Kayınaile mevzusu

Bence en fazla otogara kadar götürmeli eşiniz,şehirdışına götürmesi çok saçma değil mi ya. Küçük çocuğu olur,otobüse binmesine bi engel olur anlarım. Yetişkin sağlıklı bi kadının özel şoförlüğünü yapmak çok saçma ve masraflı bana göre.

Ay kullanma nedir ya adamın kardeşi anası babası farkındaysanız. Size el olabilirler siz kardeşiniz aileniz için yaptıklarınızı kullanılma sayabilirsiniz ama ülkenin bir ucuma giden kardesini de insanlar götürsün bi zahmet. Samimiyetleri size geçmese de olur sizi ilgilendirmez çünkü

Yani bana göre de kız kendi gitmeli.
Çalışan biri yetişkin demekki, her ne kadar uzak bir şehir de olsa gidilecek yer mekan bellidir elbet.
Neden ille biri "götürecek"
Herkes böyle düşünmüyor demekki...

Valla daha bı kaç ay önce Türkiye'yi bu uçtan bı uca dolandim önce 3.5 yaşındaki oglumu bırakmak için annemlere gittim ordan da bilmediğim şehirlere gidip sınavlara girdim tek başıma eşim izin sorunu olduğu için gelemedi ki öyle bir talebim de olmadı .Basimda baba gibi gelse komik gelirdi herhalde .Ama gorunceniz için tek başına bişey yapamaz beceremez diye düşünülüyorsa hep koruma mantığında olabilirler .Kullanma olarak düşünmeyin kime işimiz düşer belli olmaz bu hayatta .Benim goruncelerle ciddi bir sorunum oldu yine de eşime ihtiyaçları olsa kullanma olarak düşünmem sanırım bosverin

Bizde görümce yok ama olsaydı aynı durumda olurduk diye düşünüyorum. Bana tuhaf geliyor böyle seyler, benim böyle bir işim olsa abim neden alsın götürsün, madem işim çıkacak kadar büyüdüm gidecek kadar da büyümüşüm demektir. Hayır sadece abi içinde değil aynı şekilde babam içinde düşünüyorum...
Ben gecenin 3ünde 15dklık mesafedeki otogara yürüyerek gitmiş kadınım, neden biri beni bıraksın ayaklarım yok mu diye düşünüyorum.
Tuhaf aile bağları, hiç anlayamayacağım zannedersem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…