depresyonda olabilir misiniz ?
depresyon da kendi içinde farklılaşıyor uzmanlar daha detaylı bilgi verir tabi.Olabilir. Sadece inişli çıkışlı bir ruh halim var. 5 dakika sonra daha iyi hissedebilirim.
Buraya yazmanız çözüm arayışı içine olduğunuzu gösterir. Bence iyileşmek için iyi bir adım.
İkizler burcu musunuz?
Anladım. Sanırım somut şeyler söyleyemeyeceksiniz burda tanıdıklarınız olduğu için. Umarım yardım iyi gelir.Benim penceremden baktığım zaman hayatı pek iç açıcı göremiyorum maalesef.
Anladım. Sanırım somut şeyler söyleyemeyeceksiniz burda tanıdıklarınız olduğu için. Umarım yardım iyi gelir.
Evet. Neden artık bitmiyor diyorsunuz.Şöyle ki, bana göre zor bir hayatım oldu. Tek başıma çok fazlasını yüklendim. Başlarda evet bu şekilde olmuyor insan ama zamanla sanırım tükeniyor.
Anlıyorum. Beslenmeniz dengeli değilse onun üzerinde çalışsanız. Neyle beslendiğimiz, içtiğimiz su, kafein miktarı, doğru zamanda uyumak, uyanmak çok etkili. 11 aydır, bebeğim doğduğundan beri doğru dürüst uyumuyorum. Psikolojim alt üst. Aklıma bu geldi. Faydalı olabilirAynen öyle. Yıllarca çabaladım, pes etmedim, uğraştım, kendimi çok zorladım daha fazla güç bulamıyorum kendimde. Kendimi yorgun hissediyorum.
Anlıyorum. Beslenmeniz dengeli değilse onun üzerinde çalışsanız. Neyle beslendiğimiz, içtiğimiz su, kafein miktarı, doğru zamanda uyumak, uyanmak çok etkili. 11 aydır, bebeğim doğduğundan beri doğru dürüst uyumuyorum. Psikolojim alt üst. Aklıma bu geldi. Faydalı olabilir
Zor hayat iz bırakır geçer de birşeyler nasıl geçer ? Her insanın yasanmisligi farklı sevinç heybesi farklı hüzün heybesi farklı ona göre yıpranır.Yıprandigi yerleri tolere edecek gücü kalmayıncada istemsiz çöküş başlar.Îçlenmek de ondan olur umursamamakta yada eskisi gibi olamamakta.Sorunu çıkaran şey ne hayatınızda ona öncelik verin duzelip size iyi hissettirme olanağı varmı o durumun konunun kişinin her ne ise o ona bakın.Her sorun böyle ele alınarak çözülebilir.Bitmesi gitmesi öyle olmaması gereken birşey varsa yolu ona göre çizin .Kendisi için yaşamayan insanları hayat daha çabuk tüketiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?