- 10 Ekim 2011
- 194
- 0
- 116
- Konu Sahibi jackanapes
-
ayrıldın mı(( Oysa bugün benim konum hakkında ne de güzel şeyler konuşmuştuk (
Şair ruhlu insanlar böyle şiirler yazanlar şiir yazdığından bahsetmişsin çok melankolik takılırlar ne yaptığını anlayamazsın çözemezsin sen :/ Ama davranışları çok tutarsızmış sen mi ayrıldın o mu ? Nasıl oldu
O ayrıldı. Biz dershanede aynı sınıfta ve aynı sırayı paylaştığımız için sürekli yan yanaydık. O zaten pek msn, face, telden konuşmayı sevmez. Duygularınıda pek belli etmez. Bu kelimeyi çok sonradan doğuruluğunu anladım ayrılınca yani. Bu akşam konuştuk tartıştık yanımda kuzenimde vardı. O bile inanamadı tavırlarına. Bana dediki ben o iki kelimeyi söyleyemiyorum sen her zaman hissettiklerimden çok söylediklerime bakmak istedin dedi. Konuşurken bir anda bitsin dedi. Bitti bende bittim . Bittik yani sözleri çok koydu haklıydı da belki :'(
off kıyamam ya insan bazen böyle durumlarda hiç başlamasaydım diyebiliyor.Erkek arkadaşın 'sen her zaman hissettklerimden çok söylediklerime bakmak istedin' demiş bu ne demek oluyor yahu,sana karşı bişey hissetmemiş mi sadece sen istediğin için mi oldu bu ilişki neden böyle anlamsız davranır ki bu erkekler.
Sen güçlü ol bence üzülmesi gereken kesinlikle bi erkeğe yakışmayan davranışlar sergileyen o burda fedakar olan sensin duygularından emin değilmiş anladığım kadarıyla şayet öyle ise keşke hiç başlamasaydı seninle şimdi aynı dersane ve sınıfta olman çok zor bi durum ama yapacak birşey yok :))) Sen güçlüsün o kaybetti.,Aynı sınıfta olmayı sorun etme sakın daha iyi bence mutlu ol çünkü ortada mutlu olunmayacak birşey yok mutsuz olursan ve gözükürsen onun gözünde daha küçülmüş olursun belki sana acır belki sevinir bilemiyorum ama sen güçlü ol canım.Hayırlısı buymuş demek ki.
Canım okuduğum kadarıyla seni gerçekten sevdiğine inancın hiç tam olmamış.. Platonik olmak zordur sonunda da siz sevgili olunca hayallerin gerçek olması gibi bişey olmuş yani:) ama biz erkeklerden ilgi görmeyi güzel sözler duymayı vs çok severiz. Çok abartırlarsa soğuruz hiç söylemezlerse niye söylemiyo diye üzülürüz:) Ama kendini başka şeylere odakla unutman çok uzun sürmicek eminim. Çünkü tek başına ilişkiyi yürütmeye çalışmak da seni yıpratırdı. Sürekli acaba o kızı unutmadı diye mi böyle yapıyo acaba beni sevmiyo mu diye için içini yicekti. Umarım sana hakettiğin ilgiyi göstericek birini bulursun canım üzme kendini lütfen..
kaybetmekten korktuğunu onu sevdiğini onu verdiğin değer bunları belli etmeyeceksin belli edersen kaybeden üzülen sen olursun ilişkinizde herşeyi oluruna bırak düzelir inşallah
Olmadı işte olmadı ayrıldık
Ayrıldın mı?Üzüldüm canım senin adına ama bazen ne kadar berbat hissetsek te doğru olan ayrılık oluyor bizler için.Daha fazla bağlanıp daha çok üzülebilirdin.Hayırlısı olsun.Hem hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor.Şimdi bu krizi aşamayan ilişkin ileri de kendiliğinden doğuverir belki yeniden,belli mi olur?
