- Konu Sahibi sakl_dusler
-
Niyetin iyiyse ki asla inanmıyorum. Sor sor. Ac bir telefon düşüncelerini anlat. Fikir al ,haber ver. Uygun görürlerse beraberce yapın. Ama olmaz demi. Dahil etmezsiniz. Çünkü herseyi ben yaptım diye ortalarda salınmanız lazım. Kadını kendi çocuğunun doğum gününde emrivakiyle arada bırakıp huzursuz etmeniz lazım. Kalkıp gelirse o yapamazdi o kadar düşünceliyim ki çocuk eksik kalmasın diye dahil ettim diye sağa sola anlatırsın. Gelmezse de nankör, sorunlu ilan edersin. Sen iyilik meleği olursun.Bakın eltim o çocuk 40 yaşına da gelse doğum günü partisi yapmaz. O yavrucaga üzülüyorum eksik kalsın istemiyorum. Evladimdan farklı görmüyorum. Belki birlikte bir parti yaparsak eltim de degisiri
Eltisi de değişirmiş belki. Umuda bak. Koca kadın eltisi çocuğuna parti yaptı diye birden aydınlanma yaşayıp organizatöre dönüşecekBir yaş doğum günü partisi yapılmazsa ne olur çocuğun hali tabi. Vah vah.
Kendi çocuğum gibi görmesem bana ne olurYapmasın size ne? Sizi ilgilendirmiyor ki,kendi çocuğunuza bakın siz.
Arkadaş sen başkasının çocuğunu annesi hakkında böyle kötü yorumlar yaparak nasıl sahiplenirsin ya, sen ona doğum günü partisi yapınca mı tamamlanıp eksik kalmayacak çocuk, 1 yaşında çocuk doğum gününden ne anlar, senin derdin kendini birşey zannedip eltini kötülemek, bu ne hadsizlik ya, sen kimsin, kendi çocuğuna ne yapıyorsan yap, sanane başkasından, terbiyesizYavrucaklarin ilk yaş günü yaaa ilkkkk. O da benim çocuğum sayılır eksik kalsın istemiyorum. Her şey hazır anne baba sadece gelecek buuu
İşte ben de onu diyorum size ne olsun,kendi çocuğunuz gibi görmeyin elalemin çocuğunu. Rahat bırakın insanlarıKendi çocuğum gibi görmesem bana ne olur
O da sizin çocuğunuzu kendi çocuğu gibi görüyor belki ve doğum günü yapmak istemiyor. İptal ediverin sonuçta kadın iyi niyetli.Kendi çocuğum gibi görmesem bana ne olur
Çok yanlış düşünceDünyanın en güzel organizasyonu da olsa o doğum gününe katılmazdım eltiniz olsaydım. Bi de alttan alttan o anlamaz falan diyosunuz. Sizene. Belki anlıyo ama hoşlanmıyor. Size mi kaldı.
Ne münasebet allahım tam delirmelik bir elti. Resmen kendini göstermek istiyorsun. Tek derdin övgü toplamak. Yapma işte yapma daha ne diyelim. Yemin ediyorum eltim böyle bir şey yapacak, hele de hakkımda böyle konuşacak; ortalıkta rezil ederdim onu rezil!Bakın eltim yapsa şok olurdum ve kızardım evet ama burda durum başka onun karakteri başka. Kız evcimen ve hiç öyle şeylerden anlamaz, yaptığını görmedim. E ben de çok iyi anlıyorum o islerden
Allah eltinize sabır versin. Eve düşen yıldırım.Çok yanlış düşünce
Yok artık sensinArkadaş sen başkasının çocuğunu annesi hakkında böyle kötü yorumlar yaparak nasıl sahiplenirsin ya, sen ona doğum günü partisi yapınca mı tamamlanıp eksik kalmayacak çocuk, 1 yaşında çocuk doğum gününden ne anlar, senin derdin kendini birşey zannedip eltini kötülemek, bu ne hadsizlik ya, sen kimsin, kendi çocuğuna ne yapıyorsan yap, sanane başkasından, terbiyesiz
Çok yanlış yaaaa düşüncelerinize şok oluyorumNe münasebet allahım tam delirmelik bir elti. Resmen kendini göstermek istiyorsun. Tek derdin övgü toplamak. Yapma işte yapma daha ne diyelim. Yemin ediyorum eltim böyle bir şey yapacak, hele de hakkımda böyle konuşacak; ortalıkta rezil ederdim onu rezil!
Biz de sana şok oluyoruz. 50 tane kadın aynı şeyi söylüyor, hala kendini haklı görüyorsun. Çok ilginç gerçekten.Çok yanlış yaaaa düşüncelerinize şok oluyorum
Hayır bir de kadının neden aydınlanma yaşaması lazım anlamadım. Herkes çocuğuna organizasyonlu doğum günü partisi yapmak zorunda değil. Kızım sekiz yaşındayken onun isteğiyle çekirdek aile dışında doğum gününü kutladık ilk defa.Eltisi de değişirmiş belki. Umuda bak. Koca kadın eltisi çocuğuna parti yaptı diye birden aydınlanma yaşayıp organizatöre dönüşecek
Şuan o yaşta olabilir büyüyünce anne bak kuzenime ne güzel parti yapmışlar neden bana yapmadınız diyip üzülmesini istemiyorumniyetin iyi olsa onların fikrini alırsın. Karşıdakini düşünüyormuş gibi yapıp hele bunu bir yaşındaki bir bebeğin üzerinden planlamak çok bencilce.
Şurdaki onlarca kişi haksız bi sen haklısın. Git yap organizasyonu da eltinlerle küsün rahatla.Çok yanlış yaaaa düşüncelerinize şok oluyorum
yahu sana ne? Çocuk sorarsa cevabını anne babası verir. Sen kimsin, senin ne haddine düşmüş bunu düşünüp dertlenmek?Şuan o yaşta olabilir büyüyünce anne bak kuzenime ne güzel parti yapmışlar neden bana yapmadınız diyip üzülmesini istemiyorum
Ben de inanamadım valla,biliyorum çünkü böyle hadsiz insanlar var. Ama daha çok sosyal deney gibi geldi,gerçek olamayacak kadar komik bir konu sahibiHayır bir de kadının neden aydınlanma yaşaması lazım anlamadım. Herkes çocuğuna organizasyonlu doğum günü partisi yapmak zorunda değil. Kızım sekiz yaşındayken onun isteğiyle çekirdek aile dışında doğum gününü kutladık ilk defa.
Konuya inanmadım ama gerçek bile olsa doğum günü kutlayarak bir şey olduğunu sanması da ayrı komik.
Annesi sayılırım ne demek sana ne gerçekten sizi anlamıyorumyahu sana ne? Çocuk sorarsa cevabını anne babası verir. Sen kimsin, senin ne haddine düşmüş bunu düşünüp dertlenmek?
Bence de gerçek değil. Yine de çok sinirlendim.Ben de inanamadım valla,biliyorum çünkü böyle hadsiz insanlar var. Ama daha çok sosyal deney gibi geldi,gerçek olamayacak kadar komik bir konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?