- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi mylittlepeony
-
Ben de götürsün istemezdim ama kardeşi yaniMerhaba arkadaşlar. Görümcemin işle alakalı il dışına gitmesi gerekiyormuş. Çok gerekli değilmiş ama gitse iyi olurmuş. Gideceği şehir ise Türkiye nin bir ucu. Kendisi bekar. Eşime bu durumu söyledi. Eşimde gitmen gerekiyorsa götürürüz gibi birşey dedi. Size sormak istediğim şey eşimin onu götürmesi normal mi? Aslında babası emekli ve evde öyle oturuyor, babası götürebilir. Kızlar kötü kalpli değilim ama ailesi eşimi her işlerine koşturur. Ama kendileri hiçbir şey yapmazlar. Bunun için bu konu rahatsız etti beni. Daha önce ailesine olan düşkünlüğü ve kendini kullandırması yüzünden çok tartıştık. Tekrar böyle tartışmalar istemiyorum. Sizce doğru olan, yapılması gereken nedir?
Merhaba arkadaşlar. Görümcemin işle alakalı il dışına gitmesi gerekiyormuş. Çok gerekli değilmiş ama gitse iyi olurmuş. Gideceği şehir ise Türkiye nin bir ucu. Kendisi bekar. Eşime bu durumu söyledi. Eşimde gitmen gerekiyorsa götürürüz gibi birşey dedi. Size sormak istediğim şey eşimin onu götürmesi normal mi? Aslında babası emekli ve evde öyle oturuyor, babası götürebilir. Kızlar kötü kalpli değilim ama ailesi eşimi her işlerine koşturur. Ama kendileri hiçbir şey yapmazlar. Bunun için bu konu rahatsız etti beni. Daha önce ailesine olan düşkünlüğü ve kendini kullandırması yüzünden çok tartıştık. Tekrar böyle tartışmalar istemiyorum. Sizce doğru olan, yapılması gereken nedir?
Arkadaşım sana ne. Her seyden de nem kapmayin ya. Senin böyle bir durumun olsa kocam götürsun dersin ama. Eşinin kardeşi de gelin abimi kullanıyor sömürüyor ama o hiç bir şeye elini sürmez en ufak bir desteği yok dese ne yanı. Bir de merak ediyorum çalışıyor musunuz? Böyle kocamı kullanıyorlar diyenler genelde evde oturup koca parası yiyenlerden çıkıyor.
Çok geçmiş olsun ama abin düzgün biri olsaydı eşinin lafına sözüne bakıp hasta kızkardeşini zor durumda bırakmazdı. Yanlış kişiye kızıyorsun.Abimde beni hastaneden çıkarmaya çekine çekine geldi bir geliyorum dedi bir gelmiyorum
Yaz sıcağında eve yürüyerek gittim yüksek tansiyon diyaliz hastasıyım
Bunları unutmuyorum çünkü yapılan iyiliği kötülüğü unutmam
Demekki bunlar sizin gibi kişiler yüzünden oluyormuş
Şunu unutmayın onlar bir aile nasıl siz in aileniz varsa onunda bir ailesi var
Kendi kardeşi olsa uçar gelin hnm
Gitsin ne olacak ki böyle şeylere tepki verip eşinizn gözüne batmayn bence kp emekliyms ama belli bi yaştadır oğluda uzak bı yerse kız kardeşini götürebilir sizin abinizde size aynı şeyi yapar yengniz müdahale bulunursa hoşunuza gitmedi eminim aklınıza o şekilde getirmeyi her işlerine koşturuyolar gibi onlarda ailesi çünkü sizi ihmal etmeye başladığı noktada tepkinizi verin.Merhaba arkadaşlar. Görümcemin işle alakalı il dışına gitmesi gerekiyormuş. Çok gerekli değilmiş ama gitse iyi olurmuş. Gideceği şehir ise Türkiye nin bir ucu. Kendisi bekar. Eşime bu durumu söyledi. Eşimde gitmen gerekiyorsa götürürüz gibi birşey dedi. Size sormak istediğim şey eşimin onu götürmesi normal mi? Aslında babası emekli ve evde öyle oturuyor, babası götürebilir. Kızlar kötü kalpli değilim ama ailesi eşimi her işlerine koşturur. Ama kendileri hiçbir şey yapmazlar. Bunun için bu konu rahatsız etti beni. Daha önce ailesine olan düşkünlüğü ve kendini kullandırması yüzünden çok tartıştık. Tekrar böyle tartışmalar istemiyorum. Sizce doğru olan, yapılması gereken nedir?
