• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbaba yüzünden evliliğim biityor..

Parayı alıp öyle git ailenim evine
Kocan da barışmak isterse işini ve evini onlardan ayırırsan barısırım dersin
Çocugunu da verme çekse bile o benim çocugum çek ellerini de
Eminim gidersem biter eşim asla barışmaya da yanaşmaz evide ayırmaz :( off sinirle dedim paramı alınca gidicem diye eşime..

Onceki konularindan sonra boyle bir konu bekliyordum ne yalan soyliyim hic sasirmadim. Esiniz ailesi icin yasiyor siz pek umurunda degilsiniz. Paragoz ailesine laf edemeyen adam gelip size patliyor surekli. Ben de nereye kadar sabredeceginizi dusunuyordum. Hayirlisi olsun.

Bir sakin olun önce öyle hemen boşanmak olur mu?
Eşiniz akıl yoksunu diye siz niye ailenize gidiyorsunuz?
Bırakın zamana biraz olaylar henüz yaşandığı için çok ağır laflar olur tabi.
Ama siz de eğer kesinlikle biterse pişman olmam diyorsanız alın paranızı gidin.

Kızlar dun eşimin ailesiyle ortak araba konusu açtım hatırlarsanız. Bugün kayınbabam sokmadık laf bırakmadı. Eşime "senin üstünden arabyı alcam bidaha kapısını açtığını görmeyim sakın ha , arsayıda üstünden alcam sana hiç bişey vermem . ' sonra durdu durdu gel oğlum senle gidelim buralar kalsın hayatımızı yasayalım, stres atalım' vs . Artık ne anlattıysa eşim. birsürü seye karşılık eşim olacak adam hiçbişey demedi. Parayı yarn ayarlayıp getirceklermis. Ben babamın evine gitmeyi düşünüyorum . Eve geldim hüngür hüngür agladım bıktım artık diye. Artık çekemiyorum onların yaptıklarını. Tam bebegimi emzirdim gidicez. Görümce olacak gelmiş kızımı kucağımdan çekiyo gel halam öpüyüm biraz seni onlara de gidin ben halamla kalcam de diyerek. Ama nasıl çekti kucagımdan.Cok zoruma gitti ben ağlarken eşim çıktı gitti az önce babamları arıyrum gidicem dedim git dedi. Aradıgımda da çok sert bi şekilde bakkaldaym kzıma iki bişey aldm geliyorum dedi.Çok üzgünüm :KK43: hele o görümcem öyle yaptı ya kızıma hasret brakmak istiyorum ...

Şimdi geldi eşim kızlar benle konusmuyor tabi
15 bin lira icin dever mi cocugunu babasiz birakmaya. Bosverseydin ne olurdu sanki hayrin oldu saysaydin. Sonucta onlarda esinin annesi babasi. Sen iyilik etseydin ya yapma isteme o parayi bosver sagliginiz olsun gerisi gelir para cidden onemli degil. Politik oynasaydin esine naz yapa yapa ama bana boyle dediler ben onlara ne yaptim bak ne kadar iyiyim ben imaji verseydin onlar kötü beynine alttan alttan kaziyacaksin. Sen tum kartlari bastan ve kotu oynadin

Kızlar dun eşimin ailesiyle ortak araba konusu açtım hatırlarsanız. Bugün kayınbabam sokmadık laf bırakmadı. Eşime "senin üstünden arabyı alcam bidaha kapısını açtığını görmeyim sakın ha , arsayıda üstünden alcam sana hiç bişey vermem . ' sonra durdu durdu gel oğlum senle gidelim buralar kalsın hayatımızı yasayalım, stres atalım' vs . Artık ne anlattıysa eşim. birsürü seye karşılık eşim olacak adam hiçbişey demedi. Parayı yarn ayarlayıp getirceklermis. Ben babamın evine gitmeyi düşünüyorum . Eve geldim hüngür hüngür agladım bıktım artık diye. Artık çekemiyorum onların yaptıklarını. Tam bebegimi emzirdim gidicez. Görümce olacak gelmiş kızımı kucağımdan çekiyo gel halam öpüyüm biraz seni onlara de gidin ben halamla kalcam de diyerek. Ama nasıl çekti kucagımdan.Cok zoruma gitti ben ağlarken eşim çıktı gitti az önce babamları arıyrum gidicem dedim git dedi. Aradıgımda da çok sert bi şekilde bakkaldaym kzıma iki bişey aldm geliyorum dedi.Çok üzgünüm :KK43: hele o görümcem öyle yaptı ya kızıma hasret brakmak istiyorum ...

