Kaybetme korkusu yaşıyorum

jackanapes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
194
0
116
Şuan da biriyle çıkıyorum henüz başlayalı çok olmadı.Fakat ben 1.5 aydır onu platonik olarak seviyordum. Oldu işte bir şekilde çıkmaya başladık benden önce biriyle çıkmış 3-4 ay önce. Çıktığım çocuk yazar ruhlu 10 numara yazılar özellikle şiirler yazıyor ve eski sevgilisi ile yazdığı şiirler var. Bu konuyu konuştuk vs vs. Ama onun beni sevdiğini düşünmüyorum. Ne bilim bana göre o kızı unutamadı . Çünkü hiç birseyi takmıyor. Bana da sürekli sakin ol diyor. Oysa ben sürekli kaybetme korkusu yaşıyorum. Napmam gerek yardım edin :S

Rahat ol,o ne kadar genişse sen de o kadar geniş ol,üzerine fazla düşme.Yapacağın en büyük hata onu çok sevdiğini daha şimdiden adı gibi bilmesine izin vermek olur.Onun değerini bileceğim derken kendi değerinden olma.Erkek milleti için de bu kadar canını sıkıp kıvranma,inan kendine ettiğinle kalırsın.Gerçekten seni seviyorsa aranızdaki iletişim hiçbirşeye rağmen kopmaz.

Anlam veremiyorum. Bazen gözlerime o kadar anlamlı bakıyor ki tamam diyorum kesin seviyor bazense hiç birseyi takmayışı tuhaf anlam veremiyorum. Bugün bir kere olsa konuşmadık şuan facede açık yazmıyor o yazmıyorsa bende yazmıyorum 1 haftada yoruldum cidden . Heralde kaçan kovalanır oynuyoruz.

Evet,aynen öyle oluyor.Kaçan kovalanıyor.Maalesef şimdilerde durum böyle.ikizler,kova,koç filansa normal.Bu tipler acayip değişken oluyor.Seni yorar,çok iyi biliyorum.Buna izin verme.Yani o ne kadar veriyorsa o kadarını yansıt sen de.kepçeyle alıp çay kaşığı ile veriyorlar bize mutluluğu(

Aynen kesinlikle 1 kova burcu ve yeterince özelliklerini yansıtıyor. O beni takmadıkça ben de onu takmamaya çalışıyorum. Ama ne kadar başarılı olduğum konusunda emin değilim. Gün gelicek belki ayrılırsak değerimi anlayacak.Adım gibi eminim. Bu ayrıldığımızın ertesi günü olabişir,1 ay snrada olablr yada 1 sene sonra ama olacak şey belli pişman olup geri dönecek. Bugüne kadar gidipte dönmeyen görmedim.

Zamana bırakmalısın bence,tabıı zor bı durum sonucta sız sevgılı olmussunuz ve senı face de gorup yazmıyor,amacını anlayamadım ama acaba sen sevgını cok bellı ettın de o da eskı sevgılısıyle bıtırınce bosta kalmamak ya da unutmak ıçın mı cıkıyor senınle,bır de bu yonden bakmak lazım,seven ınsan sevdıgıyle konusabılmek gorebılmek ıcın her fırsatı kollar,dıkkatlı ol ama zaman dıyorum yıne de...

Bende öyle düşünüyorum zaten ve bunu dile getirdim. Eskilerini açtım ve beni sevmediğini düşünmeye başladım dedim .Lütfen böyle düşünme dedi bunu derken ne kadar samimiydi bilinmez. Zamano gelince göreceğiz.

kaybetmekten korktuğunu onu sevdiğini onu verdiğin değer bunları belli etmeyeceksin belli edersen kaybeden üzülen sen olursun ilişkinizde herşeyi oluruna bırak düzelir inşallah

Onu sevdiğimi ve ciddi anlamda da kıskançlıklarımı fazlasıyla biliyor. Hayırlısı olur inşallah ama bilerek kıskandırdığını söylesede kendime engel olamıyorum .

cnm durumun zor üzüldüm gerçekten sen ne kadar sevıyorsan onun da o kadar sevmesını beklıyorsun unutamamış olabılır ama kıskançlık knusunda aşırıya kaçma ilgilenmıorsa ilgilenme aramıyorsa arama bırak kafasını dınlesın sevıyorsa bır şekilde dönecektır zaten

Evet haklısın bu durum her zaman geçerli . Kaçan kovalanır misali. Ama ben herşey düzelsin diye elimden geleni yapana kadar uğraşırım baktım olmuyor vazgeçerim . Vazgeçtikten sonra da benim için asla dönüşü olmaz ve onlar hep döner :S

kaybetmekten korktuğunu onu sevdiğini onu verdiğin değer bunları belli etmeyeceksin belli edersen kaybeden üzülen sen olursun ilişkinizde herşeyi oluruna bırak düzelir inşallah

Bence de sallıyomuş gibi davran,face de msn de vs senı gorup yazmıyosa sen de yazma ama kapatma da orada kal.Zaten bi zaman sonra tepkisini ölçebilirsin.

Bence de sallıyomuş gibi davran,face de msn de vs senı gorup yazmıyosa sen de yazma ama kapatma da orada kal.Zaten bi zaman sonra tepkisini ölçebilirsin.

Öyle yapıyorum artık kendi bilir yani bende yoruldum herşey bir yere kadar sonuçta sevsen blile tahammülün kalmıyor. Tek başına da yürütülmüyor. Ben yazmam artık ona o isterse yazar istemezse zaten belli bir süre sonra taş olsa çatlar.

Ben de balık burcuyum.Ne çektiysem samimiyetimden,insanlara olan inancımdan,sevgiye bağlılıktan,güven duymaktan ve karşımdakilere fazlasıyla değer vermekten çektim.Ama artık günümüz hayatının bu değerlerle işlemediğini anladım.

3-4 ay bir ilişki için çok kısa bi süre. Ben unuttugunu ve senin takıntı yaptıgını düşünüyorum.
Benimde suan 2 yıldır bir beraberliğim var benden önce 4 yıl bir kızla çıkmıştı.
Bende çok takıntı yapıyodum.. unutmadı felan diyodum.. ama insan isteyince öle unuturki..
Belki karakterş böyledir sakin yapıdadır

canım tabi ki sevdiğini kaybetme korkusu barındır içinde yoksa aşk olmaz adı ama yani bunu abartma yani bişi diyim mi eğer kaderde ayrılıcağınız varsa sen naparsan yap kaybedersin zaten ama eğer kaderde ikiniz hayat yolunda ilerlicekseniz bi şekilde olur herşey kader kısmet meselesi ALLAH hayırlısını versin öncelikle yani:26:

Olmadı işte olmadı ayrıldık

Olmadı işte olmadı ayrıldık

ayrıldın mı (( Oysa bugün benim konum hakkında ne de güzel şeyler konuşmuştuk (
Şair ruhlu insanlar böyle şiirler yazanlar şiir yazdığından bahsetmişsin çok melankolik takılırlar ne yaptığını anlayamazsın çözemezsin sen :/ Ama davranışları çok tutarsızmış sen mi ayrıldın o mu ? Nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…