Kayınbaba yüzünden evliliğim biityor..

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar dun eşimin ailesiyle ortak araba konusu açtım hatırlarsanız. Bugün kayınbabam sokmadık laf bırakmadı. Eşime "senin üstünden arabyı alcam bidaha kapısını açtığını görmeyim sakın ha , arsayıda üstünden alcam sana hiç bişey vermem . ' sonra durdu durdu gel oğlum senle gidelim buralar kalsın hayatımızı yasayalım, stres atalım' vs . Artık ne anlattıysa eşim. birsürü seye karşılık eşim olacak adam hiçbişey demedi. Parayı yarn ayarlayıp getirceklermis. Ben babamın evine gitmeyi düşünüyorum . Eve geldim hüngür hüngür agladım bıktım artık diye. Artık çekemiyorum onların yaptıklarını. Tam bebegimi emzirdim gidicez. Görümce olacak gelmiş kızımı kucağımdan çekiyo gel halam öpüyüm biraz seni onlara de gidin ben halamla kalcam de diyerek. Cok zoruma gitti ben ağlarken eşim çıktı gitti az önce babamları arıyrum gidicem dedim git dedi. Çok üzgünüm

Paranızı almadan gitmeyin.
Eşiniz belli ki çok aileci. Şu an dolduruşa gelmiş vaziyette. Ne deseniz ters teper. Paranızı alın. Hiç bir şey yok gibi davranın. Laf soktuklarında duymamış gibi yapın onlar sinir olsun. Bir süre hiç ses etmeyin. Olanları da unutmayın ama kendinizi de doldurmayın. Sonra eşinizle konuşursunuz. Önceliği ailemize verelim, bebeğimiz var, aramız bozulmasın diye. Baktınız her şeyinyaptığınız halde eşinizin ailesi sizi eziyor, ona göre tırnaklarınızı çıkarırsınız.

Bu sorunlar hep "para'ya tapmak" yüzünden oluyor...

Çok komim hata traji komik.

Allah akıl fikir versin hepinize ne diyim ?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için evet aynen öyle çok aileci. bu sinirle az daha ailemi arayacağm. Kp öyle deyince suratımı astım ne kimseyle konustum ne güldüm. Hiç üstümede alınmadım oda iyice sinir oldu. Git gide arttırdı laflarını. Gerçekten çok aşırı doldurusa gelmiş durumda eşim şuan geldi hiç konuşmuyoruz kızıma danone almış yediriyor ama okadar söyleyeceğim laf var ki

Öyle de boşanacak gibi duruyorsunuz böylede o hala olacak yaratığın ağzının payını verseydiniz keşke. Çocuğa öğrettiği şeye bak halamla kalıcammış.
Abisiyle aram bozuk ya onu fırsat bildi yoksa yapamaz özellkle abisi varken düşündükçe deli oluyorum o kucağımdan alışını.. offff

Evet gidersem tamamen bitmiş demektir.. dönüşümüz kesinlkle olmazz .. bian şok oldum tam eve inecektik bakakaldım öylece eşime ben yürüteçi indiriyorum bari dedim kapıyı vurdum çıktım. Eşimde kızımı aldı geldi arkadan... nefret ediyorum o kızdan zaten şuan arayıp yada mesaj atıp saydırmamak için kendimi zor tutuyorum( onlar genelde ben bişey yapınca mesajla dönüş yapıyolar)

Paranızı niye Eşinizin ailesine soyluyorsunuz zaten size ait bir para kimse bilmeden bankada kalacaktı şimdi bak gor o para nasıl gelecek. Aynı hatayi kuzenim yaptı onlarda araba aldılar şimdi lafını etmeye korkuyor adamlar kendi parası gibi sahipleni ler.

Görümceye mesaj atma havaya sokma

Birde neden sürekli kpe gidiyosunuz ? Gitme güzel kardeşim herşeyleri laf sokiyim huzursuz ediyim yoksayayım olmuş

Onlar seni değil sen onları yoksay.

Gidelim dediğinde bahane bul sonra gitmek istemiyorum de net ol . Kendisi gitsin sen olmayınca onun üstüne giderler o da bık bık laf dinlemekten bıkar gidişleri azaltır.

Ben gidinxe hiç muhattap olmam mesela meraba nasılsınız iyiyim teşekkürler iyigeceler yüm muhabbetim bukadar . Ayda 1kere ancak gidiyoruz önceden hergündü sonra haftada 1e sonra ayda 1e düşürdüm aylarca hiiç gitmediğimizde oluyo çok mutluyuz böyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…