Kayınpederim kötü niyetli mi?

Valla eşine göster. İlerde bunun devamı gelir. Sen önlemini al derim. Televizyonda neler duyuyoruz. Kayınpederin biri iki gelinine de tecavüz etmişti. Senin gibi yıllarca ses etmemişler. Devir kötü devir kimseye güven kalmadı

Ben olsam esıme gosterırdım bak baban bana bırını bul demıs bak ne yazmıs derdım fesat dusunmuyormus gıbı gosterırdım. Kararı o versın esın nasıl bırı bılmıyorum ama benım esım olsa haddını bıldırır oyle bı msja oda yanlıs anlar dıye. Banada gecen sene gorumcenın esı oyle kalp fılan atıyordu dırek esıme soyledım enısten bu ara bana boyle msjlar atıyor kotu dusunmek ıstemıyorum sonucta abımız yakınız ama yınedr sen bak sonra sıkıntı olmasın dedım engelledı enıstesıne bo kac laf soktu anlaması ıcın dahada o sekıl yakınlasmadı bana gıtöıyoruzda zaten.

Öpücük mu yanlış anlamaya sebep oldu ki bu bilesaçma babasın sen
3 yıllık gelinim kayınpederimle hiç mesajlaşmadım, baba ve kızımdan başka kelime kullanmadık adam benim yanımda oturuken bile üstünü başı toparlayarak oturur benim rahat edemediğimi anlarsa çıkar başka odaya gider yatıcam diye mesafe iyidir diyorum ben siz kayınpeder gelin gibi değilsiniz sanki biraz

Bunu daha önce dedi ama bu şekilde denemişti bugün yine dedim baban karı arıyor bana diyor ben pezevenk miyim dedim kızdım ama eşim çok atarlı bu mesajı görse....

Ne değişik bir bakış açısı.

İki kişiyi evlendirmek için vesile olana böyle denmez.

Birbirinizle iletişiminiz farkli geldi. Karı da denmez ayrıca.

Kayinbabanin da canım dedigini ilk duyuyorum. Kızım der çok büyük çoğunluğu.

Bence sadece üslup sınır bilmez bir hal bu, diger türlü durum yok gibi .

Üst basla alakasi yok ayyyy bayilacam vallaha kayinpeder niyeti bozuk yani mini etek de giysen kara carsafa bürunsen farketmez bu arada gercekten igrenc yazdiklari esine goster babana soyle ben rahatsiz oluyorum engelliyorum birdaha benimle konusuren mesafeli olsun derdim

konusurken nasil bir konusma gectiki aranizda sanki cesarrtlenmis dertlestikten sonra

Kayıpederle neden mesajlaşıyor hem de gece hem de öpücükle neden yanıt verilir.
Öyle bir mesaj görmezden geçinip kenara koyulur. Hele o son cümlesi bariz rahatsız edici niyetini belli eden bir cümle.
Kıyafetiniz vs değil sorun elbette tesettürlü iseniz ona göre, açık iseniz ona göre giyinilir ama bu adamın niyeti niyet değil. Edepsiz!

Benim kayınpederimde çok aktif telefon kullanır.Whatsapptan yazışırız da.Ama bir kere bana kızım dışında bir kelime kullanmamıştır.Bir kere emoji atmamıştır.
Kayınpederiniz size öpücük kalp atıyor sizde öpücüklü karşılık veriyorsunuz.Yani diyorsunuz ki bu yaptığın bana garip gelmedi devam edebilirsin.
Bir kere bana böyle bir şey yazsa ben bir daha asla cevap vermem.
Mesafe candır.

Gereksiz bi samimiyet kurmuşsunuz o da bundan aldığı cesaretle bu saatte uygun olmayan mesajlar atıyor gibi geldi, şu saatte mesajlaşmazdım kayınpederimle, ayrıca gerçek babam değil sonuçta hürmeten baba diyoruz herhalde tıpkı kayınvalidenin de annem olmadığı gibi. Sınır mesafe tüm ilişkilerde çok kıymetlidir ve had bildirir.

Sizde bi toparlanıp kurduğunuz ilişkiyi gözden geçirin.

Benim kp 78 yasinda. Tabletten gazete okur okey tavla oynar. Arada bizi skypeden goruntulu arar :)

Bunu daha önce dedi ama bu şekilde denemişti bugün yine dedim baban karı arıyor bana diyor ben pezevenk miyim dedim kızdım ama eşim çok atarlı bu mesajı görse....
Siz ne bekliyorsunuz?
Bekleyince eninde sonunda sonra elbet öğrenecek. O zamam "atarlı" kocanız nelere sebep olacak?
Daha iyi bir son beklemiyor muhakkak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…