Kayinpederim bizi dolandırdı

Sence kocan m sen m daha üzgünsün? Sen sadece para kaybettin...ya kocan napsin?

Ben omrumde boyle bi pislik gormedim.. Bencillikten oleceknerdeyse.. Kendinden baskasini dusunmez.. Karisi kizi oglutorunu gelini kim olur onun bencilligi yaninda??? Inan adama baktigimda bile midem bulaniyor dusun o kadartiksindirmus kendini.. Sorun suki magdur olmak gerekmez..Allahima yalvariyorum tek kurus hakkimi bile helal etmiyorum brni oteki dunyada karsilastirsin diyorum..

Aynen ole o babasi dite cekti senin biseyin olmuyor.. Allaha yakin bana uzak olsun demek lazim

Bir şekilde kredi çektirin, size vermediklerini falan söyleyin ikna edin ve ödemeyin.

Bir şekilde kredi çektirin, size vermediklerini falan söyleyin ikna edin ve ödemeyin.
adamın emeklisi yokki kurus vermez verse kıyamet kopar butun akrabalara ben verdim paralarını yetmedı benden 9 kilo altın istediler alamam dedim oglum karısı yuzunden benı dovmeye kalkıstı dıye ıftıra attı halbukı 1 gram altınım yok

Sence kocan m sen m daha üzgünsün? Sen sadece para kaybettin...ya kocan napsin?
iste benim öfkem onon üzülmesi yhoksa yedi yemedi degil mevzu esimin saglıgı yerınde olsun yeterki bi senede kazanır ben parada degilim yaptıgı yettı daha fazla yapma diye kızıyorum

babana bile güvenme dedikleri bu olsa gerek,kayınpeder kendine emanet edilen parayı harcamış bitirmiş iken şimdi ortada olmayan parayı ödemesini beklemeyin artık.oğlunun emeğiyle kazandığı parayı zevki için harcamış.ben olsam görüşmem bir daha ne hali varsa görsün derim.

Bir de üstüne babalarını savunmuyorlar mı, ben sinir oluyorum.
İtip kakıyor ya, ondan tapıyor babaya, sevse oğlunu adam gibi büyütse 5 kuruş vermezdi kocan.
Ben olsam bağırırım çocuğumun rızkını kimseye yediremezsin Allah'tan da mı korkun yok, nasıl bir baba olacaksın sen falan diye.

eşiniz de hadi bekarken yapmış evlendikten sonra bari sizin üstünüze yapsaydı yatırımları
ve zaten o kadar banka varken babaya para vermek neden çok saçma

eşiniz de hadi bekarken yapmış evlendikten sonra bari sizin üstünüze yapsaydı yatırımları
ve zaten o kadar banka varken babaya para vermek neden çok saçma
Zaten bu paralar önceki paralar foyası çıktı ortaya daha vermedi eşim parayi da yurtdışından onun hesabına göndermiş adam sanmiski babam benim için uğraşıyor nerden bileyim böyle olacağını diyor adam normalde kuranı hatmetmiş dini imanı bilen bi adammış kayinvalidem vefat edince adam yoldab çıkmış eşim daha gorusmuyorda sildi babaeşim zaten ama is işten geçti eltim onun yanında kalıyor adam kafayı yemiş diyor bunamış diyor ama ışte ne olursa olsun bu yaptığından sonra ne benden gelinlik bekleye bilir ne oğlundan evlatlık eşim zaten karsilasmamaya çalışıyor çok asabi sınırlı öfke kontrolü yok esimde karşıma çıkarsa ya öldürürüm ya doveyim diyor zaten eşim eve gelince adam mahalleden kaçıyor eşim gidene kadar korkuyorda olan paralara ve eşime oldu yemiş çünkü bütün paraları yememiş olsa korkudan verir ama iste pavyon kadını peşine servet harcasan yetmez

Oyle de olacak zaten aynen bende öyle rahmetli kayinvalidim melek gibiydi ama iste çok yasamadi böbrek yetmezliğinden vefat etti eşim diyor ben bu kadar da annemin peşine harcadım hastanelerde ama asla zoruma gitmedi yaşasaydı da bi servet harcasaydim diye ama iste bu adam bu kuruşu bile haketmiyor kayinvalidem hastayken eşim o kadar ilgilenmiski adam kendisi de oğlum bende birgün böyle hastanelere dusersem benimlede böyle ilgilen demiş böyle yapincada eşim haber gönderdi değil hastaneye gelmek olse cenazesine gitmem karşıma çıkmasın yeter diye

Ya ben anlamıyorum bu parayı babaya anneye vermek nedir kendi neden biriktirmiyor? Tamam onlara ihtiyacı olanı verir yardımını yapar ama ne alaka yani. Olan olmuş artık Allah daha beter şeylerden korusun. İnsan kime güvenecek bu devirde, kimseye..

Bilsin veya bilmesin kendi kazaniyor, paralar ev falan babanin uzerine olmasi ne alaka?

Bizim de bir akraba iki kiz kardes iki erkek kardesle evli. Yani eltiler kiz kardesler. Ciftlerden biri polis oldugu icin il il gezmisler, adam yememis icmemis kardesine yollamis, bana memleketten ev arsa araba vs al diye. Neyse emekli olup memlekete geliyor. Ev araba arsa vs nerede? Kardes te diyor ki ne evi? Ben sana yolladim ya para hani alacaktin? Bilmem ben oyle bir para gormedim. Tabi polis olanin karisi uzuntuden felc geciriyor. Kolay degil cocuklarindan yediginden gezdiginden kismisda yollamis paralari. Bu arada paralari alan kardes mal mulk yapmis dukkan acmis. Simdi ne geregi var parani kendi uzerine hesap ac koy baskasina neden verilir bunlar? Yani esinizin amaci ne?

Bu adam yarın yiyecek kuruşu kalmadığında yine asalak gibi oğluna yapışır ki...kocanda babamdır diyip yine yedirir yine yedirir.

İçim gitti yeminle nasıl kısmışlardır boğazlarından yavrum ya...birde felç geçirmiş

İçim gitti yeminle nasıl kısmışlardır boğazlarından yavrum ya...birde felç geçirmiş

Evet kadin tum vucut felc oldu. Kocasi her gun yaglarla masajlarla biraz duzeltti. Suan tek tarafi felc. Kocasinin mantiksizca davranmasinin sonucunu cekiyor bence.

eşin keşke bu kadar saf olup kendini kullandırmasaymış.

Hadi hepsini anladim da zaten kacarak evlenmissin hamile kaldiktan sonra dugunu ne yapacaktin onu anlamadim
Geri kalan konular esinle babasi arasinda bana gore senin yaptigin dirdir anca evliligine zarar verir fazla uzatma kendi huzurun icin derim ama yine de sen bilirsin

yılın babası bu adam sanırım.
borçları ödemezseniz o adam öder mi ki?
ödemezse boşa faizlenmesin ödeyin kafanız rahat olsun.
yapacak bir şey yok gibi çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…