arkadaşlar benim gibi olan var mı acaba merak ediyorum.biliyorsunuzdur ülkenin durumu malum kriz var herkes diyor ki 2019 ve 2020 de daha büyük kriz olacak memur maaşları bile ödenmeyecek.bunları duyunca öok üzülüyorum özellikle çocuk olduktan sonra daha da üzülüyorum. bir sürü borç var banka borcu kredi kartı borcu eğer öyle bişey olursa nasıl yaşarız biz.düşünmeden yapamıyorum.uyuyamıyorum geceleri
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Ödenen maaş ödenmeyecek diye düşünüp geceleri uyuyamıyorsunuz öyle mi? Duyar kasmak değil de maaşının yarısı ev kirasına giden asgari ücretli ne yapsın? Her neyse uyumamaya devam edin hep bir elden bu konuma gelmedik mi zaten?arkadaşlar benim gibi olan var mı acaba merak ediyorum.biliyorsunuzdur ülkenin durumu malum kriz var herkes diyor ki 2019 ve 2020 de daha büyük kriz olacak memur maaşları bile ödenmeyecek.bunları duyunca öok üzülüyorum özellikle çocuk olduktan sonra daha da üzülüyorum. bir sürü borç var banka borcu kredi kartı borcu eğer öyle bişey olursa nasıl yaşarız biz.düşünmeden yapamıyorum.uyuyamıyorum geceleri
arkadaşlar benim gibi olan var mı acaba merak ediyorum.biliyorsunuzdur ülkenin durumu malum kriz var herkes diyor ki 2019 ve 2020 de daha büyük kriz olacak memur maaşları bile ödenmeyecek.bunları duyunca öok üzülüyorum özellikle çocuk olduktan sonra daha da üzülüyorum. bir sürü borç var banka borcu kredi kartı borcu eğer öyle bişey olursa nasıl yaşarız biz.düşünmeden yapamıyorum.uyuyamıyorum geceleri
Evet durum kötü. Tozpembe değil maalesef gösterildiği gibi. Böyle bir dünyaya gerçekten çocuk getirmek büyük bencillik.
Ohooo günde 10 saat çalışan asgari ücretliler napsın?Sinir oluorm memur olupta hala maaş odenmicekmis diye yola düşenlere.Merak etmeyin etmeyin tuzunuz kuru.Bi kere yerleş sonra boşverr...arkadaşlar benim gibi olan var mı acaba merak ediyorum.biliyorsunuzdur ülkenin durumu malum kriz var herkes diyor ki 2019 ve 2020 de daha büyük kriz olacak memur maaşları bile ödenmeyecek.bunları duyunca öok üzülüyorum özellikle çocuk olduktan sonra daha da üzülüyorum. bir sürü borç var banka borcu kredi kartı borcu eğer öyle bişey olursa nasıl yaşarız biz.düşünmeden yapamıyorum.uyuyamıyorum geceleri
Aynen aynen sabah akşama kadar oyun oynarlar, insanları ezerler (yapmayanları tenzih ediyorum) ilk de onlar korkar maaş alamamaktan..Ohooo günde 10 saat çalışan asgari ücretliler napsın?Sinir oluorm memur olupta hala maaş odenmicekmis diye yola düşenlere.Merak etmeyin etmeyin tuzunuz kuru.Bi kere yerleş sonra boşverr...
Ağzınıza sağlık anlatmak istediğim bu işteBende bazılarını tenzih ederek söylüycem adam ya da kadın memur masada oturuyor ya çay içip sohbet ediyor ya da kadın örgü örüp dedikodu yapıyor. Bir şey soruyorsun boş olduğu halde başka yere yönlendiriliyor daha bir de haketmiş gibi maaş artacak mı azalacak mı diye düşünüyor ( sizi kastetmiyorum yine diyorum böyle yapmayanları tenzih ederek) asgari ücret alan garibim işi olan olmayan herşeye koşuyor yine de şükrediyor... gerçekten tuhaf.
Öncelikle yorumun çok itici.Asgari ucretli calismadigm halde rahatsz oldum.Emekcilerimizle dalga gecemezsin.(E kaygılansınlar madem diyerek)Alın teri döken,herşeyi yapmak zorunda bırakılan asgari ucretli olmak, yatarak işini ofleye pofleye yapanlara gore cok cok onurlu. Emin ol ki düşünürler nasıl gecinecez diye onlarda.Ama memur maaşı azzzzzzzz diye ortalığa düsmezler.Keza düşselerde nafile...Artan oran belli.E asgari ücretli de kaygılansin çocuğumu nasıl büyütürum kirami nasıl öderim diye burdaki asgari ucretlileri tenzih ederim ama:)onlar kaygilanmadigi boş yere koşup durdukları surekli sukrettikeri için bu haldeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?