kaygılarım var

bffean

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
429
410
323
Manisa
arkadaşlar benim gibi olan var mı acaba merak ediyorum.biliyorsunuzdur ülkenin durumu malum kriz var herkes diyor ki 2019 ve 2020 de daha büyük kriz olacak memur maaşları bile ödenmeyecek.bunları duyunca öok üzülüyorum özellikle çocuk olduktan sonra daha da üzülüyorum. bir sürü borç var banka borcu kredi kartı borcu eğer öyle bişey olursa nasıl yaşarız biz.düşünmeden yapamıyorum.uyuyamıyorum geceleri

Kaygı bozukluğu temeliniz varsa bunlar sayesinde kaygılarınız tetiklenmiş olabilir evet dediğiniz ihtimaller olabilir ama olmayadabilir bunu kimse bilemez,arada bizde eşimle buna benzer şeyler konuşuyoruz sonra gündem değişiyor unutup gidiyoruz. Eğer bu kadar çok rahatsız ediyorsa bunlar sizi bi uzman desteğine başvurun.

Takıntı yapmışsınız sanırım.Yani insan endişelenir tabii,ama bir ihtimalin geceleri uykuyu kaçırması sağlıklı değil.Bir uzmanla konuşun isterseniz.
Açıkçası bu kaos teorilerini dinlememeye çalışıyorum,çünkü bildiğiniz üzere her sene dünya savaşı falan çıkıyor.Ha bu demek değil ki ekonomi iyi.Maalesef kötü.Bu gerçeğin farkında olup harcamalarınızı ona göre ayarlayın.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Ödenen maaş ödenmeyecek diye düşünüp geceleri uyuyamıyorsunuz öyle mi? Duyar kasmak değil de maaşının yarısı ev kirasına giden asgari ücretli ne yapsın? Her neyse uyumamaya devam edin hep bir elden bu konuma gelmedik mi zaten?

Evet durum kötü. Tozpembe değil maalesef gösterildiği gibi. Böyle bir dünyaya gerçekten çocuk getirmek büyük bencillik.

Reactions: 000

Misal Yunanistan krize girince memur ve emekli maaşlarını yarıya düşürmüşlerdi kısa bir süre.Tabi onların arkasında Avrupa Birliği olduğu için sonra para yardımı oldu.
Tümden maaşsız kalmazsınız ama belki maaşıniz düşebilir veya bir sure hic zam yapilmaz.
Ama kolay atlatamayabiliriz herkes hazırlıklı olsun bence.

Durumumuz iç bunaltıcı kabul ediyorum ama sizde evrene kötü enerji yayıp felaket çağırmayin bence.Asgari ücretli değilsiniz standart düşürmeye çalışın eğer bu kadar sorun ettiyseniz. Yaşadığımız dünyada açlıktan ölen, tecavüze uğrayan en iyi ihtimalle bile şiddete maruz kalan çocuklar var bence uykusuzluk ve endişe sebeplerinin ilk maddesi bu olmalı.

Ohooo günde 10 saat çalışan asgari ücretliler napsın?Sinir oluorm memur olupta hala maaş odenmicekmis diye yola düşenlere.Merak etmeyin etmeyin tuzunuz kuru.Bi kere yerleş sonra boşverr...

Ohooo günde 10 saat çalışan asgari ücretliler napsın?Sinir oluorm memur olupta hala maaş odenmicekmis diye yola düşenlere.Merak etmeyin etmeyin tuzunuz kuru.Bi kere yerleş sonra boşverr...
Aynen aynen sabah akşama kadar oyun oynarlar, insanları ezerler (yapmayanları tenzih ediyorum) ilk de onlar korkar maaş alamamaktan..

Bende bazılarını tenzih ederek söylüycem adam ya da kadın memur masada oturuyor ya çay içip sohbet ediyor ya da kadın örgü örüp dedikodu yapıyor. Bir şey soruyorsun boş olduğu halde başka yere yönlendiriliyor daha bir de haketmiş gibi maaş artacak mı azalacak mı diye düşünüyor ( sizi kastetmiyorum yine diyorum böyle yapmayanları tenzih ederek) asgari ücret alan garibim işi olan olmayan herşeye koşuyor yine de şükrediyor... gerçekten tuhaf.

Ağzınıza sağlık anlatmak istediğim bu işte

E asgari ücretli de kaygılansin çocuğumu nasıl büyütürum kirami nasıl öderim diye burdaki asgari ucretlileri tenzih ederim ama:)onlar kaygilanmadigi boş yere koşup durdukları surekli sukrettikeri için bu haldeyiz

Öncelikle yorumun çok itici.Asgari ucretli calismadigm halde rahatsz oldum.Emekcilerimizle dalga gecemezsin.(E kaygılansınlar madem diyerek)Alın teri döken,herşeyi yapmak zorunda bırakılan asgari ucretli olmak, yatarak işini ofleye pofleye yapanlara gore cok cok onurlu. Emin ol ki düşünürler nasıl gecinecez diye onlarda.Ama memur maaşı azzzzzzzz diye ortalığa düsmezler.Keza düşselerde nafile...Artan oran belli.

Ne kadar acımasızca eleştiriyorsunuz öyle şaşırdım.tabiki ülkede ekonomik dar boğaza girersek hepimiz etkilenicez.dua ederken bile herkesi koru allahım.diye dua ediyorum.bu ne düşüncesizlik ve basitliktir yaptığınız.ayrica her memur aynı değil sen benim ne şartlarda çalıştığımı nerden biliyorsun da tuzun kuru yada aksama kadar yatıyorsunuz diyorsunuz.kocaman insanlar olmuşsunuz ancak ne kadar basit düşünüp eleştiriyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…