- 27 Ağustos 2015
- 271
- -66
- 53
- Konu Sahibi Sessizolllll
-
Kusura bakma ama eşin gercekten aptalmis babam.kari kizla paralari yesin senide borca sikintiya soksun. Birde ne yapayim.babamdir diyor.esinde hic akil yokMerhaba arkadaşlar, benim bi sıkıntım var 4 aylık hamileyim ama çok stresliyim stresten az daha düşük yapıyordum asıl konuya geleyim kayinpederim tam bi para göz eşim operatör en az maaşı 3 bin kaldi ki eşim daha önce yurt dışında çalışmış birikimini hep babasına vermiş annesini kaybetmiş eşim o yüzden birikimini babasına vermiş ve hesaplamara göre ikiyüz bin para kazanmış ve bu direk kayinpederime geçmiş neyse biz eşimle tanıştık ben kaçarak evlendim kayinpederim ondaki paralarla düğün altın falan alacaktı esimede sen kredi çek ev alalım içini istediğimiz gibi yapalım dedi eşimle tamam dedi yüklü bi miktarda kredi çekip ev aldık eşim beni eltimlere birakarak yurt dışına gitti evin içi yapılana kadar ama malesef k ayinpederim evin içini 6 ayda bitirdi o arada ben hamile kaldım düşük yaptım neyse o arada ev bitti eşim bıraktı işi geldi burda çalışmaya başladı babasını aramış hani düğün hani eşya hani altın demiş oda bende beş kuruş para yok demiş ha bu arada kadınlarla yiyip içip geziyor mahalleli görmüş eve kadın aldığını anlayacağınız adam paralarla bi köşeye çekildi neyse biz kendi cabamizla eşya aldık eve geçtik dünya kadar borç oldu düğün altın hepsi yalan oldu adam hem paraya kondu hem arabanın ruhsatını kendi üstüne hemde arsanın tapusunu üstüne yaptırmış zamanında demek böyle bi planı zaten varmış yani zamanında oğluna aldirtmis ve kendi üstüne yapmış ne varsa ne yoksa araları açılınca onlara da el koydu allahtan ev eşimin üstüne şimdide evin içine yapilan masrafların parasını ödememiş onlar ödesin diyor benim param yok diyormuş ben şimdi tekrar hamileyim ve doğuma 5 ay var o zamana kadar ben ancak kendi borcumu ödeye biliyorum kadınlarla kızlarla yediği paralar herşey yanına kar kaldı şimdi eşim odeyelim napalim o baba diyor bende eşime kızıyorum kavga ediyoruz sürekli bu olay huzurumuzu bozdu sizce haksizmiyim ne yapmalıyım siz olsaydınız ne yapardınız fikirlerinize ihtiyacım var
Öylede sikintiyi o cekiyor hamile halinle borc borc nereye kadar o kadinöarla yesin bende ayi zor gecindircem.bosanirdim ben bir dakikka bile durmazdimparalarin ustune bi bardak su ic esin kazanmis esin babasina vermis esin bunu gormuyosa takmiyosa babadir o diyosa hic sesini cikartip esinle arani bozma tartisip hamile halinle uzulme bebise zarar
Merhaba arkadaşlar, benim bi sıkıntım var 4 aylık hamileyim ama çok stresliyim stresten az daha düşük yapıyordum asıl konuya geleyim kayinpederim tam bi para göz eşim operatör en az maaşı 3 bin kaldi ki eşim daha önce yurt dışında çalışmış birikimini hep babasına vermiş annesini kaybetmiş eşim o yüzden birikimini babasına vermiş ve hesaplamara göre ikiyüz bin para kazanmış ve bu direk kayinpederime geçmiş neyse biz eşimle tanıştık ben kaçarak evlendim kayinpederim ondaki paralarla düğün altın falan alacaktı esimede sen kredi çek ev alalım içini istediğimiz gibi yapalım dedi eşimle tamam dedi yüklü bi miktarda kredi çekip ev aldık eşim beni eltimlere birakarak yurt dışına gitti evin içi yapılana kadar ama malesef k ayinpederim evin içini 6 ayda bitirdi o arada ben hamile kaldım düşük yaptım neyse o arada ev bitti eşim bıraktı işi geldi burda çalışmaya başladı babasını aramış hani düğün hani eşya hani altın