Hayir normal değil. Su altınları ailenin almasını normallestirmeyin. Onlar yeni hayat kuran gelin ve damadindirBin kişilik yemekli düğünü yapmışlar bunu kendi akrabalarının taktığı takılarla finanse etmeleri normal, ama sizin akrabalarınızın taktıklarını ne hadle almışlar bu çok saçma. Eşinizin verdiği 100 gr ı size beyaz eşya ve takı olarak takmışlar. Üzerinden uzun zaman geçmiş huzursuzluktan başka bir şey getirmez artık ama sizin akrabalarınızın taktıklarını almaları baya arsızca olmuş.
ne konuşması boşuyorum adamıOladar sayfa yazilmis konu sahibi evet konusacagim alacagim altinlari diyememis ya bukadarmi pasif ve korkaksiniz harekete gecin oturup uzulup hayir ama ben naifim bisey yapamam kocam kizar bagirir corkeflesir demeyin sinirim bpzuluyor
Bakın ülkenin her köşesinden, her görüşten, her inançtan, her kültürden kadın tek bir şey yazıyor size. Hepimiz yanılıyor veya kötü niyetli olamayız. Hadi altını parayı birikimi geç, sizi sömürme üzerine bir düzen kurmuşlar. Kardeş nerede bu ödemelerin masrafların faturaları belgeleri? Her şeyi elden mi ödemişler, düğün yeri için bile kapora verip karşılığında mutlaka bir belge almışlardır. Hiç mi birini bile görmediniz? O kadar altını gasp etmemişler gibi her ay altın alıp ekleyeceksiniz diyorlar. Sakın hemen boşanmaya kalkmayın. Gizlice bir avukata danışın, ödemeyi de nakit yapın.ne konuşması boşuyorum adamı
geçen bi toplu konut projesinden bahsetmişti o zaman bu tarz şeyler için girişim yapmakta ısrarcı olabilirim belki. ya çok güzel çok mantıklı bir yol bahsettiğiniz ama şu an kendisine karşı negatif duygularım o kadar yoğun ve sıcak ki adamın suratına bakasım gelmiyor. 1 aydır zaten epey mesafeliydim dün hiç konuşmadım bile ne kadar böyle gider bilmiyorum boğmak istiyorum onuBakın ülkenin her köşesinden, her görüşten, her inançtan, her kültürden kadın tek bir şey yazıyor size. Hepimiz yanılıyor veya kötü niyetli olamayız. Hadi altını parayı birikimi geç, sizi sömürme üzerine bir düzen kurmuşlar. Kardeş nerede bu ödemelerin masrafların faturaları belgeleri? Her şeyi elden mi ödemişler, düğün yeri için bile kapora verip karşılığında mutlaka bir belge almışlardır. Hiç mi birini bile görmediniz? O kadar altını gasp etmemişler gibi her ay altın alıp ekleyeceksiniz diyorlar. Sakın hemen boşanmaya kalkmayın. Gizlice bir avukata danışın, ödemeyi de nakit yapın.
Bir de basiretsiz kocam yazmışsınız başlığa. Kocanız gayet basiretli planlı ve hedefli biri. Kesin annesi demiştir söylemiştir yapmıştır... bunlarla avunmayın. Ailenizin sessizliği muhatap olmayalım demesi bile işlerini kolaylaştırmış. Ailece kolay av olmuşsunuz bunlara. Yazık emeğinize alın terinize. Altınlarımı verin kavgasını hiç başlatmayın çünkü büyük ihtimalle alamayacaksınız. En başta kocanız kükreyecek vermeyecek çünkü içten içe annesinin sizden daha çok hakettiğini düşünüyor. Derhal ev ilanlarına bakmaya başlayın ev arayın. Biraz daha biriksin az taksit ödeyelim tufasına gelmeyin kabul etmeyin. Sizinki karşılıklı fedakarlık yapılan normal evlilik değil. Çakallarla dans resmen. Ailemin alın teri emeğiymiş, sizin ailenizin emeği yok muymuş? Alamayacağınız evleri bile listeleyin ve her fırsatta üşenmeden kocanıza gönderin. Şu nasıl bu nasıl diye gösterip o altınların mutlaka geri alınacağını yerleştirin kafasına. Kusura bakmayın ama çok iğrenç bir adamla evlisiniz. Başınıza bir iş gelse ağır hastalansanız uzun süre bakıma muhtaç kalsanız anında toz olur bu herif çünkü annesi istemez oğluşu eziyet çeksin.
Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın, durumu lehinize çevirmek için sakin kalmanız gerekiyor. O kadar facia bir durumda değilsiniz daha. Kendi aklıyla hareket edemeyen kocanızı sizin aklınızla hareket ettirmeye başlayın. Ben evliliğimde maddiyat kaynaklı hiç bir sorun yaşamadım, eşim o konularda beni benden çok düşünür. O yüzden kesin şunu yapın bunu uygulayın diyemem. Sadece avukata danışma, yasal yolları öğrenme tavsiyesi verebilirim ama tecrübesi olanlar taktik verenler olacaktır. Boşanma ihtimali de dünyanın sonu değil bu arada. Kimse arkasını dönemeyeceği, şüpheyle endişeyle yaşayacağı biriyle evli kalmak zorunda değil. Bu adamla var olmadınız siz.geçen bi toplu konut projesinden bahsetmişti o zaman bu tarz şeyler için girişim yapmakta ısrarcı olabilirim belki. ya çok güzel çok mantıklı bir yol bahsettiğiniz ama şu an kendisine karşı negatif duygularım o kadar yoğun ve sıcak ki adamın suratına bakasım gelmiyor. 1 aydır zaten epey mesafeliydim dün hiç konuşmadım bile ne kadar böyle gider bilmiyorum boğmak istiyorum onu
geçen bi toplu konut projesinden bahsetmişti o zaman bu tarz şeyler için girişim yapmakta ısrarcı olabilirim belki. ya çok güzel çok mantıklı bir yol bahsettiğiniz ama şu an kendisine karşı negatif duygularım o kadar yoğun ve sıcak ki adamın suratına bakasım gelmiyor. 1 aydır zaten epey mesafeliydim dün hiç konuşmadım bile ne kadar böyle gider bilmiyorum boğmak istiyorum onu
haklısınız...Siz boyle yaparsaniz adam altinlari korumaya alir iyice. Oturun konusun. Ya ev alalim ya araba alalim gibi bir yatirima yonlendirin ya da kasa tutup oraya koyuyoruz diye diretin. Yoksa sizi altinlarla diger kardese dugun yapilacak
evet arkadaş ne güzel yazmış ev araba bişey alalım diyinya vallahi aklıma yeni geldi. tuhaf gelebilir size ama ben gerçekten bu tarz olayların usullerini hiç bilmiyorum. onların yaptıkları normal, benim altınlarda vs hakkım yok sanıyordum. bu sürece giren dost arkadaş tanıdıkları dinledikte aydım mevzuya. yıllarca kafamızı kitaplardan kaldıramamışız yemin ederim gerçek hayat böyle bir şeymiş demek ki
Eşiniz okadar uyanık ki, keşke siz de biraz uyanık olabilseydiniz...eşim biraz uyanık olsa
ben altının a'sını açmaya kalksam agresifleşiyor sebebi nedir bilmiyorum.
Hâlâ bu sebepleri anlayamayışınızı da ben anlayamadım kusura bakmayın. Anlamayacak ne var, sizin de hakkınız olan altınları resmen çalmışlar, eşiniz de farkında o yüzden bu şekilde davranıyor, sizi susturuyor.ama sürekli ah anamın babamın alınteri ah anamın babamın emekleri diye duygusala bağlıyor. bunun da sebebini anlayamıyorum.