Esiniz gitse ne oluyor. En fazla 2-3 gun ayri kalirsinizAslında işinin çok ta gerekli olmadığını söyledi ama eşim ısrar etti eğer gitmek istersen gidilir diye. Ben gitmek istemiyorum. Çünkü küçük bebeğimiz var ve yakın bir yer de değil. Çok uzak bir şehir. Bakalım henüz kesin demedi, ben bir düşüneyim dedi. Ama eğer gitmek istediğini söylerse, ben eşime bu durumdan duyduğum rahatsızlığı söylemeyi düşünüyorum. Bir de kayınbabam götürebilir yani. O daha müsait.
Çalışıyor kendi ayakları üzerinde duruyor ama bi yere gidecekse abiyle gitmek bana mantıksız geliyor benim abim böyle söylese ben tek başıma giderim kimseye ihtiyacım yok derdim. İlled gidecekse tabiki baba gitmeli sağlık durumu yaşı vs el veriyorsa ama bana ikisininde gitmesi mantıklı gelmiyor. Türkiye'nin neresi olursa olsun ben tek giderdimMerhaba arkadaşlar. Görümcemin işle alakalı il dışına gitmesi gerekiyormuş. Çok gerekli değilmiş ama gitse iyi olurmuş. Gideceği şehir ise Türkiye nin bir ucu. Kendisi bekar. Eşime bu durumu söyledi. Eşimde gitmen gerekiyorsa götürürüz gibi birşey dedi. Size sormak istediğim şey eşimin onu götürmesi normal mi? Aslında babası emekli ve evde öyle oturuyor, babası götürebilir. Kızlar kötü kalpli değilim ama ailesi eşimi her işlerine koşturur. Ama kendileri hiçbir şey yapmazlar. Bunun için bu konu rahatsız etti beni. Daha önce ailesine olan düşkünlüğü ve kendini kullandırması yüzünden çok tartıştık. Tekrar böyle tartışmalar istemiyorum. Sizce doğru olan, yapılması gereken nedir?
doğru olan karışmaman...ne güzel işte hayırlı evlat...empati yap...Merhaba arkadaşlar. Görümcemin işle alakalı il dışına gitmesi gerekiyormuş. Çok gerekli değilmiş ama gitse iyi olurmuş. Gideceği şehir ise Türkiye nin bir ucu. Kendisi bekar. Eşime bu durumu söyledi. Eşimde gitmen gerekiyorsa götürürüz gibi birşey dedi. Size sormak istediğim şey eşimin onu götürmesi normal mi? Aslında babası emekli ve evde öyle oturuyor, babası götürebilir. Kızlar kötü kalpli değilim ama ailesi eşimi her işlerine koşturur. Ama kendileri hiçbir şey yapmazlar. Bunun için bu konu rahatsız etti beni. Daha önce ailesine olan düşkünlüğü ve kendini kullandırması yüzünden çok tartıştık. Tekrar böyle tartışmalar istemiyorum. Sizce doğru olan, yapılması gereken nedir?
Ben sizi anlamakla birlikte bu bakış açısını doğru bulmuyorum.Bu biraz iyi niyetin ve samimiyetin kişiye geçmesi ile alakalı. Bana o iyi niyetleri geçmiyor. Hep kullanma odaklilar ve eşimde bundan memnun. Fakat ben eşimi kullanmalarını istemiyorum.
Tipik bi erkek ailesi sorunu:)Merhaba arkadaşlar. Görümcemin işle alakalı il dışına gitmesi gerekiyormuş. Çok gerekli değilmiş ama gitse iyi olurmuş. Gideceği şehir ise Türkiye nin bir ucu. Kendisi bekar. Eşime bu durumu söyledi. Eşimde gitmen gerekiyorsa götürürüz gibi birşey dedi. Size sormak istediğim şey eşimin onu götürmesi normal mi? Aslında babası emekli ve evde öyle oturuyor, babası götürebilir. Kızlar kötü kalpli değilim ama ailesi eşimi her işlerine koşturur. Ama kendileri hiçbir şey yapmazlar. Bunun için bu konu rahatsız etti beni. Daha önce ailesine olan düşkünlüğü ve kendini kullandırması yüzünden çok tartıştık. Tekrar böyle tartışmalar istemiyorum. Sizce doğru olan, yapılması gereken nedir?
Götürebilir aslında ama neden kendisi gitmiyor. Çalışan bir kadın,seminer, fuar filan mı? Yetişkin yani, kendi de gidebilir pekala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?