Çok teşekkür ederim yorumunuz için evet aynen öyle çok aileci.Paranızı almadan gitmeyin.
Eşiniz belli ki çok aileci. Şu an dolduruşa gelmiş vaziyette. Ne deseniz ters teper. Paranızı alın. Hiç bir şey yok gibi davranın. Laf soktuklarında duymamış gibi yapın onlar sinir olsun. Bir süre hiç ses etmeyin. Olanları da unutmayın ama kendinizi de doldurmayın. Sonra eşinizle konuşursunuz. Önceliği ailemize verelim, bebeğimiz var, aramız bozulmasın diye. Baktınız her şeyinyaptığınız halde eşinizin ailesi sizi eziyor, ona göre tırnaklarınızı çıkarırsınız.
Abisiyle aram bozuk ya onu fırsat bildi yoksa yapamaz özellkle abisi varken düşündükçe deli oluyorum o kucağımdan alışını.. offffÖyle de boşanacak gibi duruyorsunuz böylede o hala olacak yaratığın ağzının payını verseydiniz keşke. Çocuğa öğrettiği şeye bak halamla kalıcammış.
allah kocanıza akıl fikir, size dayanma gücü 3. Şahıslarada biraz insaniyet versin.Abisiyle aram bozuk ya onu fırsat bildi yoksa yapamaz özellkle abisi varken düşündükçe deli oluyorum o kucağımdan alışını.. offff
Amiiinnn amiin çok sağolun yaallah kocanıza akıl fikir, size dayanma gücü 3. Şahıslarada biraz insaniyet versin.
Evet gidersem tamamen bitmiş demektir.. dönüşümüz kesinlkle olmazz .. bian şok oldum tam eve inecektik bakakaldım öylece eşime ben yürüteçi indiriyorum bari dedim kapıyı vurdum çıktım. Eşimde kızımı aldı geldi arkadan... nefret ediyorum o kızdan zaten şuan arayıp yada mesaj atıp saydırmamak için kendimi zor tutuyorum( onlar genelde ben bişey yapınca mesajla dönüş yapıyolar)Babası doldurduysa araba satışından vazgeç diye böyle yapıyodur. Al paranı sakın bırakma
Çocuk senin değil mi ben annesiyim canım benim çocuğum öyle çrkme işlerini sevmez diyip hoop alıcaktın.
Dönmiyceksen git ailene
Evet gidersem tamamen bitmiş demektir.. dönüşümüz kesinlkle olmazz .. bian şok oldum tam eve inecektik bakakaldım öylece eşime ben yürüteçi indiriyorum bari dedim kapıyı vurdum çıktım. Eşimde kızımı aldı geldi arkadan... nefret ediyorum o kızdan zaten şuan arayıp yada mesaj atıp saydırmamak için kendimi zor tutuyorum( onlar genelde ben bişey yapınca mesajla dönüş yapıyolar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?