Yani ama çok yıprandım dünden bugüne. Ama onuda mahfettim ben mahfolurken. Bana dediği son laflarından biri şuydu. '' Sen sürekli benden o 2 kelimeyi bekledin. Ama ben onu kolay kolay söyleyemiyorum. Sen benim hissettiklerimden çok söylediklerimi önemsedin'' dedi. Dün 10 gibi ayrıldk akşam. Ağla ağla sabaha kdr uyumadm kaç saattir ayaktayım emin değilim. Bugünde ağladım . Bilmiyorum. Arkadaşa barşmam artk açıkcası demiş. Mesajlar attım sayısız , cumartesi dershaneye gidince konuşucam umarm olumlu olur yoksa aynı sınıfta ölürüm . .S
Yani ama çok yıprandım dünden bugüne. Ama onuda mahfettim ben mahfolurken. Bana dediği son laflarından biri şuydu. '' Sen sürekli benden o 2 kelimeyi bekledin. Ama ben onu kolay kolay söyleyemiyorum. Sen benim hissettiklerimden çok söylediklerimi önemsedin'' dedi. Dün 10 gibi ayrıldk akşam. Ağla ağla sabaha kdr uyumadm kaç saattir ayaktayım emin değilim. Bugünde ağladım . Bilmiyorum. Arkadaşa barşmam artk açıkcası demiş. Mesajlar attım sayısız , cumartesi dershaneye gidince konuşucam umarm olumlu olur yoksa aynı sınıfta ölürüm . .S
Hayır efendim ölmezsin.Şöyle bir silkin,kendine gel.Böyle yaparak geri kazanamazsın onu.Anladığım kadarıyla duygusallıktan çok akılcı yaklaşımlarda bulunan bir yapısı var.O iki kelimeyi bekledin cümlesini çok iyi tanıyorum ben.Ama bunu olumsuz anlamda söylemiyorum.Bazı erkekler gerçek anlamda içlerindeki hislerin yoğunluğundan emin olmadan asla söyleyemiyorlar.Seni seviyorum demek onlar için çok zor olabiliyor.yalandan söyleyeceğine adam gibi hislerinden emin olduğunda söylemesi inan daha sağlıklı.Zayıflık onu karşısında kaybettirir.Güçlü olduğunu gösterirsen ise hayranlık uyandırırsın.Çünkü bu yapıdaki bir erkeğe gözyaşları ve matemle ulaşamazsın.Ondan tamamen vazgeç demiyorum ama sabırlı olmaya çalış.Abartılı davranışlarda bulunma.Sakin kalmayı başarıp olgun bir duruş sergilersen,birgün o senin ayağına gelecek,göreceksin.
Canım aynılarını bnde yaşadım ilgisiz davran sana ggeri dönücktir.Bende erkek arkadaşımla son bir kaç saatte kadar aynı şeyleri yaşıyordum seni kaybetme duygusu yaşasın burdaki arkadaşlar bana bunu söyledi sanırım ben yaşattım onu erkek arkadaşıma şuan çok iyi davranıyor hatta üstüme düşmeye başladı diyebilirim.İlgisiz davran , onsunda olabileceğini hissettir onu takadığını unutmaya başladığını düşünce sana geri dönücek :):):)
Biraz sıktım onu farkındayım. Ama tamamen kaybetme korkusuydu insan kaybettiğini düşündükçe daha çok seviyor. Arkadaşımla konuşmuşlar. Barışmayı düşünmüyorum açıkcası demiş. Ayrıldığımızdan beri karşılaşmadık. Cumartesi karşılaşacağız bakalım neler olacak. Konuşmak istiyorum. Sence konuşmalı mıyım :S
Elbette konuşabilirsin.Hatta konuşman daha iyi olur.Böylece ayrılığın ardından yıkılmadığını göstermiş olursun.biliyorum,çok zor ama konuşurken sıradan bir arkadaşınla sohbet ediyormuş gibi olmaya çalış.Barışmayı düşünmüyorum demesi şimdiki tutumunu izah ediyor inan sadece.İlerisi için umut vermek istemiyor.Ama büyük laf etmeyeceksin işte bu gönül konularında.Geri dönmek istediğinde hatırlatırsın.Bir de şöyle bir durum var,arada ortak arkadaşlar olduğunda bal gibi söylediklerinin kulağına geleceğini biliyor.O yüzden de ulaşılmaz bir profil sergiler durur bir süre.Daha olay çok taze,zamanla şekillenir zaten.Üzme ne olur bu kadar kendini.İnan ben de çok üzdüm kendimi zamanında,şimdi böyle rahat rahat yazdığıma bakma.Ama kesin kuralın şu olduğunu hayatımın aferdersin içine ederek öğrendim;kaçan kesinlikle kovalanıyor.
Haklısın benmde daha önceden başıma geldi. Ama biraz da benden kaynaklandığı için canım yanıyor. Dün 21,50 gibi ayrıldık o saatten beri uyumadım ağlamaktan gözlerim şişti. O kadar şey yazdım sustu cvp vermedi. Aslında en büyük cevabı o susarak verdi. Bence bu kadar basit bitemezdi hatamı anladım ki ben :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?