demiş oda bende beş kuruş para yok demiş ha bu arada kadınlarla yiyip içip geziyor mahalleli görmüş eve kadın aldığını anlayacağınız adam paralarla bi köşeye çekildi neyse biz kendi cabamizla eşya aldık eve geçtik dünya kadar borç oldu düğün altın hepsi yalan oldu adam hem paraya kondu hem arabanın ruhsatını kendi üstüne hemde arsanın tapusunu üstüne yaptırmış zamanında demek böyle bi planı zaten varmış yani zamanında oğluna aldirtmis ve kendi üstüne yapmış ne varsa ne yoksa araları açılınca onlara da el koydu allahtan ev eşimin üstüne şimdide evin içine yapilan masrafların parasını ödememiş onlar ödesin diyor benim param yok diyormuş ben şimdi tekrar hamileyim ve doğuma 5 ay var o zamana kadar ben ancak kendi borcumu ödeye biliyorum kadınlarla kızlarla yediği paralar herşey yanına kar kaldı şimdi eşim odeyelim napalim o baba diyor bende eşime kızıyorum kavga ediyoruz sürekli bu olay huzurumuzu bozdu sizce haksizmiyim ne yapmalıyım siz olsaydınız ne yapardınız fikirlerinize ihtiyacım var[/QUOThic
Kavga etmekle hicte haksiz degilsin. Sonucta o paralari boş yere harciyor. Haaa hasta olur mastafi olur o ayri babadir derim. Ama kadinlarla.yieyecek bende parasiz dolascam... kocanda akil yok kusura bakma.ben böyle adamdan 2 cocuk yapmazdim.. ailemin yanina.dönerdim.eger yine borcu üstelenirse
Valla kp demem kurus yedirmem.isim yoktuAy kp tam benim kp den.. Maalesef para goz benimkide ... Oyle nefret ediyorumki ondan versen bi kasik suyu bosa harcamam o derece.. Kadin kiz olayida var aynen.. Allah onlari bildigi gibi yapsin yatacak yerleri yok...
Zaten arkadan isleri cebiriyorlar Allahin belalari yoksa kimseye elinle vermezsin..bu konuda hakkimi helal etmiyorum zaten.. Ben burda calisayim kirada suruneyim o pislik anca got govek buyutsun yesin paralari..zehri zikkim olsun..Valla kp demem kurus yedirmem.isim yoktu
Öylede sikintiyi o cekiyor hamile halinle borc borc nereye kadar o kadinöarla yesin bende ayi zor gecindircem.bosanirdim ben bir dakikka bile durmazdim[/QUOT dogru soyluyosun ama arkadasim boyle bosanma falan diyip arkadasin aklini karistirmayalim sonucta hamile zaten uzuluyo dert sikinti yapiyo ha soyler esine gorusmek istemez evine gitmez evine gelmesin kp
Tamamda o parayi birikim.yapip rahat edebilirisniz kpeder yedirene kadar...Eşim çok merhametli Allah'tan çok korkar oldureyim mi doveyim mi sonuçta baba basiminiz gözümüzün sadakasi olsun yine çalışır yaparım diyor beni yeme içme ihtiyaç konusunda hiç mağdur etmedi olan ona oldu üzülüyorum zoruma gidiyor zaten gorusmuyoruz daha tek duam şu allah elime düşürmesin bakmam evlendim evleneli eşimi toplasan iki ay gördüm evde hep disarlarda çalışıyor şimdide yurt dışına gidecek doğuma kadar gelmeyecek allaha havale ettim yesin karilarla bakalım hem bu dünyasından hem ahiretinden olacak adamın evine gitti mi hangi cekmeceye el atsın cinselik ilaçları cikiyor allahtan bulsun diyorum ne diyeyim
aynen öyle eşimde öyle diyor bilseydim tek kuruş verirmiydim diye adam çalış oğlum tek derdim sensin sana bi yuva kurmak bak ben paranı sen harcama diye aldım falan filan diyip kandırmış işin rengi sonradan çıktı ortaya ama iş işten geçti şimdiki aklım olsa bir lira dahi vermezdim diyorZaten arkadan isleri cebiriyorlar Allahin belalari yoksa kimseye elinle vermezsin..bu konuda hakkimi helal etmiyorum zaten.. Ben burda calisayim kirada suruneyim o pislik anca got govek buyutsun yesin paralari..zehri zikkim olsun..
