- 24 Ağustos 2016
- 3.758
- 6.304
- 158
bipolar olabilir misiniz ? Çok yorucu bir ruh haliymiş, okurken ben yoruldum. İnşallah bir an önce tedavi olursunuz…Olabilir. Sadece inişli çıkışlı bir ruh halim var. 5 dakika sonra daha iyi hissedebilirim.
Herşeye sıfırdan değil ama yeniden başlamanın bir yolu bulunabilir
Yakın zamanda kan tahlili yaptırdınız mı?
Bu durumda olmana bir sebep bulamıyorsan sorun var demektir
bipolar olabilir misiniz ? Çok yorucu bir ruh haliymiş, okurken ben yoruldum. İnşallah bir an önce tedavi olursunuz…
belki hayatınızı komple değiştirmeniz gerekiyordur iş, ev hatta şehir, ülke, yakın çevreniz, gündelik rutinleriniz, görünümünüz vs. hepsi artık eski hayatınıza ve eski size dairdir
ona dair bastırdıklarınız da içinizden taşıyordur yani belki ağlamak, kötü hissetmek iyileşmektir. insanın bunları da hissetmesi gerekir. destek alın ama mükemmeliyetçi olmayın belki sadece değişiyorsunuz/değiştiniz
Ben bu sene zihnimin dağınıklığı,eylemsiz kalmak istemem ile ilgili iç hastalıkları doktoruna başvurdum..d vitamini ve demir eksikliğini sık yaşayan birisiyim .Doktor hormonlarıma da bakılmasını önerdi Haşimato hastası olduğumu öğrendimYakın zamanda yaptırmadım genelde demir eksikliğim var ilaç kullandım 1 sene.
tükenmişlik yaşıyorsunuz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum bende tabi herkesin baş etme şekli farklı benim 2-3 ay da bir kere bir hafta süren sağlam bir çöküşüm oluyor sonra o bir hafta içinde toplanıp kaldığım yerden devam ediyorum. ama o bir hafta hayat mucadelemde beni aşırı geriletiyor o süreçte çalışmayıp hazırdan yediğim için. bu tarz şeyler profesyonel destek almadan duzelmiyor ben aldığım halde böyleyim. ama en azından eskiye kıyasla biraz uzun soluklu normal yaşamaya başladım.
Kendini sorgulaman aslında tek birşeye bağlı değilÇok yoğun tempolu bir hayatım oldu. Uzun bir süre mücadele edebildim, belki dediğim gibi başka şeylerle avutmaya çalışarak buralara getirdim kendimi, ama şu an hiç bir şey yapmak istemiyorum yani gözüm eskiden beni avutan şeyleri bile görmüyor. Şu an her şeyi bırakıp hiçliğe kavuşmak istiyorum sanki çok sevdiğim insanlarla bile paylaşımım kalmadı. İnsan içine çıkmak zor geliyor. İşe geliyorum yüzüme bir maske takıyorum hiç bir şeyim yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum. Her zaman başarılı olamıyorum ki bazen yüzüm ifademin çok donuk, mutsuz olduğunu insanlardan duyuyorum.
Ben bu sene zihnimin dağınıklığı,eylemsiz kalmak istemem ile ilgili iç hastalıkları doktoruna başvurdum..d vitamini ve demir eksikliğini sık yaşayan birisiyim .Doktor hormonlarıma da bakılmasını önerdi Haşimato hastası olduğumu öğrendim
Bu durumda olmana bir sebep bulamıyorsan sorun var demektir
Kendini sorgulaman aslında tek birşeye bağlı değil
Depresyon,Anksiyete ve Tükenmişlik sendromu kendi değerini sorgularsın.Ben kimim ? neden burdayım? neye değerim? Aslında yokum gibi içsel bir çatışma olabilir.Bu kendine yeterince vakit ayıramaman ,kendini yetersizde hissetirebilir.
Çevrendede yeteri değeri alamadığındanda kaynaklanabilir
Sana şunu söyleyebilirim yok aslında varsın biz sesini duyduk buradan ve ben seni çok iyi anlıyorum çünkü bu hisleri ben yaşadım
Hayır sen varsın.Bu bedenin tepkisi bu ruhunun çığlığı hatırla o neşeli hallerini belki dünyada yükün biraz ağırlaşmış olabilir olsun artık kendini dinlendirme vakti kendin için birşeyler yapma vakti seni mutlu edecek şeyleri yap bakım olabilir aynaya bakıp gülümse..
çelişkili geldi bana o zamanlar çok fazla şeyi yüklendiğinizi söylemişsiniz ben o zaman bastırdıklarınızın şuan dışarı taştığını düşünmüştüm sizin eskiden çok mutlu olduğunuzu düşünmedimEvet, şuan kendimi eski ben gibi hissedemiyorum ve o kişi olmamanın yasını tutuyorum. Belki o yüzden kaçıp gitmek kendimi iyi hissettiriyor, kendimi yeniden bulmak gibi hissettiriyor. O zamanlardaki ben çok güzeldi enerjik mutlu, umutlu ve hayattan beklentisi olan biriydim.
Sizin vitamin yada kan değerlerinden ziyade hayatınızdaki insanlar hep fedakarlık yapmak mali durumlar gibi sizi bu kadar tükenmiş hissettiren ne anlamı varki noktasindasiniz öyle ise iyi olmak için radikal kararlar gerekli
çelişkili geldi bana o zamanlar çok fazla şeyi yüklendiğinizi söylemişsiniz ben onların şuan dışarı taştığını düşünmüştüm sizin eskiden çok mutlu olduğunuzu düşünmedim
o zamanlarınızla yetişkinliği kıyaslamak abes olurÇocukluğum ve Lise yıllarım en en sevdiğim zamanlardı çok mutluydum, esprili ve neşeliydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?