- 10 Ekim 2011
- 194
- 0
- 116
- Konu Sahibi jackanapes
-
bende dun sevgılımle ayrıldım yanı terkedıldım.ortada hıc bısey yokken hemde bnmkıde aynı böyle cok ılgszdı dun bana cok dırdırcısın dedı bende istemıyosan soyle senınle ugrasmayım dedım oda pekı dedi bıtsın dedi ve bitirdi bende msjlar attım bılıyorum cok yanlş ama kendıme hakım olamadım ve hıc bırıne cevap vermedi..bızımkıde böyle bıtti işte
Offf,ciddi misin?iyice korkmaya başladım ben.Benim durum biraz karmaşık ta,anlatsam mı?kafanı da şişirmek istemiyorum ama...
Aaaa öyle şey mi olur canım anlat tabi
Hüüüüü.....:113:Nereden başlasam ki.....Gece burada olursan anlatırım canım.Sen nasılsın bu arada?
Ben çok iyiydim taki dershaneye gidene kadar. Kantine çktm birseyler atıştırmaya. Stajdan dershaneye geldiğim için topuklu ayakkabılar felan hani özenliydim diğer günlere nazaran. Rehber hocası iltifat felan etti. Konuşurken birden arkamı dönmemle koca bir kalabalıkla göz göze geldim. O ve yanında getirdiği sınıf arkadaşları. Muhtemelen beni gösterdi onlara emn değilim. Göz göze geldik ve ben gine başa sardım..
Hıııııı,offf,anladım canım.Aslında öyle özenli görmüş,ohh çok iyi olmuş.En azından kendini salmadığını görmüş oldu.Bir de neyi kaçırdığının tabii sersem.Ama çatlasa belli
etmez,o da ayrı konu.
Neyse canıım sen analtıcaktın ?
tamam,anlatıyorum ama bana kızma heeeben bu kovayla normal arkadaş olarak görüştüm şimdiye kadar.ama zaman içinde olaylar duygusal boyuta kaymaya başladı,ikimiz açısından da.fakat işte şimdi kovalar hakkında bu kadar şey duyduktan sonra yaşanılan şeyin ne olduğundan bile emin değilim.yani güven duyamıyorum çünkü garip davranıyor.sık sık görüşme imkanım yok şu dönemde.arada telefonla görüşüyoruz sadece.fakat kafam karmakarışık çünkü davranışları çok karmaşık.sanki net değil yada kendi bile ne hissettiğinden ya da ne istediğinden emin değil.bazen kullandığı cümlelere baksan,kesin birşeyler hissediyor dersin,bazen de umrunda bile değilim,öylesine bir arkadaşı olarak görüyor işte dersin.ben ki,sezgilerim çok güçlüdür.ama bunu çözemedim gitti.güven duymadığım için de ben de mesafeli davranıyorum.bir süre üzerine düştüm,davranışlarında bir değişim olmadı.şimdi ne arıyor,ne soruyorum.o da aynen sessziliğini koruyor.durum özetle böyle yani.
Bazen gözlerine öyle bir bakar ki gerçekten de seviyor dersin.. öyle içtendir ki kesin dersin kendinden eminsindir.. ama yanlırsın işte.. o içtenlik değildir yalnızca senin aşktan kör olmuş gözlerinin görmek istedği bakışlardır onlar..
Eğer böyle hissediyorsan hissettğin gibidir belki de.. kendini en zora alıştır ki aksine bir şey olduğunda mutlu olmasını bil.
3-4 ay önce biriyle çıkmış olabilir bu şimdi seni çok sevemeyeceği,sevmeyeceği anlamına gelmez.. daha yeni çıkmaya başlamışsınız..o yüzden onu tam tanımıyor olabilirsin.. belki cool 'dur .. rahattır.. takmayan bi tiptir işte.. sen de ona göre davran... ya da sevildiğini hissetmeye ihtiyacı olan biri gibi davran..ona seni seviyorum deme ama hissettir.. çığlık atma seni öözledim değerlisin diye bırak gözlerin anlatsın belki o zaman kafasına bişeyler dank eder de sana değerli olduğunu hissettirir tabi eğer o da böyle düşünüyorsa
Biz ayrıldık , ayrılalı 8 gün oldu ..
özür dilerimm yalnızca konuyu okuduğumdan görmedim..
Hayırlısı ne ise o olsun diyebiliyorum.. öncekini unutamamış olabilir.. :S yani zaten takmayan bir insandan bu beklenir
Merhaba canım,konunu bastan sona kadar okudum.. Ve soyleyebılecegım sey kesınlıkle sen onu tamamen unuttugunda artık onun hıc bır anlam ıfade etmedıgını anladıgında tekrar karsına cıkacagı :)
Bu cocuk tamamen emın senın onu sevdıgınden. (attıgın mesajlar,aramaların,facebooktan yazman) o kadar emın kı 'nasılsa sevıyor' mantıgı...
Gönlün bir baskasına kaydıgında o bunu farkedecek.. Su an degıl. Onu tamamen bıtırdıgınde bunu anlayacak.
asıl sen ne yapmak istiyosan onu yap yüreğinin sesini dinle yada zamana bırak
o zaman karşındaki kişiyle konuş ona göre adım atrsın devam edersiniz yolunuza çok karışık aşk çözene aşk olsun ne söylesek gönül yine dediğini yapıyor
Evet,haklısın.İşte o yüzden gönlümün sesine sağır olmaya çalışıyorum.Bunun ne hissettiğini,ne düşündüğünü denemenin bir yolu olmalı ama ne?günlerdir bu konu
üzerinde kafa patlatıyorum biliyor musun.Yani bir şekilde durumumuza ne açıdan baktığını öğrenmenin bir yolu olmalı.Ama ne????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?