Öyle ışte eşime anlatmak istediğim bu ama oda napayim baba diyor bu konuda anlaşamıyoruz huzursuz oluyoruzTamamda o parayi birikim.yapip rahat edebilirisniz kpeder yedirene kadar...
Bütün banka dekomanlari var ama yapmıyor adam paraları yemiş zaten bi poyvon karısıyla esimde rezilmi olalım şimdi elaleme zaten ortada para yok rezil olmaya değmez diyoBaba olmak oğlunun parasiyla; hele ki wvlilik hazirliği yapan oğlunun parasiyla zamparalik yapma hakkini kimseye vermez.Baba ekmek getirendir; ekmek düşmani degildir.Eknwğini jazanacak gücü bilwğibde bulanayan; afedersin çükündw nasik güç bulyp kariya gidiyo anlamadim.Ona burdan uçasim var valla.....Maaşallah kocanin da yediresi carmiş.Parayi kazanmayi bilen tutmasini da bilmeliydi.Babasini taniyan biri olarak kocan zaten göze almiş bence.Sen üzüldüğünle kalirsin.Eşin dava da açip geri alabilir.....
Babasina güvenmek de kimsenin kusuru olmamali ya...e peki kime güvensin afam.Hem babadan hem paradan olmuş yazik yaa.Allah insani maliyla denermis.İsyan etmek olmaz.Eksilten Allah arttirsin diyelimA
aynen öyle eşimde öyle diyor bilseydim tek kuruş verirmiydim diye adam çalış oğlum tek derdim sensin sana bi yuva kurmak bak ben paranı sen harcama diye aldım falan filan diyip kandırmış işin rengi sonradan çıktı ortaya ama iş işten geçti şimdiki aklım olsa bir lira dahi vermezdim diyor
Kusura bakmayin da neden esiniz sizden once hesabina yatirmamis, sizden sonra da size degil de babasina vermis kazandigini? Para kazanmak onemli degil parayi yonetebilecek kapasiteye sahip olmak onemli.
oda öyle diyor babaydı güvendim aklımdan gecmedi ihtimal vermedim. allah yine verir calısır kazanırım diyor ama iste icten ice oda kahroldu ama onun babası ya benim neyimki bu kadar sıkıntı cektırdı bana zoruma gidiyorBabasina güvenmek de kimsenin kusuru olmamali ya...e peki kime güvensin afam.Hem babadan hem paradan olmuş yazik yaa.Allah insani maliyla denermis.İsyan etmek olmaz.Eksilten Allah arttirsin diyelim
esim oyle saf bir insan degil aslında ama babasına guvenmis ona vermis baba o yapsın etsın dıye cünkü o hep yurt dısında calısmıs böyle olacagını bilseydim zaten kurus vermezdim diyor adam sonradan belli etti renginiKusura bakmayin da neden esiniz sizden once hesabina yatirmamis, sizden sonra da size degil de babasina vermis kazandigini? Para kazanmak onemli degil parayi yonetebilecek kapasiteye sahip olmak onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?