- 19 Ekim 2022
- 2.446
- 6.639
- 108
- 30
- Konu Sahibi Lilandilan
-
Umarım toparlanır tek dileğimbenim eşimde babasını kaybedince bi süre böyle olmuştu ama sonrasında toparlandı, bırakın bu bi süreç, büyük bi kayıp ve acı. bi süre böyle olması normal, üzerine gitmeyin, illa ki düzelecek bir şeyler, alışacaklar babalarının yokluğuna ve yokluğuyla başetmeye. bende 1 ayın çok kısa bi süre olduğunu düşünüyorum.
Esiniz doktormus o sebeple sizi ariyor olabilir mi kardesi..bekar kiz kardesi babasiz kalmis, kocasi olsa zaten kardesinizi aramaz ondan destek alirdi.. biraz empati yapmayi deneyin. 9 ay olmus evleneli, 9 hafts iken de basiniza negatif olaylar gelebilirdiKendine abilik rolü biçti. Eşim Doktor zaten. Kardeşlerinden biri ufak bir tıksırsa soluğu evlerinde alıyoruz. Ambulans gibi oradan oraya her gün sağlık servisi yapıyoruz. İnanın çok önemsiz şeyler acil sağlıı problemi de değil. Kız kardeşi gece 3 te arıyor benim ruh sağlığım kötü diye. 2 bekar abisi daha olmasına rağmen bizi arıyor.
Bununla da kalmıyor, her türlü ihtiyaçlarında yanındayız. Anne zaten çocuk gibi olduğundan ebeveynlik yapmadığı için aile babası biz olduk.
Amin size de bana beslediğiniz dileğe binaen kalbinize göre versin, .Ay allah sizin gibileri sizin gibilere nasip etse keşke. Umuyorum kendiniz gibi insanlarla denk gelirsiniz hep.
Bence destek olmalısın çok yenı olmuş zamanla oturur herşey.Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce kayınbabam vefat etti. 9 aylık evliyim. Eşimin annesiyle babası ayrıydı anne evliydi, eşim 4 kardeş ve en büyük çocuk. Bu olaydan sonra kendisini aile babası yerine koydu ve tüm kardeşlerine kol kanat germeye çalışıyor. Anne evli olduğu için pek fazla çocıklarla ilgilenmiyor, eşim ebeveynlik yapıyor resmen. Saat ve özel hayat mefhumumuz kalmadı. 7:24 kardeşler bizi arıyor , sürekli onlardayız. Evlilik hayatımız yok. Zaten yaşadığı acı cabası. Ne zaman bir şey desem tersliyor, iki lafından biri kardeşlerim.
Bu böyle olmaya devam edecek mi? Yaşayan biri varsa süreci anlatabilir mi? Aile babasına ihtiyacım yok, kocaya ihtiyacım var ve tanıdığım harika adamın geri dönmemesinden, önceliğinin daima kardeşleri olmasından korkuyorum.
Peki kp yaşarken de böyle sağlık sorunları içim arıyorlar mıydı? Yoksa vefattan sonra mı oldu bu? Bir de ; anne neden çocuk gibi?? Evlenmesini bilmiş ama maşallah .Kendine abilik rolü biçti. Eşim Doktor zaten. Kardeşlerinden biri ufak bir tıksırsa soluğu evlerinde alıyoruz. Ambulans gibi oradan oraya her gün sağlık servisi yapıyoruz. İnanın çok önemsiz şeyler acil sağlıı problemi de değil. Kız kardeşi gece 3 te arıyor benim ruh sağlığım kötü diye. 2 bekar abisi daha olmasına rağmen bizi arıyor.
Bununla da kalmıyor, her türlü ihtiyaçlarında yanındayız. Anne zaten çocuk gibi olduğundan ebeveynlik yapmadığı için aile babası biz olduk.
Neden peki sadece eşi bu vazifeyi üstlenmiş,? 2 bekar abisi var diyor.Benim annem de babam da çok oluyor vefat etti,em küçük kardeşim, iki büyüğüm var ,bi tanesi bile böyle bi şey yapmadı.Herkesin kendi hayat sorunları var ,konu sahibi burda neden eşinin bu rolü tek başına üstlendiğinden şikayetçi ve haklı da.Herkese bir bir görev düşüp, örgütlenip birlik olmamışlar ki! Direkt adamın üzerine çullanmışlar.Yanlış ,eşinin çekirdek ailesini ön planda tutması gerekir.Sonra diğerleri gelir.İlerde kardeşini getirir korkunuz tüm bu saçmalıkları yaşamanıza sebep oluyor. Getirebilir de. Hep kendiniz için yaşıyorsanız ayrilabilirsiniz de. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Artık sadece sizinle ilgilenmeyecek.
Konu sahibi bile yaşları yazarken kız çocuk diyor. O baba eli öpülesi adammış tek başına 3 erkek çocuğunu okutmuş doktor diş hekimi yapmış diğeri de belli ki iyi Bi bölüm okuyor. Şimdi bunları yapan babanın kızına sırtımı cevirecekler. Nasıl bir kafa yapısı valla sizin gibiler evlenmesin ve özellikle doğurmasın ne aile kavramınız var ne saygınız sadece siz ve keyfiniz surda kahve içip gidin ya size göre hayat bu çünkü.Oo herkes size kizmiz ama durum vahim çünkü ebebeynlik sorumluluğunu hepten abi almis zaten baba ölünce de tamamen abartmis burdan dönmez bu olay
Ya uf kes bi sen biliyorsun herseyi evlendim de çocukta doğurdum yine hamileyim kizin yasinin küçük olduğunu bilmiyordum 30 yasinda kocaman insanlar bu şekilde davraniyor sandim çünkü esimin bomboş ailesi de bu kafada anasi babasi dura dura benim kocam dan beklerler herseyi öyle bir durum sandim ailelerinde bi siniri olmasi gerekiyor eger o kiz cocugu küçücük yasta değil otuz yasinda olsaydi o zaman da ayni tepkiyi verirdimKonu sahibi bile yaşları yazarken kız çocuk diyor. O baba eli öpülesi adammış tek başına 3 erkek çocuğunu okutmuş doktor diş hekimi yapmış diğeri de belli ki iyi Bi bölüm okuyor. Şimdi bunları yapan babanın kızına sırtımı cevirecekler. Nasıl bir kafa yapısı valla sizin gibiler evlenmesin ve özellikle doğurmasın ne aile kavramınız var ne saygınız sadece siz ve keyfiniz surda kahve içip gidin ya size göre hayat bu çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?