Eşin hiç sormuyor mu neyin var, neden konuşmuyorsun diye?geçen bi toplu konut projesinden bahsetmişti o zaman bu tarz şeyler için girişim yapmakta ısrarcı olabilirim belki. ya çok güzel çok mantıklı bir yol bahsettiğiniz ama şu an kendisine karşı negatif duygularım o kadar yoğun ve sıcak ki adamın suratına bakasım gelmiyor. 1 aydır zaten epey mesafeliydim dün hiç konuşmadım bile ne kadar böyle gider bilmiyorum boğmak istiyorum onu
Ev için biriktirdiğinizi mi sanıyorsunuz? Size bir sır vereyim, eşiniz kardeşinin düğün masraflarını karşılamak için yapıyor o birikimi. 3 kuruş kimseye faydası olmayan adam nasıl düğün yapıp evlenecek başka türlü? Her ay biriken o altınlar yine kayın aile kasasında birikmiyordur umarım...inanın her ay altın yapalım diye yediğimizden içtiğimizden giydiğimizden gezdiğimizden kısıp kenarı attırıyor eşim. o maaşının yarısını altına yatırdığı için geçinmek için nerdeyse her ay benim maaşımın yarısını göndermemi istiyor. yani beni buna zorunlu kılıyor. kiramız da yüksek kirayı faturaları ve her ay altın birikimine verdiği parayı çıkar zaten onda pek bir şey kalmıyor. bana gönderir misin hesabından para diyor. öyle yani durum böyle olunca benim maaşım zaten az, kalanıyla eksiklerimi karşılaşıyorum ve bitiyor. düşünün yani sırf ev için altın biriktiricez diye ne şartlardayız. kendime ait birikim yapmak için param kalmıyor ki kenarıda altın biriktireyim. eşimden de soğudum aynı anası gibi kendi hesabı var illa ona uyulacak. manipülatif zorba
evet elbette sordu konuştuk birkaç gün önce. bir hafta olmamıştır.Eşin hiç sormuyor mu neyin var, neden konuşmuyorsun diye?
ya onun altınları hazır bile. bizim altınların haricinde zaten onun için ayrıca altın yapıyorlar onun masraflarına. kayınpederimin üç farklı yerden geliri var. yemesi içmesi bile tickettır şudur budur bedavaya geliyor. hiçbir harcamaları yok o kardeşin şımarık harcamaları sayesinde. yemiyor içmiyor altın yapıyorlar. muhtemelen bizde olanlan daha fazla altınları kenarılarında var zaten.Ev için biriktirdiğinizi mi sanıyorsunuz? Size bir sır vereyim, eşiniz kardeşinin düğün masraflarını karşılamak için yapıyor o birikimi. 3 kuruş kimseye faydası olmayan adam nasıl düğün yapıp evlenecek başka türlü? Her ay biriken o altınlar yine kayın aile kasasında birikmiyordur umarım...
Öyle bir kese, haliyle de altın olmadığı için çıkmış olmasın o kavga? Siz gözünüzle gördünüz mü keseyi, altınları???geçenlerde kayınvalideme gidince o bize ayrılan keseyi açıp ne kadar altınımız var bakalım kaydedelim diyince sen benim aileme güvenmiyor musun ne hakla onları saymaya kalkarsın deyip kavga çıkardı eşim.
yok yok gördüm. tek tek açıp baktım, saydım. zaten kaydediyoruz hepsini hangi tarihte ne kadara aldık kaç gram aldık vs. hepsi tamdı onda sorun yok da işte ben o gün düğün sürecinde eşimin burslarıyla biriktirdiği 100 gramı annesine verdiğini öğrendim. annesi de 50 gramı düğün için harcamış kalan 50 gramı bilezik yapıp "ayrı yere" koymuş. benim bu olaydan haberim bile yoktu. ben ona sinirlendim ama düğün öncesi kendi parası isteyerek kendi rızasıyla vermiş ne diyebilirim ki dedim ama canımı sıktı benden habersiz iş yapması. kaynanamın da o 50 gramı bizim altınlarımızın olduğu keseye koymaması canımı sıktı. bunu sordum o an, burada değilse nerede, neden burada değil dedim. eşim de ona sinirlendi sen anneme ne demek istiyosun diye anası batsınÖyle bir kese, haliyle de altın olmadığı için çıkmış olmasın o kavga? Siz gözünüzle gördünüz mü keseyi, altınları???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?