- 10 Ekim 2011
- 194
- 0
- 116
- Konu Sahibi jackanapes
-
Burcu kova mı demiştin canım?Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?Ona göre cevap verebilirim de.Benimki de kovaydı çünkü(
aynen kova burcuydu tam bir kova erkeği
(Offf,benim de içim fena oldu şimdi.Yşadıklarını tahmin edebiliyorum çünkü.Kesinlikle duygusallık bekleme.Onu ancak zekanla etkileyebilirsin.Son derece akılcıdır.Prensiplerinden çatlasa ödün vermez.Özür dilerim cümlesini duymayı bekleme ama davranışlarıyla gösterir özrünü.Alttan asla almaz.Aslında duygusaldır ama belli etmez.arkadaş çevresi kalabalıktır.Onunla aşıktan önce dost olman gerekiyor.
Arkadaştık zaten sonra çıkmaya başlamıştık ee napmam lazım şimdi cumartesi dershaneye gidince konuşmalı mıyım dersin yoksa birsey yapmamalı mıyım
Önce sakin olmaya çalışmalısın.Eğer sana selam verirse selamını alırsın.Sohbet etme konusunda bir isteği varsa zaten doğal olarak gelişir konuşmanız.Ama o seninle konuştuğu halde sırf kapris olsun diye somurtma bence.En azından rahat olduğunu hissetsin.Vazgeçilmez olduğunu ve aslında onu kaybetmekten deli gibi korktuğunu,özlediğini filan belli edersen hapı yuttun.baştan malup say kendini.Güçlü ol,ben yapabileceğine inanıyorum.
Yani o benimle dialog kurmadan ben onunla konuşmamalıyım.
Senden de bekleyebilir ilk hareketi,o yüzden şimdi sana sohbeti sen başlatma ya da ilk selamı sen verme de dersem kendimi sorumlu hissedeceğim.En iyisi şu bence,sanırım sabah saatleridir ilk dersler,yani arkadaş grubu içinde ya da kantinde filan karşılaşırsanız günaydın yada iyi günler filan diyebilirsin.baktın olumsuz sinyaller alıyorsun,o zaman hiç zorlama,kendi haline bırak.
Ve yan yana oturuyorduk olaya bak en kötüsüde bu genelde geç kalır ve yerler dolu olur yanıma gelirmiş yada ben geç kalrsam biterm :S
anladım,o zaman şöyle yap.ne yap ne et cumartesi de yanını boş tut,kimseyi oturtma.bakalım yine gelip yanına oturacak mı?
Pekala bakalm inşallah hersey güzel gelişir umarım :S
Bu erkeklerin geneli böyle ...
1 hafta da yorduysa seni canım, 1 ay olmadan def et gitsin. Hem daha fazla da alışma ona.
Bırak ya. Kaçan kovalanırmış filan. Sıkıldım bu taktikten ya...
Eee sevmeyelim mi yani ! Öf yani...
Kaçma kovalama, ayrıl gitsin ya. Yiteer ama yiteeeeer
canım zaten sen böle düşünerek baştan kaybedersin bir kere.. sen şimdi Allah bilir çocuğun üstünede düşersin
her dedğini yaparsın.. gözün ondan başkasını görmez.. madem böyle bir haldesin canım nolursa olsun kendinden
ödün verme her istediğine ewet dersen çocuk zaten otomatik olarak sıkılır gözü başkasına kayar söyliimm ..
sen nsl davranmak istiyorsan öle dawran unutmakiii dünyadaki tek erkek o değil hakkında hayırlısı ise dewam etsin
yoksaa ilerde çok üzüleceksen baştan kopsun ... hakkında hayırlısı canım
İnşaallah canım,hakkında hayırlısı olsun,en önemlisi bu.hani hayırlısıysa beri gelsin,hayırsızsa beri gitsin derler ya...Biraz uyumaya çalış,yıpratma bu kadar kendini.Sonradan gün geliyor,insan bu iki paralık şeylere ağladığı günlerine ağlıyor.
Bu erkeklerin geneli böyle ...
1 hafta da yorduysa seni canım, 1 ay olmadan def et gitsin. Hem daha fazla da alışma ona.
Bırak ya. Kaçan kovalanırmış filan. Sıkıldım bu taktikten ya...
Eee sevmeyelim mi yani ! Öf yani...
Kaçma kovalama, ayrıl gitsin ya. Yiteer ama yiteeeeer
Teşekkür ederim tatlım :)
Pekala bakalm inşallah hersey güzel gelişir umarım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?