Kayınpederim biz evde olmayınca yatak odama giriyor....

angel sen geçenlerde eşinle barışıp evine geri dönmüştün
bu sefrde kayınpederin saçmalıkları mı ay hayret bişey

Evet canım evet deli saçması
Şimdi ben onlardan uzaklaştım
onlar ben yokken evime giriyolar,
neymiş evimi havalandırıyomuşkötükedihüso
sana ne be adam:mymeka:

bu insanlar yüzünden huzurun kaçmıştı eşinle aran açılmıştı
ay unuttular mı bunları insan oğlumun yuvası bozulmasın
bizim yüzümüzden araları açılmıştı zaten deyip uzak duracaklarına
şu yaptıklarına bak 1-2 gün daha devam ederse kocana söyle baban odamıza giriyo
havalandırmak için de ama çalıştığım için odamızı toplayamıyorum ortalıkta çamaşırlarım oluyo
müsait olmuyorum utanıyorum de ve zaten ben kalıkınca zaten odayı havalandırıyorum babana
gerek yok de koy kızım ağırlığını olur mu böyle şey ne aptalca ne saçma delimidir sapıkmıdır adam belli değil bide odanın heryerini iyice ara barıştınız ya kocanda sana karşı çok iyiyse büyü yapıyo olmasınlar
bide ortalıkta k.peder utansın diye çamaşır bırakma adam sapıksa bide tahrik olur

kaynanan yok mu odayı havalandıracak terbiyesiz adam ya
kilitle :mymeka:
eşin bişey derse EVET RAHATSIZ OLUYORUM demen en doğal hakkın :1closedeyes:

Haklısın canım normal bir insanın ne işi var gelininin yatak odasında
Bunu yapan insan ya dağ başında yetişmiştir,ya da sapıktır yani
Ben önlemlerimi alıcam,baktım olmuyo,anlamıyo,devam ediyo
O zaman söylicem artıkkötükedihüso

Angel şekerim, önceki mesajlarımda dediğim gibi bence geçici ve istisnai bir durum bu..

Evde rutubet varmış ve bence adam 1-2 gün düşüncesizlik yaparak eve girip rutubet dolayısı ile havalandırma gereği duymuş..

Evet hatalı ne olursa olsun girmemeli belki ama sanki keyfi olarak, ortada hiçbir sebep yokken,sapıkça birşeyler için sürekli hergün yatak odanda dolanıyor gibi algılanıyor ki bence yanlış algılanıyor.

Bence sen de büyütme kendini yıpratma, ben bir daha gireceğini sanmam.

İnşallah dediğin gibidir hayatım.Çünkü inanılmaz huylanıyorum
Yatağıma girdiğimde kaşıntı tutuyorkötükedihüso
Acaba yatağıma falan yatıyomudur diye düşünüyorum:uhm:
Umarım bir daha girmez

ne olursa olsun girmemeli düşüncesizlik ötesi bu :1closedeyes:
kaynanan yok mu dedim ya kaydirigubbakcemile

rutubet yatak odasında galiba ve öyle olsa bile girilmez
hakkı yok buna kesinlikle yok çok çok oğluna söyler
yada angel e söyler rutubetten dolayı evinizi mutlaka havalandırın der geçer
ve aksam eve gelince pencereyi angel açar yatacakları zamanda kapatır yeter 3-4 saat aksam
havalanması

ne olursa olsun girmemeli düşüncesizlik ötesi bu :1closedeyes:
kaynanan yok mu dedim ya kaydirigubbakcemile

Kaynanam var cnm ama öyle bir konumdaki
Kocası onu resmen sindirmiş
Adamda kadın gibi herşeye maydonoz zaten
Her lafın içinde kötükedihüso

Normal bir insan senin düşündüğün gibi yapmalı amaÇok üzgünüm çoook
Bugünde girerse evime kapıyı kapalı görünce anlar sanırım

arkadaşım çok şaşırdım hiç öyle şey olurmu bir yere giderken kapını kitle anlasın karşı geldiğini bence yaptığı hiç normal değil dikkatli ol tetbirlerini al bence

al bır kılıt tak kapıya ya nasıl gırer sızın odaya anlamıyorum boyle ınsanları

Girmesi hoş değil,açıkça söyle hastalık vs gibi acil bir durum olmadıkça benim odama girilmesini istemiyorum de...:dilcikar:

al işte al bitane daha al birini vur ötekine ben koulrı tam takip edemdm ama eşine söledinmi bu konuyu o nedio?

Hasbinallahvelivelvekil......... Mahremiyettir bu, bir insanın evindeki özel odaya nasıL girebilirsin sen?! Farzet ki iç çamasırlarınızı astın, ya da atıyorum özel eşyaların yatagın ustunde duruyor? Bu nasıL bir zihniyettir anlamıyorum arkadaş.

değişik bi tür
sabah eşime sordum böyle bişey olursa ne yaparsın yada ne dersin diye eşimde
ne dicem konuşurum ne işi varmış bizim odamızda diye isterse bina yıkılsın giremez demesin mi şaştım kaldım :1shok: hoşuma gitti :asigim:
angel ne yaptın var mı bişey????

ne alaka ya bi o mu kalmış odayı havalandırıcak bahaneye bak.....eşyalarınızı karıştırıyor olabilir mi?bahanesi çok tuhaf geldi bana canım.bence eşinle konuş belkide anlar seni ama babasını suçlar gibi konuşma tepkisini çekebilirsin(babasına karşı hassas olabilir)sadece etrafda özel eşyalarınızın olabilceğini insanın mahremi olduğunu söyle...ewin diğer istediği odasına girsin ama yatak odamız özelimiz dersen belki o da anlar ne söylemeye çalıştığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…