- 29 Nisan 2025
- 46
- -137
- 1
- 32
- Konu Sahibi sakl_dusler
-
Bakın eltim yapsa şok olurdum ve kızardım evet ama burda durum başka onun karakteri başka. Kız evcimen ve hiç öyle şeylerden anlamaz, yaptığını görmedim. E ben de çok iyi anlıyorum o islerdenSiz bence eltinizle empati kurun
İlk doğum günü çocuğunun belki farklı şekilde kutlamak ister
Benim oğlum da güzel bir lise kazandığında görümcem aradı kutlamak isterim eğer senin de iznin olursa dedi
Habersiz yapsaydı hiç hoşuma gitmezdi çünkü ben de planlıyordum
Beraber yaptık çok da güzel oldu
Kafanıza göre iş yapmayın
Zaten onun için açmışsın konuyu.Hiçbiriniz beni anlamıyorsunuz resmen linç edildim.
Kadin kadına fikir istedim sizden hakaret etmediğiniz kaldı. Bir insan da nasıl olur da iyi niyetinden vurulurZaten onun için açmışsın konuyu.
Eğlendin mi bari?
Tabi tabi.Kadin kadına fikir istedim sizden hakaret etmediğiniz kaldı. Bir insan da nasıl olur da iyi niyetinden vurulur
Eltinizin çocuğunun doğum gününü organize etmezseniz ölecek misiniz? Neyinizle empati kuralım yahu ,iyice saçmaladınız artıkBenimle empati kurun lütfen
Yavrucaklarin ilk yaş günü yaaa ilkkkk. O da benim çocuğum sayılır eksik kalsın istemiyorum. Her şey hazır anne baba sadece gelecek buuuEltinizin çocuğunun doğum gününü organize etmezseniz ölecek misiniz? Neyinizle empati kuralım yahu ,iyice saçmaladınız artık
Böyle konular izin alınmadan yapılmaz. Hiç mi bir şey öğretmedi size aileniz? İzinsiz olmaz diyoruz,anlamıyor musunuz? Anlamak mı istemiyorsunuz?Yavrucaklarin ilk yaş günü yaaa ilkkkk. O da benim çocuğum sayılır eksik kalsın istemiyorum. Her şey hazır anne baba sadece gelecek buuu
Yok ya gerçek olamazsin diyeceğim ama senin gibi o kadar çok var ki. Kimse beni anlamadı diyorsun. 5 sayfa yorumdan sen hiç mi biri şey anlamadın da öz eleştiri yapamadın. Bir de eltiyi eleştiriyor. Kadını arayip fikir sormak ortak etmek bu kadar mı zor. Senin derdin üstünlük kurma. Bak senin çocuğunun dogum gününü bile ben yaptım. Sen beceremezdin çünkü çabası. Kadın terslerse de kaos çıkaracaksın. Ben neler neler yaptım da yaranamadıma getireceksin. Vallahi düşman başına.Bakın eltim yapsa şok olurdum ve kızardım evet ama burda durum başka onun karakteri başka. Kız evcimen ve hiç öyle şeylerden anlamaz, yaptığını görmedim. E ben de çok iyi anlıyorum o islerden
Madem herşey hazır buraya niye sordunuz?Yavrucaklarin ilk yaş günü yaaa ilkkkk. O da benim çocuğum sayılır eksik kalsın istemiyorum. Her şey hazır anne baba sadece gelecek buuu
Biri de benim görümce. Kendi kendine gelin güvey olup sonra mağduruz ayyy diye zırlıyorlar.Yok ya gerçek olamazsin diyeceğim ama senin gibi o kadar çok var ki. Kimse beni anlamadı diyorsun. 5 sayfa yorumdan sen hiç mi biri şey anlamadın da öz eleştiri yapamadın. Bir de eltiyi eleştiriyor. Kadını arayip fikir sormak ortak etmek bu kadar mı zor. Senin derdin üstünlük kurma. Bak senin çocuğunun dogum gününü bile ben yaptım. Sen beceremezdin çünkü çabası. Kadın terslerse de kaos çıkaracaksın. Ben neler neler yaptım da yaranamadıma getireceksin. Vallahi düşman başına.
