Kayınbabamın vefatından sonra…

Haksızsınız bencilsiniz
Gitmek istemiyorsanız gitmeyin eşiniz bu süreçte kardeşlerinin yanında kardeşleriyle olsun
Annesi anne değilse o da abi olmasın mı
Haklı olabilir misiniz diye sordum bunları
İlk mesajımla aynı fikirdeyim ayıplıyorum sizi

15 yaş kızı alın yanınıza isterseniz diğerleri yetişkin olmuşlar baksınlar bazlarının çaresine
Zaten muhtemelen sadece kız olan nazlanıyordur

15 yaşındaki çocuk bi zahmet abisini arasın ya. Babası ölmüş üzgün korkuyor. Hayret ediyorum sizin gibi insanlara. Dua edin eşiniz sizden bu huyunuz sebebiyle uzaklaşmasın.
Diğer iki abisiyle aynı evde yaşıyor? Gece üçte onlar yerine eşimi arıyor. Çocuğu suçlamıyorum tabiiki arasın. Ancak eşim bir role bürünmeye çalışıuor ve hem kendisini yoruyor hem de acısını yaşayamıyor. Mevzu bu

Anne keyfine bakıyor derken 1 hafta üzülmüştür bitmiştir duyduğunda çocuklarının babası die onun dışında kadın Napacak eski kocasının yasınımı tutacak yeni kocasıyla belkide çok kötü ayrıldılar bilemeyiz çocuklarıyla arasında olan bağı da az çok biliyorsunuzdur zaten yani bugün pat diye kalkıp da annelik beklemeyin . Üstelik arayan 15 yaşındaki bir kız çocuğu belki de annenin yeni eşini sevmiyor belki de anlaşamıyor belki ters bir şeyler gördü yaklaşmak istemiyor
AdChoices
ADVERTISING​

Eşinizin babası farkında mısınız daha 1 ay olmuş belki daha uzun süre atamıcaklar bunu üstlerinden kardeşlerin birbirine destek olmasına müsade etmelisiniz söylediğinize göre anne de zaten yeni eşiyle yeni düzeninde çocuklardan bir haber ne yapsın bu insanlar

Muhtemelen oncedende böyleydi eşiniz sizi şimdi üst üste olması rahatsız etmıs olmalı
Yani bir ay öncesinde hasta olanA eşiniz koşmuyor muydu evdeki ilacı götürmüyor muydu kardeşleriyle ilgilenmiyor muydu kız kardeşi gece arasa abi iyi değilim dese gitmiyor muydu bunu yapması için babasının ölmesine gerek mi vardı yani bir abi olarak zaten bunları yapmıyor muydu öncesinde

Bir de farkında mısınız şikayetleriniz de böyle saçma sapan sebepler yokhasta olduklarında eşinizden yardım istiyorlarmış mesleği gereği olsa gerek yani abi gel yanımızda ol bizimle ol şöyle böyle diye durmadan rahatsız etmiyorlarmış eşiniz onların yanında olmak istediği için gidiyor kimse eşinizi istemediği bir konuma koyamaz

Seni anlıyorum ama bu abisiyle geçmişten gelen ayrı bir bağlı olabilir benim eşimle görümcem de böyleydi görümcemin pervasız davranışları nedeniyle o bağ koptu gitti. Bence mesela gece 3te eşini mi aradı görümce ben olsam ben de diğer doktor kaynimi arar x korkuyor yanında olun derdim sen yengesin bunu diyebil yani biraz ozguven
Benzer olaylarda eşimin üzerine gittiklerinde şahsen benden ve eşimden yaşça büyük kaynimi arayıp laf etmisligim var

Ya bürünsün ne olacak daha 40 olmamış. Boşan bi de istersen. Allahım ya..

Henüz bir ay olmuş. Üstelik 15 yaşında bir kız çocuğu babasız kalmış. Dolayısıyla ben çocuğun abisini babasının yerine koymasını da eşinizin baba rolüne bürünüp kardeşlerine kol kanat germesini de çok normal buluyorum. Eşiniz için “Onu anlıyorum. Yasını tutsun, yasını yutmasına bir şey demiyorum.” minvalinde bir şeyler söylemişsiniz de yas tutma anlayışlarınız birbirinden farklı sanki. Bell ki eşiniz babasının hatırasına saygısını kardeşlerine kol kanat gererek göstermeye çalışıyor.

Daha 1 ay olmuş acılar çok taze kız kardeş henüz çocuk 15 yaşında abisine ihtiyaç duyması yada abisinin bu acıda onun üzerine titremesi kadar normal birşey yok. Daha 40ı çıkmamış siz nelerin derdine düşmüşsünüz. Bırakın kardeşler olarak acılarını nasıl yaşıyorlarsa yaşasınlar ve birbirlerine teselli olsunlar. Zaman geçtikçe sizi ihmal etmeye devam ederse o zaman oturur konuşursunuz.

Yani en son buraya varacak diye korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Şimdilik böyle bir talebi yok.
Bence küçük kız yer yapıyor belli ki istiyor yazık tabi ona da ama bunu kabul etmek istemiyorsanız bence önceden söyleyin eşinize kızarsa kızsın
Ama bir gün siz önden söylemediğiniz için tutar eve getirir emrivaki yaparsa kötü olabilir

Umarım eşiniz evliliğini, öncelikleri arasında ki sıralama da en sona koymamıştır.
Gözlemleyin.
Daha çok yeni.

Daha çok yeni ve yaralılar. 1 ayda ufacık yara bile kabuğunu atmıyor. Anne zaten yok baba vefat edeli günler olmuş. Birbirlerine sarılıyorlar iyileşmek için. Biraz zaman verin. hatta siz daha çok destek olun ki, sizin gerçekten kötü gününde de onun en büyük destekçisi olduğunuzu görsün. zaten yaşları tam hayata atılma yaşı. bir iki seneye kendi yollarına giderler, yaralar sarılır. amaaa kötü gününde kendi derdine düştüğünüzü görür destek olmadığınızı, aksine hep surat yaptığınızı fark ederse işte o zaman bazı şeyler düzelmez bence.
Allah rahmet eylesin, kalanlara da sabırlar versin inşallah.

Yanlış anlamayın ya da anlayın bilemiyorum ama daha 40 ı çıkmamış adamın bir ay olmuş vefat edeli. Tabiki kardeşler birbirine kenetlenecek büyükler küçüklerin derdine koşacak. Bu kadar bencil olmayın ya. Eşiniz aralarındaki ilişki ne olursa olsun babasını kaybetmiş. Acısını istediği gibi yaşamasına izin verin. Belki o kardeşlerinin derdine koşarak onların sorunlarını çözerek bu sorumluluğu alarak kendini daha iyi hissediyor ne biliyorsunuz. İyi günde kötü günde diye edilen yeminin hep iyi gününü yaşamak istiyor insanlar ya inanamıyorum. 1 ay size ilgi göstermedi diye geldiğiniz hale bakın. Çok ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…