Şu mübarek günlerde yaşadığınız polemik gerçekten can sıkıcı üstüne bir de korona virüs gerçeğiyle uğraşıyoruz. Hadi ailenizi özlediniz yakınsınız, ramazan ayındayız, üzerinizde baskı var kp, kp kardeşi gibi çok yakınlarla mecburen apartman içinde görüşmeniz gerekir keza görümceniz ve kv niz başka yere gitmiş. Bu noktada zaten kp için bir şeyler yapıyorsunuz muhtemelen. Erkek tarafının büyük beklentileri var sanırım sizden yana. Bu kafayla çok yaşamazsınız. Üç gün sonra bütün kişiliğiniz ve benliğiniz sizden alınmış içi boş bir kabuk gibi herşeye kafa sallarken bulursunuz kendinizi. Aç telefon o görümcene sen kimsin ki benim ailemi davet etmeme dil uzatıyorsun sıralamaya karışıyorsun. Memnun olmayan gelmesin. Hem sizin orda işiniz ne niye buraya gelip siz ağırlamıyorsunuz amcanızı bu saygısızlık değil mi der bir daha da karışırsan bu kadar nazik olmam diye de eklerdim. Kp de baba ramazan 3 gün de ben mi bilmiyorum? Siz ilk günleri daha değerli sonraki günleri daha değersiz mi sayıyorsunuz? Bu virüs zamanı kimseyi çağırmamam gerekirken ben sizleri görmek istediğim için deli

cesareti gösteriyorken siz neden böyle yaşınıza yakışmayacak hareketler yapıyorsunuz ki kv ve görümcem ortada bile yokken. Hayır alınıp kırılıp küsecekseniz buyrun onlara küsün. derdim. Eşime de bana baskı yapma sende aşağıda oturursun babanla diye ekler bu meseleyi kapatırdım.