Böyle konular izin alınmadan yapılmaz. Hiç mi bir şey öğretmedi size aileniz? İzinsiz olmaz diyoruz,anlamıyor musunuz? Anlamak mı istemiyorsun
Bakın eltim o çocuk 40 yaşına da gelse doğum günü partisi yapmaz. O yavrucaga üzülüyorum eksik kalsın istemiyorum. Evladimdan farklı görmüyorum. Belki birlikte bir parti yaparsak eltim de degisiriYok ya gerçek olamazsin diyeceğim ama senin gibi o kadar çok var ki. Kimse beni anlamadı diyorsun. 5 sayfa yorumdan sen hiç mi biri şey anlamadın da öz eleştiri yapamadın. Bir de eltiyi eleştiriyor. Kadını arayip fikir sormak ortak etmek bu kadar mı zor. Senin derdin üstünlük kurma. Bak senin çocuğunun dogum gününü bile ben yaptım. Sen beceremezdin çünkü çabası. Kadın terslerse de kaos çıkaracaksın. Ben neler neler yaptım da yaranamadıma getireceksin. Vallahi düşman başına.
Yapmasın size ne? Sizi ilgilendirmiyor ki,kendi çocuğunuza bakın siz.Bakın eltim o çocuk 40 yaşına da gelse doğum günü partisi yapmaz. O yavrucaga üzülüyorum eksik kalsın istemiyorum. Evladimdan farklı görmüyorum. Belki birlikte bir parti yaparsak eltim de degisiri
Ve bunu zerre iyi niyetle falan yapmıyorlar. Tamamen üstünlük kurma çabası. Kendini herkese iyi gösterme karşı tarafı suçlamak için sebep arama. Sakil sakil hareketler ya.Biri de benim görümce. Kendi kendine gelin güvey olup sonra mağduruz ayyy diye zırlıyorlar.
Herkes desin ki amanın ne becerikli gelin.Ve bunu zerre iyi niyetle falan yapmıyorlar. Tamamen üstünlük kurma çabası. Kendini herkese iyi gösterme karşı tarafı suçlamak için sebep arama. Sakil sakil hareketler ya.
Kötü niyetiniz olmasa buradaki yorumları görünce aa kızlar ben hiç bu açıdan bakmamıştım der ona göre hareket ederdiniz. Ben bu konuyu ciddi açıtığınızı düşünmüyorum. İnsanlarla dalga geçiyosunuz.Ama her şeyin en iyisini en güzelini aldım kötü niyetim yok ki
Eşimin yeğenlerini ben de çok severim ama sanki temel gıdadan yoksunmuş, ayakkabısı yırtıkmış gibi bi tavır takınmanız çok ilginç 1 yaş doğum günü için. Hatırlamayacaklar bile.Bakın eltim o çocuk 40 yaşına da gelse doğum günü partisi yapmaz. O yavrucaga üzülüyorum eksik kalsın istemiyorum. Evladimdan farklı görmüyorum. Belki birlikte bir parti yaparsak eltim de degisiri
Bir yaş doğum günü partisi yapılmazsa ne olur çocuğun hali tabi. Vah vah.Bakın eltim o çocuk 40 yaşına da gelse doğum günü partisi yapmaz. O yavrucaga üzülüyorum eksik kalsın istemiyorum. Evladimdan farklı görmüyorum. Belki birlikte bir parti yaparsak eltim de degisiri
Çok iyi(!) anlıyorsanız buraya neden soruyorsunuzBakın eltim yapsa şok olurdum ve kızardım evet ama burda durum başka onun karakteri başka. Kız evcimen ve hiç öyle şeylerden anlamaz, yaptığını görmedim. E ben de çok iyi anlıyorum o islerden
Dünyanın en güzel organizasyonu da olsa o doğum gününe katılmazdım eltiniz olsaydım. Bi de alttan alttan o anlamaz falan diyosunuz. Sizene. Belki anlıyo ama hoşlanmıyor. Size mi kaldı.Bakın eltim yapsa şok olurdum ve kızardım evet ama burda durum başka onun karakteri başka. Kız evcimen ve hiç öyle şeylerden anlamaz, yaptığını görmedim. E ben de çok iyi anlıyorum o islerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?