kayınpederden izin

bir yerlerden başlamak lazım...
eğer sen onun inadını kırmazsan bu hep böyle dvm eder
benim kp de özellikle kaynım evlenip eltim gelince heryer giderken izin almamızı isterdi
bende eşime birgün tatlılıkla canım hangi devirde yaşıyoruz
benim kocam sensin k.bakma senin aklın fikrin yok mu sen bişi demedikten sonra babandan neden izin alıcam dedim
o oldu bir daha sorun yapmadılar
köy kökenli insanlar bizimkiler de yanlış anlaşılmasın köy adetlerini sürdürmeye çalıştılar ama yapamadılar

Niçin insanlara bu kadar taviz veriliyor anlamış değilim. Eşi geçtik, bir kayınpeder.

Ama burada kabahat eşinde "baba biz bir aile isek benim bilgim var" diyemiyor. bir surat asarlar, iki asarlar ömürleri boyunca surat mı yapacaklar. Alıştırmayın

gidemiycem tabiki ama eminim eşim git diyecek ama ben gitmycem

Hala böyle söylüyorsan yapacak bir şey yok
Kp rahmetli olana kadar çekersin bu durumu.
Eşin git diyorsa git
Yok ben gidemem kp den izin almadan diyorsan o zaman bu duruma alışman gerekecek

kayınpederi istersen bilgilendirebilirsin ama eşin izin verirken de kayınpederin göndermez diye gitmemen saçma olmaz mı:26:

herkesin bir patlama yeter artık dedlğin gün var ,sen henüz o güne gelmemişsin , ama lütfen depresyon olmadan bunu becer ''Hayır''demeyi

kızlar arkadaşlarla şehirdışına gidicez eşime konuştum tamam dedi ama bide kayınpederden izin almam gerekiyor ve bu durum beni deli ediyo
yok artık. bir yaşa gelmiş hiçbir insan birilerinden izin almak durumunda değil. hele kayınpedere ne Allahaşkına. o kimki karışıyor size.

eşimle sorun yok zaten canım bunu sorun yapan kp.semtin dışına çıksam bile izin almamı haber vermemi ister.
istesin. siz sormayacaksınız. istediği lafı etsin ,surat assın,cevabı verin. neden susuyorsunuz. kesersiniz iletişimi olur biter.
hayatınızı ceheneneme çevirmiş adam. yapmayın. ezdirmeyin kendinizi

evet herkes bnu söyleyecek b,liyorum etrafımdaki herkeste bunu söylüyor dogrusuda bu bunu da biliyorum ah bide uygulasam eşimde bana destek ama yapamıyrum yapamıyrumm
neden. eşinizde destek. neden yapamıyorsunuz..
bir açığınız yoksa sadece izin almayacaksınız. o kadar. neden korkuyorsunuz.

eşinede yapıyormuş baak. o zaman o laf ederse 2 kelime diyeceksiniz.
SİZE NE..
istediği kadar söylensin. söylensede tekrar et. size ne. çokta tın:) hattaaaa:))
.ben olsam işi geyiğe vururdum. çokta fifi kayınpederciğim derdim. hakediyor çünkü:)

Eşin babasının yanında mı çalışıyor ?
Öyle olduğu zaman,kayınpederler çok karışıyor.

Şehirdışına çıkılacağı zaman aileler merak etmesin diye "haber verilir".
Ama gelin gezmeye giderken kayınpederden "izin" almaz.
Bu kadarı fazla artık.

beraber yaşamıyoruz Allahtan yoksa çıldırırdım aslında eşim izin almamı istemez kpden ama sonra kp in laflarını ben çekiyorum.lafını hiç esirgemez pat pat söyler bende susarım

