- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.091
- 498
gidemiycem tabiki ama eminim eşim git diyecek ama ben gitmycem
yok artık. bir yaşa gelmiş hiçbir insan birilerinden izin almak durumunda değil. hele kayınpedere ne Allahaşkına. o kimki karışıyor size.kızlar arkadaşlarla şehirdışına gidicez eşime konuştum tamam dedi ama bide kayınpederden izin almam gerekiyor ve bu durum beni deli ediyo
istesin. siz sormayacaksınız. istediği lafı etsin ,surat assın,cevabı verin. neden susuyorsunuz. kesersiniz iletişimi olur biter.eşimle sorun yok zaten canım bunu sorun yapan kp.semtin dışına çıksam bile izin almamı haber vermemi ister.
neden. eşinizde destek. neden yapamıyorsunuz..evet herkes bnu söyleyecek b,liyorum etrafımdaki herkeste bunu söylüyor dogrusuda bu bunu da biliyorum ah bide uygulasam eşimde bana destek ama yapamıyrum yapamıyrumm
eşinede yapıyormuş baak. o zaman o laf ederse 2 kelime diyeceksiniz.evet o kadar çok büyütüyorum ki mideme kramplar giriyor çok mutlu olan bi evliliğim çok anlayışlı ve çok sevdiğim eşim var ama kpin huysuzluğu mahvediyor görmezden geliyim huyuna gidiyim diyorum olmuyo
eşim bi kaç defa söyledi genelde lafını esirgemez ama anlamıyo eşimle şehırdışına arkadaşlara gidiyoruz izin almadınız diyo eşim tersliyo ama yine aynısını yapıyo aslında bu yüzden de laf veremiyorum çünkü eşim karşılık veriyo ama onun umrunda değil yine karışıyo yani değişen bişey olmuyo
beraber yaşamıyoruz Allahtan yoksa çıldırırdım aslında eşim izin almamı istemez kpden ama sonra kp in laflarını ben çekiyorum.lafını hiç esirgemez pat pat söyler bende susarım
gidemiycem tabiki ama eminim eşim git diyecek ama ben gitmycem
sanki tek ayak cezası verecek.Gidersen ne olur ? Kayınpeder ceza mı verir ?
En fazla surat asar,söylenir.
Biraz cesaretli olman lazım.
1 söylenir 2 söylenir sonra bakar ki faydası yok,susar.
Gelin izin almıyor diye oğlunu evlatlıktan reddedecek hali yok.
Kabullenecek,mecbuurr :)
beraber yaşamıyoruz Allahtan yoksa çıldırırdım aslında eşim izin almamı istemez kpden ama sonra kp in laflarını ben çekiyorum.lafını hiç esirgemez pat pat söyler bende susarım
Sorunun aslı ana teması bu.Bu başlarda pasif olan insanlar,sonra yılların birikmişliğiyle ipe sapa gelmez,hiçbir lafı esirgemez hale gelip daha çok yıkılıyorlar.Bunun okumuşlukla alakası yok diyorsun ama bence çok var.Okumuş olmak farklı birşey eğitim almak farklı.Sen öğretmensin.Nerde senin idaellerin,hayata bakış açın.Evlilik kurumundan beklentilerin.Ezik pasif olarak hayata karşı nasıl bir duruş sergilemeyi bekliyorsun.Sen kendin öyle alıştırdığın için adam bir beklenti içerisinde.Kayınpederime saygısızlık yapmam ama kalkıp bana izin almadığım için çaplı çapsız konuşursa,anında tavrımı koyar,ben yetişkin kendini bilen kendinden emin bir insanım.Gittiğim yer belli,hayat çizgim belli.Çocukta değilim azarlanayım.Lütfen bana karşı kırıcı cümleler kullanmayın der mesafemi koyarım.Eşinde babasına gereken cevabı vermesini bilmeli.Hiçbirşey yapamayorsan kayınvalideni arar ben felanca yere gidiyorum istediğiniz birşey var mı der kapatırım.İzin neymiş.İsteyen istediği kadar surat yapsın.SEN NAMUSSUZLUK YAPMADIKTAN SONRA.ya aslında yaparım ama bi laf ediyo cevap veremiyorum ağlayasım geliyo konuşamıyorum susuyorum çok pasif birisiyim o da sonuna kadar kullanıyor bunu
Sorunun aslı ana teması bu.Bu başlarda pasif olan insanlar,sonra yılların birikmişliğiyle ipe sapa gelmez,hiçbir lafı esirgemez hale gelip daha çok yıkılıyorlar.Bunun okumuşlukla alakası yok diyorsun ama bence çok var.Okumuş olmak farklı birşey eğitim almak farklı.Sen öğretmensin.Nerde senin idaellerin,hayata bakış açın.Evlilik kurumundan beklentilerin.Ezik pasif olarak hayata karşı nasıl bir duruş sergilemeyi bekliyorsun.Sen kendin öyle alıştırdığın için adam bir beklenti içerisinde.Kayınpederime saygısızlık yapmam ama kalkıp bana izin almadığım için çaplı çapsız konuşursa,anında tavrımı koyar,ben yetişkin kendini bilen kendinden emin bir insanım.Gittiğim yer belli,hayat çizgim belli.Çocukta değilim azarlanayım.Lütfen bana karşı kırıcı cümleler kullanmayın der mesafemi koyarım.Eşinde babasına gereken cevabı vermesini bilmeli.Hiçbirşey yapamayorsan kayınvalideni arar ben felanca yere gidiyorum istediğiniz birşey var mı der kapatırım.İzin neymiş.İsteyen istediği kadar surat yapsın.SEN NAMUSSUZLUK YAPMADIKTAN SONRA.
eşimle sorun yok zaten canım bunu sorun yapan kp.semtin dışına çıksam bile izin almamı haber vermemi ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?