Valla benim 15 tane bilezigim kayinbabama araba oldu. Simdi o arabayida gorumcem kullaniyor. Icimden kudurdum ama esimi seviyordum. Soke soke aldim kocami ellerinden simdi yilda bir iki kez karsilasiyoz duymamazliga geliyom laflarini. Adam sozumden tobe cikamaz artik. Onun ayarini daha bu sene cozdum. Sakin ol sabirli ol. Kolay kurulmuyor bir yuva cocugunu dusun

İp canım ya üzülme bende bilirmi o kayın babayi olmaz olsunar benimde öyle siktilarim oluyor ama kocam beni ezdirmez senin kocan Anna baba kuzusu oylesiyle de ömür geçmez be güzelim

İp canım ya üzülme bende bilirmi o kayın babayi olmaz olsunar benimde öyle siktilarim oluyor ama kocam beni ezdirmez senin kocan Anna baba kuzusu oylesiyle de ömür geçmez be güzelim
Artık çok iyi anladm bencede geçmez böyle canım ama çıkmazdayım ne yapıcam bilmiyorum :( bosanırsam ilerde pisman olmaktan korkuyorum offff kafam darma duman

Kayın baban yüzünden değileşin yüzünden bitiyor
Bazı kadınlar asıl sorun eşleri olmasına rağmen hep başkalarını suçluyor
Yok kaynım
Yok kaynanam
Yok görümcem
Yok eşimin aşık olduğu kadın ...
Evet evet kesinlikle.. farkındayım eşim yüzünden bu durumdayım. Adam göz göre göre bana laf sokuyor eşim susturmuyor ya ! Her zaman aslan kesilen eşim kuzu gibiydi .. kaynana görümce kayınbaba ... Beni çıkmaza soktular bilmiyorum napacağımı artık. Başedemiyorum bunlarlaaa

Canim senin burnundan getiriyorlar paradan vazgecmen icin. Parayi sana verene kadar eziyet edecekler. Biraz daha dayan parani alinca durulurlar. Hic kimseye de birakma vazgecme. Allah sabir versin kayinbabani da kocani da allah bildiği gibi yapsin.

Canim senin burnundan getiriyorlar paradan vazgecmen icin. Parayi sana verene kadar eziyet edecekler. Biraz daha dayan parani alinca durulurlar. Hic kimseye de birakma vazgecme. Allah sabir versin kayinbabani da kocani da allah bildiği gibi yapsin.
Aminn aminn canım aynen öyle . Kv kp uyuyamamış dün gece . Kp diyo kendi kendime ağlayasım geliyodu az daha ağlayacaktım ' içimden oh dedim biraz da sizin uykunuz kaçsın. Parayı çatır çatır alıcam. Ve bunu hazmedemiyolar. Eşim olacak adama hesap sordum babanın yaptığı neydi diye . Neymiş efendim " adam yarı yolda bırakılmış , oda tepkisini o şekilde gösteriyomuşşş" hey allahım ya...

Aminn aminn canım aynen öyle . Kv kp uyuyamamış dün gece . Kp diyo kendi kendime ağlayasım geliyodu az daha ağlayacaktım ' içimden oh dedim biraz da sizin uykunuz kaçsın. Parayı çatır çatır alıcam. Ve bunu hazmedemiyolar. Eşim olacak adama hesap sordum babanın yaptığı neydi diye . Neymiş efendim " adam yarı yolda bırakılmış , oda tepkisini o şekilde gösteriyomuşşş" hey allahım ya...
Babaannem derdi ki,malım seni veripte mi kötü olayım,vermeyipte mi kötü olayım,mal demiş ki verme de kötü ol,aynen öyle sizin iş...

15 bin lira icin dever mi cocugunu babasiz birakmaya. Bosverseydin ne olurdu sanki hayrin oldu saysaydin. Sonucta onlarda esinin annesi babasi. Sen iyilik etseydin ya yapma isteme o parayi bosver sagliginiz olsun gerisi gelir para cidden onemli degil. Politik oynasaydin esine naz yapa yapa ama bana boyle dediler ben onlara ne yaptim bak ne kadar iyiyim ben imaji verseydin onlar kötü beynine alttan alttan kaziyacaksin. Sen tum kartlari bastan ve kotu oynadin
Neden boşversin hani düğünde takılanlar olsa biyere kadar ama bekarken çalıştığı yerden alnının teriyle kazandığı para neden boşversin hem araba alınırken ortak diye söz verilmiş ama o söz yerine getirilmemiş çocuklu bebekli insanlar araba ihtiyaçları olunca bin tane laf işitiyolar bide eşide destek değil ailesinden yana sebep olan eşi bu kadın değil o parada kendi oğullarının katkısımı varda üstüne yatıyolar oğullarını torunlarını düşünmeyip araba vermeye gelince sıkıntı yaratıyolar parasının peşine neden düşmesin üstelik isteyipte çirkelikmi yapmış yine ağzını açan o değil karşı taraf çirkefe yatıyo yanındakide çok erkek ya babası karısına laf sayarken pusup kalıyo evde karısına aslan kesiliyo he parada bu devirde az bi para değil

Back
X