Kaybolmuş gibiyim.

Lütfen biraz kendinize zaman ayırın, yanınızda eşinizle daha dingin olabileceğiniz yerlere gidin, deniz orman (özellikle orman, çünkü ağaçların enerjisi muhteşemdir)
İllaki psikolojik destek alabilirsiniz ancak çok düpe düz gidiyorlar, çok felsefi oluyor yöntemler, insanın ruhu bunun ötesinde bir olay.
Geceleri lütfen dua edin. Yaradan bizi bizden çok daha iyi biliyor ve anlıyor. (alt beyin ile üst beyin bağını koparmanıza yardımcı olacaktır)
Dertlenilecek ne varsa veya hangi sorumluluk hangi ortam sizden uzak olsun sizde uzak olun.
İnanın yeniden kendinizde o gücü hissedeceksiniz.

Unutmayalım ki tedbir kuldan takdir Yaradandan.
Hayat, Ne yaparsak yapalım, sonuçları ile bizim kabullenmemiz ve karşılığında yeni pozisyonlar almamız gereken bir akış.
Mücadele varsa hayat var.

Bence hayatı komple değiştirmek belkide korkularla yüzleşmek belkide elalemi tam sallayıp bildiğin gibi yaşamak hayatı siz bir karar aşamasında sınız o kararı mi veremiyorsunuz ? Yada geç kaldım versem nolur vermesem nolur mu ? Duygular yada aile yapısı arasındami sıkıştı nız asıl sorun evliliginizde demi tabi bilemem detay verimde demiyorum yaş almak da etkiler insanı biliyormusunuz yani bunun bile her insanda etkisi aynı değil psikolojik olarak.Daha fazla yardımcı olamadım fakat konunuz kalsın burada konuşmak istedikçe yazın sizin kaçıp nefes aldığınız yer olsun burası bir nebze iyi gelir belki Kendinize şunu hatırlatın ölüm elbet gelecek o zamana kadar elimden geldiği kadar hatası kusuru olanı olmayanla elimden geleni yapacağım çünkü dünyaya herşeye rağmen devam etmeye geldim .İnsanlar hiç belli etmeseler bile sizinle aynı durumu yaşıyor aynı hisleri paylasiyor ve dile getirmiyor olabilir .Hepimiz bir şekilde devam ediyoruz birşeylere tutunarak .

İnsan çok fazla yükün altına girince özleyebiliyor.
herkes bazen özler gençliğini o dönemler kötü şeyler yaşamış olsa dahi deneyimsizliğini ve her şeyin taze olmasını özleyebilir her ihtimal mümkün gibi görünür gençlikte
geçmişte mücadele ettiğinizi söylediğiniz şeylerin stresini vücut o an survival psikolojisiyle depolamıştır hissetmeyi ertelemişsinizdir anlamamışsınızdır şimdi kriz bitmiştir vücut rahatladığı için bu hisleri gün yüzüne çıkarıyor olabilir belki yorgunluk vardır yorgunum diyordur vücut bunların terapi dediğimiz zihinsel analizi bir yana somatik egzersizler yapabilirsiniz rahatlamak için veya dümdüz spor yapabilirsiniz enerji vermesi için negatif duyguları salması için yorgunluk varsa eve girip uyumanız gerekebilir uzun uzun belki ağlamanız gerekir bunların hepsi normal kendinizi dinleyin rahat bırakın salın
belki farklı bi yerde olmayı bekleyip orada olmadığınızı görmektir hayatta gerçekleştirmek istediğiniz başka şeyler vardır
belki şuan yaşadığınız hayat size uygun değildir yani artık değiştirmeniz gerekenler vardır ilk yorumda dediğim gibi
bence emek verirseniz kendinizi tanıyacağınız bir süreç olabilir umutsuz olmayın ve dürüst olun kendinize ne istediğinizle ilgili

İşyeriniz için burada ne işim var sorgulaması yaptığınız kısım dikkatimi çekti. Birşeyler sizi fena halde tüketiyor.
Yada hayat mücadeleniz içinde beslenebileceğiniz kaynaklar çok az olduğu için artık hiçbirşey sizi tatmin edip sakinleştiremiyor.

Her zaman güçlü olamayız ve olmak zorundada değiliz. Akıntıya karşı yüzmek, duygularını değiştirmeye çalışmak insanı çok yorar. Belki depresyondasınız.

Depresyon geliyor; biraz, bazen uzunca bir süre misafir oluyor, darmadağın edip gidiyor. Geleceği zamanda, gideceği zamanda büsbütün elimizde değil.
Oradada bunu yaşamak, bir süre içinde kalmak normal ve olağan geliyor bana.

İyi hissettiğiniz zaman 'Bir daha kötü olmayacağım' diye koşul koymanız sizi daha çok mutsuz eder ve başarısız hissettirebilir. Çünkü kötü hissedeceğimiz zamanlar hep olur.

Yardım alırken mümkünse doğa içinde yapılacak uzun yürüyüşler ekleyebilirsiniz. Seratonini ve dolayısıyla mutluluk hissini desteklersiniz. Yürüyüş duygular ve düşünceleride bir hizaya sokuyor. Hayatımızda hiçbirşey değişmese bile
ruh ve beden bir süre sonra daha dinginleşiyor, dengesini buluyor gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…