- 20 Ocak 2010
- 48.548
- 186.666
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Elissa2025
Sorun ailesi kocası değil kiÇocuklarınıza yapılan eziyete sesini çıkarmayıp, suça ortak olan kocanızı nasıl affedebildiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun ailesi kocası değil kiÇocuklarınıza yapılan eziyete sesini çıkarmayıp, suça ortak olan kocanızı nasıl affedebildiniz?
Kocanız şiddet uygulamamış ama evlatları şiddetli dayak yerken oturup izlemiş , sizden saklamış. Toplumda böylelerine dilsiz şeytan denir.Kocanız iğrenç bir yaratık,o çocuklar belki babadan yardım istedi,koşup onları sarmasını istedi ama o ne yaptı sinsi yılan gibi köşede izledi.ve sizde bunu ödüllendirip koynunuza aldınız.Simdi çıkmış çocuklarım travma bla bla asıl travma sebepleri karşılarında yayılıp yatıyor ...oldu işte bu şekilde , devam ettim . Bilemiyorum .
Ne söylemem gerekiyor ki buna istinaden . Zaten bunları ben yazdım , tekrar yazıp yargılamak sana ne kazandiriyor acaba ? Genişliğin de tam burada .ben neden genişim ? merak ettim, ilkokul seviyesinde iletişim kurmadan önce söylediğiniz ifadenin altını doldurun. Kimse çocuğumun ağzına çatal sokmadı komşular kapıya gelmedi bunu yapan adamla iki hafta daha yaşamadım ona hizmet etmedim. bunu yapan adama göz yuman adamın koynuna girmedim, affetmek için meme yaptırmadım, ben neden genişim pardon ?
Yok yok sorun ben . Siz yalnış anladınızSorun ailesi kocası değil ki![]()
Bişeyler yaptı mı bari affedilmek için? Yoksa hiç olmamış gibi susup devam mı ettiniz rahatınız bozulmasın diye?oldu işte bu şekilde , devam ettim . Bilemiyorum .
Neden işime gelmesin ki . Sen sadece yalnış yere taktın gibi . Eğleniyorsun diyorum ya .işine gelmeyince yine yapay zekaya bağladı![]()
Rahatlık söz konusu deği. İki insan rahatlık için evlenmiyor ki. Sonuçta bizi de bağlayacak birşeyler var. Aileyiz sonuçta. Neden yine kırıcı yorum . Rahatlığım?Bişeyler yaptı mı bari affedilmek için? Yoksa hiç olmamış gibi susup devam mı ettiniz rahatınız bozulmasın diye?
Bilemiyorum , net bir cevabı yok . O da beklemiyordu bu şekilde kp yapacağını. Tepki vereceğimden de sakladı belki . Bilemiyorum . Bildiğiniz gibi oldu .Çocuklarınıza yapılan eziyete sesini çıkarmayıp, suça ortak olan kocanızı nasıl affedebildiniz?
Yapmadı yani bişey.Rahatlık söz konusu deği. İki insan rahatlık için evlenmiyor ki. Sonuçta bizi de bağlayacak birşeyler var. Aileyiz sonuçta. Neden yine kırıcı yorum . Rahatlığım?
Hangi konuda ? Ne yapacaktı sizce ?Yapmadı yani bişey.
Ne mi yapacaktı? Adam ailesine tek laf etmemiş. Aile de bakmış kendilerine bakan eden yok öyle gitmiş. Eşiniz göndermemiş ki. Tek laf etmemiş, üstüne pisliklerini herkes duydu diye mahcup olmuş, üzülmüş. Yapması gerekeni yapmadığı için zaten kafanızda dönüp duruyor ki.Hangi konuda ? Ne yapacaktı sizce ?
Konuştu , ben ayrılacaktım bu olayın hemen sonrasında. Gidecektim benim maddı bağlılığım yok kimseye . Çok uzun süre toparlamaya karar verdik çocuklarımız için . O çocuklarıma bir zararverici insan değil kesinlikle . Ben unutmadım sadece paylaştığımın sebebi de o . Kimseyle konuşamıyorum bunu. Hala aklıma geliyor ve üzülüyorum . Tekrar benzer bir şey olursa yüne onları mı seçerdi .
Yav sallayıp gitmemişler bile 2 hafta onlarla yaşamışNe mi yapacaktı? Adam ailesine tek laf etmemiş. Aile de bakmış kendilerine bakan eden yok öyle gitmiş. Eşiniz göndermemiş ki. Tek laf etmemiş, üstüne pisliklerini herkes duydu diye mahcup olmuş, üzülmüş. Yapması gerekeni yapmadığı için zaten kafanızda dönüp duruyor ki.
Evet gitmemişler . Sonra tekrar ben sinir krizi yaşadım ve eşim onları evlerine götürdü. Bu şekilde oldu.Yav sallayıp gitmemişler bile 2 hafta onlarla yaşamış
Valla baba o anda ne yaptı ben çok merak ediyorum, insan nasıl susar çocuğunun çığlığından apartman yıkılırkenKocanız şiddet uygulamamış ama evlatları şiddetli dayak yerken oturup izlemiş , sizden saklamış. Toplumda böylelerine dilsiz şeytan denir.Kocanız iğrenç bir yaratık,o çocuklar belki babadan yardım istedi,koşup onları sarmasını istedi ama o ne yaptı sinsi yılan gibi köşede izledi.ve sizde bunu ödüllendirip koynunuza aldınız.Simdi çıkmış çocuklarım travma bla bla asıl travma sebepleri karşılarında yayılıp yatıyor ...
Eşin çocuklarına onları korumayarak çok büyük zarar vermiş, olayı saklamaya çalışmış, ağır şiddeti görmezden gelmiş. Ailem giderse ben de giderim demiş. Çocuklarda travma olmuş kendin yazdın. Daha nasıl zarar versin acaba?Ne söylemem gerekiyor ki buna istinaden . Zaten bunları ben yazdım , tekrar yazıp yargılamak sana ne kazandiriyor acaba ? Genişliğin de tam burada .
Bu olaydan 1,5 sene sonra meme yaptırmam sana dokundu ? Botoks da yaptırıyorum acaba bunu konunun neresine eklersin ? Senin genişliğinde olan meme eş için yapılır düşünülür. Normalde ise kendi vücudun ya , kendine göre yapar yada yapmazsın . Koca için değil ki bu tür işlemler.
İlk okul işte tam burada gibi senin .
Olaya gelince ben paylaşım yaptım , olay sonrası tepkilerim hatalı ola bilir. Ben ilk defa bunu yaşadım , evimden göndermekten ve iletişimi koparmaktan başka bir şey yapamazdım . Eşime gelince devam ettim , o çocuklarıma zarar verecek biri değil . Babası öyle diye evliliğimi bitiremedim . O da sorgulanır tabi herkes farklı yapardı.
Ha bide o vardı dimi bende giderim demişti bu adamEşin çocuklarına onları korumayarak çok büyük zarar vermiş, olayı saklamaya çalışmış, ağır şiddeti görmezden gelmiş. Ailem giderse ben de giderim demiş. Çocuklarda travma olmuş kendin yazdın. Daha nasıl zarar versin acaba?