- 28 Mayıs 2025
- 766
- 3.027
- 28
- 43
- Konu Sahibi Lilandilan
-
Haksızsınız bencilsinizNöbeti olmadığı müddetceHer gün onlardayız, Her gece saat 12:00’de geliyor ben öncesinde uyumuş oluyorum. hepsini sırasıyla teselli ediyor, biri öksürse koşarak yanına gidiyor evdeki ilacı ona içirmek için (sanki başka kimse içiremez, üç kardeş aynı evde yaşıyor) kızın psikolojisi bozulsa gece üçte yanına gidiyoruz, 7:24 ilgi mesai onların üstünde. Anne bu süreçte eşiyle keyfine bakıyor.
15 yaşındaki çocuk bi zahmet abisini arasın ya. Babası ölmüş üzgün korkuyor. Hayret ediyorum sizin gibi insanlara. Dua edin eşiniz sizden bu huyunuz sebebiyle uzaklaşmasın.kız çocuk 15
bir büyük erkek 22
diğeri 26
eşim 29
Biri yeni mezun işe girmedi diğeri diş hekimi.Diğer iki abinin mesleği var mı
Masallah diğeri de doktormuş. Kızı seviyorsan birlikte yaşamaz mısınız?Biri yeni mezun işe girmedi diğeri diş hekimi.
Diğer iki abisiyle aynı evde yaşıyor? Gece üçte onlar yerine eşimi arıyor. Çocuğu suçlamıyorum tabiiki arasın. Ancak eşim bir role bürünmeye çalışıuor ve hem kendisini yoruyor hem de acısını yaşayamıyor. Mevzu bu15 yaşındaki çocuk bi zahmet abisini arasın ya. Babası ölmüş üzgün korkuyor. Hayret ediyorum sizin gibi insanlara. Dua edin eşiniz sizden bu huyunuz sebebiyle uzaklaşmasın.
Seni anlıyorum ama bu abisiyle geçmişten gelen ayrı bir bağlı olabilir benim eşimle görümcem de böyleydi görümcemin pervasız davranışları nedeniyle o bağ koptu gitti. Bence mesela gece 3te eşini mi aradı görümce ben olsam ben de diğer doktor kaynimi arar x korkuyor yanında olun derdim sen yengesin bunu diyebil yani biraz ozguvenDiğer iki abisiyle aynı evde yaşıyor? Gece üçte onlar yerine eşimi arıyor. Çocuğu suçlamıyorum tabiiki arasın. Ancak eşim bir role bürünmeye çalışıuor ve hem kendisini yoruyor hem de acısını yaşayamıyor. Mevzu bu
Ya bürünsün ne olacak daha 40 olmamış. Boşan bi de istersen. Allahım ya..Diğer iki abisiyle aynı evde yaşıyor? Gece üçte onlar yerine eşimi arıyor. Çocuğu suçlamıyorum tabiiki arasın. Ancak eşim bir role bürünmeye çalışıuor ve hem kendisini yoruyor hem de acısını yaşayamıyor. Mevzu bu
Yani en son buraya varacak diye korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Şimdilik böyle bir talebi yok.Ayrıca yakında kardeşimi eve getireceğim bile diyebilir esin
İstemiyorsan net ol
Bence küçük kız yer yapıyor belli ki istiyor yazık tabi ona da ama bunu kabul etmek istemiyorsanız bence önceden söyleyin eşinize kızarsa kızsınYani en son buraya varacak diye korkuyorum ne yalan söyleyeyim. Şimdilik böyle bir talebi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?