Neden susuyorsunuz sizden mesul olan kişinin eşiniz olduğunu ondan da izin aldığınızı söyleyip kapatın konuyu,suratını da nereye sallarsa sallasın bu ne cahilliktir arkadaş,afedersiniz yakında birlikte olurken de izin almanızı ister mazallah

gidemiycem tabiki ama eminim eşim git diyecek ama ben gitmycem

Gidersen ne olur ? Kayınpeder ceza mı verir ?
En fazla surat asar,söylenir.
Biraz cesaretli olman lazım.
1 söylenir 2 söylenir sonra bakar ki faydası yok,susar.
Gelin izin almıyor diye oğlunu evlatlıktan reddedecek hali yok.
Kabullenecek,mecbuurr :)

sanki tek ayak cezası verecek. konu sahibii,huuu,neden korkuyorsun . oralı olma ve git. o kimki. ha aynı evde yaşıyorsan ve eline bakıyorsan olur bu kadar onu dinleme. böyle bir bağınız yoksa ne takıyorsun ya. hadi bavulunu hazırla ve git.

Bir kere izin almadan git,sorarsa da çemkir
Belki küser de bahaneyle kafanı dinlersin

beraber yaşamıyoruz Allahtan yoksa çıldırırdım aslında eşim izin almamı istemez kpden ama sonra kp in laflarını ben çekiyorum.lafını hiç esirgemez pat pat söyler bende susarım

niye susuyosun onu anlamadım

BAŞLAMAK YOLUN YARISIDIR.
Seninde bir yerden başlaman gerekiyor.

hiçbir şekilde onların eline bakmıyoruz çok şükür eşimin iyi denecek bir işi var. bunu artık kabullenmiştim galiba bu işler böyle oluyo dedim ama etrafıma bakıyorum millet kp i bırak eşinden izin almıyor haber veriyo gidiyo.hepiniz haklısınız kızlar bende bunu çok iyi biliyorum yapmam gerekeni de biliyorum ama gerçekten güçsüz bi karakterim yani herkesi memnun etmeye çalışıyorum biliyorum bu da yanlış ve imkansız yani kendim için yaşamıyorum sonra bi bakıcam ki ömür bitmiş...

ya aslında yaparım ama bi laf ediyo cevap veremiyorum ağlayasım geliyo konuşamıyorum susuyorum çok pasif birisiyim o da sonuna kadar kullanıyor bunu
Sorunun aslı ana teması bu.Bu başlarda pasif olan insanlar,sonra yılların birikmişliğiyle ipe sapa gelmez,hiçbir lafı esirgemez hale gelip daha çok yıkılıyorlar.Bunun okumuşlukla alakası yok diyorsun ama bence çok var.Okumuş olmak farklı birşey eğitim almak farklı.Sen öğretmensin.Nerde senin idaellerin,hayata bakış açın.Evlilik kurumundan beklentilerin.Ezik pasif olarak hayata karşı nasıl bir duruş sergilemeyi bekliyorsun.Sen kendin öyle alıştırdığın için adam bir beklenti içerisinde.Kayınpederime saygısızlık yapmam ama kalkıp bana izin almadığım için çaplı çapsız konuşursa,anında tavrımı koyar,ben yetişkin kendini bilen kendinden emin bir insanım.Gittiğim yer belli,hayat çizgim belli.Çocukta değilim azarlanayım.Lütfen bana karşı kırıcı cümleler kullanmayın der mesafemi koyarım.Eşinde babasına gereken cevabı vermesini bilmeli.Hiçbirşey yapamayorsan kayınvalideni arar ben felanca yere gidiyorum istediğiniz birşey var mı der kapatırım.İzin neymiş.İsteyen istediği kadar surat yapsın.SEN NAMUSSUZLUK YAPMADIKTAN SONRA.

hiçbir kariyerim kalmadı zaten atanamadım onun psikolojisi beni mahvediyor zaten evde oturmak gün gün gezmek...gerçekten bi başlayabilsem tavrımı koymaya yapamıyorum istiyorum diyorum arama çek git nereye gidersen ama içim içimi yiyo çğnkğ kahretsin ki laf söylediğinde cevap veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…