeden seni kaybedeceğim korkusuyla hastanelik oluyor baksana,kral bi hareket

sen biraz takipte kal,iş arkadaşlarıyla falan tanış araya gir bir şey varsa çıkar zaten.
ama bir şey çıkmazsa da kocanın kıymetini bil,bir halt yemeden seni kaybedeceğim korkusuyla hastanelik oluyor baksana,kral bi hareket
Zaten heykelini dikeceğim ben onun da beton yetmez ülkede. 👌🏻Ya evet bu arada o bizim gündemimizdeydi zaten hep erkek iş arkadaşlarını tanıyorum bize yakın oldukları için ama diğerleriyle de tanışacağım 💓

Adam napmış sen ağlayıp durmuşsun ben hiç anlamadım ay ne darlandım ben 2 dk öff kocanı eve kapat rahat edersin
Şimdilik ferace giydirmeye karar verdim ama bir daha bu tarz bir vukuatı olursa önce çüküsünden kesicem, olmadı eve kapatırım sağol 😘

Panik durumu genelde fazla korkunca veya travmatik bir sebepten olur
Birde eşiniz çok mu yakışıklı bu kadar kadın yürüyor eşinize.
Özellikle kasiyerin cesaretine hayran kaldım,en yakın arkadaşımın bırak kocasını,sevgilisiyle bile öyle konuşamam.Hele hiç tanımadığım yabancı bir erkekle asla öyle konuşamam. Parmağınızda yüzük falan yok mu.
Ayrıca ikinizin tepkileride çok uçuk. Ağlamak yerine kocanıza yürüyen kasiyeri uyarabilirdiniz.
Yok yahu bazilari Recep Ivedik'in kasiyer oldugu film gibi her alinaba yorum yapiyor, oyle biri denk gelmis.

Back
X