- 10 Ekim 2011
- 194
- 0
- 116
- Konu Sahibi jackanapes
-
Sen ne burcusun canım ?
Zamana bırakmalısın bence,tabıı zor bı durum sonucta sız sevgılı olmussunuz ve senı face de gorup yazmıyor,amacını anlayamadım ama acaba sen sevgını cok bellı ettın de o da eskı sevgılısıyle bıtırınce bosta kalmamak ya da unutmak ıçın mı cıkıyor senınle,bır de bu yonden bakmak lazım,seven ınsan sevdıgıyle konusabılmek gorebılmek ıcın her fırsatı kollar,dıkkatlı ol ama zaman dıyorum yıne de...
cnm durumun zor üzüldüm gerçekten sen ne kadar sevıyorsan onun da o kadar sevmesını beklıyorsun unutamamış olabılır ama kıskançlık knusunda aşırıya kaçma ilgilenmıorsa ilgilenme aramıyorsa arama bırak kafasını dınlesın sevıyorsa bır şekilde dönecektır zaten
kaybetmekten korktuğunu onu sevdiğini onu verdiğin değer bunları belli etmeyeceksin belli edersen kaybeden üzülen sen olursun ilişkinizde herşeyi oluruna bırak düzelir inşallah
Bence de sallıyomuş gibi davran,face de msn de vs senı gorup yazmıyosa sen de yazma ama kapatma da orada kal.Zaten bi zaman sonra tepkisini ölçebilirsin.
canım tabi ki sevdiğini kaybetme korkusu barındır içinde yoksa aşk olmaz adı ama yani bunu abartma yani bişi diyim mi eğer kaderde ayrılıcağınız varsa sen naparsan yap kaybedersin zaten ama eğer kaderde ikiniz hayat yolunda ilerlicekseniz bi şekilde olur herşey kader kısmet meselesi ALLAH hayırlısını versin öncelikle yani:26:
Olmadı işte olmadı ayrıldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?