- Konu Sahibi jackanapes
-
Anladım. Sende benim gibi durumu kabullenmişsin.
Ben geldimmmjackanapes,canım....Keşke ben de senin kadar yoğun olsam,patlamak üzereyim sıkıntıdan
Canım benim hoşgeldiiiiiin . Bu kadar yoğunluk da iyi değil ama çok yoruyor :84:
şuan görüşmüyorum telini de faceden de sildim seviyorsa çabalar sevmiyorsa ben hiçbir şey yapmam
Benimse bu aralar kendimi bilemiyecek kadar yorulmaya ihtiyacım var....
Neler oldu sana ya :S
Ay,birşey olduğu yok canım,sorun orada zaten,hep aynı,hep aynı...
Benimde öyle . :18:
Yoruluyorsundur elbette,tahmin ediyorum ama işte bazen bu derece yoğun tempo da iyi oluyor aslında.yani boşluktan düşünüp düşünüp kuracak vakit kalmaz işte.
Kurmak isteyince o boşluğu buluyorsun canım. Ama kurmaya niyetim yok. Dershanede sınav olduk sınıflarımız değişicek diye mutlu oldum. Gine aynı sınıf gineeeeeeeee :)
Bunun görmekle alakası yok ki canım.Aynı sınıf olmasa aynı dershane sonuçta.Ayrıca dershane bile bitse,hiç görüşme olmasa bile,içinde seninle birlikte yaşadıktan sonra herşey nafile.
Tamam ben onu içimde yaşıyorum ama ya o ? Arkadaşım sormuş ona neden ayrıldınız diye öyle olması gerekiyordu demiş. Aynı sınıfta zor olmuyor mu dediğinde de yoo demiş .
Aman,öyle diyecek tabii.Gelsin de külahımıza anlatsın bunları...Daha yeni durum,kessen asla gerçek düşüncelerini belli etmezki.Egosu haddinden fazla şişkin bunların,elbet söndürecek birşey de çıkar.Şimdi at içinden desem,öyle olmuyor işte,biliyorum.O yüzden sen onu içinde yaşa ama asla çaktırma bence.Hatta umarsız kal,hiç ilgilenme.Bir insana verilebilecek en iyi cezanın onu yoksaymak olduğunu düşünüyorum ben.Biliyorum,zor ama zorunlu.Ne yapalım...
Yok sayıyorum tabi ne takıcam ya keyfi bilir beyimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?