- 11 Ocak 2016
- 865
- 898
- 103
- Konu Sahibi NicksizAnne
-
3 yıllık gelinim kayınpederimle hiç mesajlaşmadım, baba ve kızımdan başka kelime kullanmadık adam benim yanımda oturuken bile üstünü başı toparlayarak oturur benim rahat edemediğimi anlarsa çıkar başka odaya gider yatıcam diye mesafe iyidir diyorum ben siz kayınpeder gelin gibi değilsiniz sanki birazÖpücük mu yanlış anlamaya sebep oldu ki bu bilesaçma babasın sen
Bunu daha önce dedi ama bu şekilde denemişti bugün yine dedim baban karı arıyor bana diyor ben pezevenk miyim dedim kızdım ama eşim çok atarlı bu mesajı görse....
Üst basla alakasi yok ayyyy bayilacam vallaha kayinpeder niyeti bozuk yani mini etek de giysen kara carsafa bürunsen farketmez bu arada gercekten igrenc yazdiklari esine goster babana soyle ben rahatsiz oluyorum engelliyorum birdaha benimle konusuren mesafeli olsun derdimKayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Aile apartmanı. Alt katta neneyle yaşıyor. Ben 2.kattayım. Sağolsun oğlumla ilgilenir destek olur bize hiçbir ters hareketini de görmedim ama son zamanlarda mesaj yazarken bayağı öpücük kalp atmaya başladı ve en son bunu yazdı. Ben çok kötü hissettim.
Sen abartiyorsun deyin lütfen. Üstüme başıma her zaman dikkat ettim girip çıkıyorlar diye. Gerçekten bunun altında bi mana var mı? Se fesatsın deyin bana
konusurken nasil bir konusma gectiki aranizda sanki cesarrtlenmis dertlestikten sonraYa esim babasina ters ustune bunu gorse olay çıkar diye düşünüyorum. Ya bilmiyorum oğlum da dereye cok düşkün. Bugün telefonda eşimle tartıştık keder bizdeydi oğlumla oynuyordu duydu ona derdimi paylaştım baba böyle böyle napıyım diye baba diye tasiye istedim biraz konuştuk yatmata gittu hop bu mesaj
Hissetmiştim mi? Bacım uzak dur bu kp den sende, hatta wp engelle mesaj yazamasın.Söyledim hissetmiştim en zaten dedi el atacak
Dedeye sahipp çıkalimm gariiDedeye bak sen öpücükler filan,azgın teke sendromunu yaşıyor belli..
Eşine bu konuyu aynen buraya açtığın gibi aç bacım.Ne yapayim
Benim kp 78 yasinda. Tabletten gazete okur okey tavla oynar. Arada bizi skypeden goruntulu arar :)Yahu benim kayinpederim yazmayi bilmez bu emoji atiyokayinpederim olaki bisey yazacak sayın.biranne.aradı.ben.cocuklar.napayolar.tlfan.kapali. yazamiyo bile bide sen ne diye opucuk atiyon hadi atacaksin gulucuk at opucuk ne ya.Dikkatli ol laubali olma fazla.
Siz ne bekliyorsunuz?Bunu daha önce dedi ama bu şekilde denemişti bugün yine dedim baban karı arıyor bana diyor ben pezevenk miyim dedim kızdım ama eşim çok atarlı bu mesajı görse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?