angel sen geçenlerde eşinle barışıp evine geri dönmüştün
bu sefrde kayınpederin saçmalıkları mı ay hayret bişey
bu insanlar yüzünden huzurun kaçmıştı eşinle aran açılmıştı
ay unuttular mı bunları insan oğlumun yuvası bozulmasın
bizim yüzümüzden araları açılmıştı zaten deyip uzak duracaklarına
şu yaptıklarına bak 1-2 gün daha devam ederse kocana söyle baban odamıza giriyo
havalandırmak için de ama çalıştığım için odamızı toplayamıyorum ortalıkta çamaşırlarım oluyo
müsait olmuyorum utanıyorum de ve zaten ben kalıkınca zaten odayı havalandırıyorum babana
gerek yok de koy kızım ağırlığını olur mu böyle şey ne aptalca ne saçma delimidir sapıkmıdır adam belli değil bide odanın heryerini iyice ara barıştınız ya kocanda sana karşı çok iyiyse büyü yapıyo olmasınlar
bide ortalıkta k.peder utansın diye çamaşır bırakma adam sapıksa bide tahrik olur
Angel şekerim, önceki mesajlarımda dediğim gibi bence geçici ve istisnai bir durum bu..
Evde rutubet varmış ve bence adam 1-2 gün düşüncesizlik yaparak eve girip rutubet dolayısı ile havalandırma gereği duymuş..
Evet hatalı ne olursa olsun girmemeli belki ama sanki keyfi olarak, ortada hiçbir sebep yokken,sapıkça birşeyler için sürekli hergün yatak odanda dolanıyor gibi algılanıyor ki bence yanlış algılanıyor.
Bence sen de büyütme kendini yıpratma, ben bir daha gireceğini sanmam.
ne olursa olsun girmemeli düşüncesizlik ötesi bu :1closedeyes:
kaynanan yok mu dedim ya kaydirigubbakcemile
rutubet yatak odasında galiba ve öyle olsa bile girilmez
hakkı yok buna kesinlikle yok çok çok oğluna söyler
yada angel e söyler rutubetten dolayı evinizi mutlaka havalandırın der geçer
ve aksam eve gelince pencereyi angel açar yatacakları zamanda kapatır yeter 3-4 saat aksam
havalanması
Yok şekerim yaa aynı evde oturmuyoruz , aynı binadayızÇok üzgünüm çoook
Merhaba arkadaşlar sizce bu doğalmı?Kayınpederim biz evde yok ken yatak odama kadar giriyor.Neymiş havalandırıyomuş.Bu beni çok rahatsız ediyor.Eşime söylesem o da babasına girme diyemez.Bir de bana ne olacak der çıkar işin içinden.Ne yapacağımı şaşırdım.Deliricemmmm kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?