Kayınpederim kötü niyetli mi?

Apar toparkime danissam bilemedim üye oldum buraya eşime desem olay cikar
Bence bir şekilde eşinizin görmesini sağlayın. Erkek erkeğin ne yapmaya çalıştığını hemen anlar. Bu mesajlarda iyi niyet yok. Saklarsanız kabak başınıza bile patlayabilir. Artık samimiyeti de kesin soğuk davranın bence.

Azmis kayinpederin kizz.ne münasebet bu ne rahatlık .geline yazilir mi öyle yadırgadım doğrusu.uzak dur bence bu tekeden

Evlendiğinizden beri mi böyle tavırları yoksa emoji üzerine mi değişti?

Sizin ne hissettiğiniz önemli. Kadınlar hisseder. Olumsuz, art niyetli bir bakış, konuşma, davranış oldu mu?

Torununu çok seviyor sizi de kızı gibi sahiplenmiş olabilir mi?

Şunu sormadan geçemicem. Bir şey lazım olduğunda şirinlik yapıp istiyorsunuz. Ama eşinize bahsederken ben onun bilmem neyimiyim diye tamamen olumsuz anlatıyorsunuz.

Yalnız bir adam. Torununu çok seviyor. Sizle sohbet etmek normal anlamda hoşuna gitmiş olabilir. Gemileri takmadan önce iyice emin olun. Çünkü ağır bir suçlama vebal almayın.

Söyledim hissetmiştim en zaten dedi el atacak
Aaa gecenin 5inde mi söylediniz adama çünkü diğer mesajlarda söylemem falan diyordunuz.Konunun fake olduğu buradan belli.Ayrıca fake olmasa bile tek hatalı tek suçlu sizsiniz.Siz o yakınlığı vermişsiniz.

Bir gün bir arkadaşımın kayınpederini gördüm, 70 yaşından fazlaydı. Dedim ki çocuk gibi bakıyor artık gözleri, çok masum dedim. Arkadaşım sen onun öyle olduğuna bakma biz evlenince bana ne kadar sapıklık yaptı diye anlattı. Kıza diyormuş bir kez dudaklarını öpiyim, bir kez bilmem nerene dokuniyim. Arkadaşım görümcelerine şikayet etmiş. Yani o günden sonra ne yaşlıdır yapmaz derim, ne kayınpederi babasıdır derim. Güvenim çok sarsıldı erkeklere karşı. Olabilir yani çok pis düşünebiliyor bazıları bilemeyiz var böyle şeyler

Hala bi arada yani kayinpederiyle e yuh...

Kötü niyetli mi bilmiyorum. Belki fazla cana yakın bir adamdır, bunu iltifat gibi algılayıp yazmıştır ama hoş değil. Kayınpederim bana böyle bir mesaj atmış olsa okurken yüzüm ekşi limon yemişim gibi olurdu. Mesafe koymakta yarar var.

Dayanamiycam benim kaynanam saf bir kadın ama saf yani. Sürekli ovunup gezer kızıma kayınbiraderi senin gibi kız istiyorum evlenmek icin diye.
Ama inanın aileleri bunu normal görüp devam ediyor ama bana ters geliyor cidden saçma yani!

Bilemedim böyleleri de var galiba

Nedemek istedin anlamadım

kim kiminle evlenmek istiyor

Fesat değilsin.Enpatinin dibini bularak yazıyorum.Gayet de olay anladığınız gibi. İleriye giderse eşinize gösterin her şeyi. Tövbe tövbe. Buradan ben bile sinir oldum.

Söyledim hissetmiştim en zaten dedi el atacak

Eşin bu durumu "He babamın sende gözü vardı yav hissettiydim dur bi babamla konuşam baba bu benim hanım yav karıştırma diyim" şeklinde mi karşıladı cidden? Hani mesaj bi derece de bu cidden sıkıntı.

Küçüktü 16 yaşında yanlış bi evlilik yapmış o zaman bi hükmü olmazdı ne dese ama sonra eşinin ailesi ordan taşındı uzak bi semte
Yasanan psikolojiyi dusun.o psikolojiyle buyuttugu cocuklar...o cocuklara neler yapti o adam kimbilir...attiracaksin hapse bunlari.ve bu adamlar cikamayacaklar o delikten.pislik!!

Nedemek istedin anlamadım

kim kiminle evlenmek istiyor
Valla kötü yazmışım kusura bakmayın

Gorumcemin kocasının evde kalmış abisi(40) adam bir türlü kimseyle evlenmiyor herkese bisiy buluyor. Bu adam gorumceme demiş ki .... X aynı senin gibi biriyle evlenmek istiyorum.

Şimdi kaynanam da koltuklari kaldırıp kızim gibi birini istiyor diyor. Ailede kimse garipsemiyor . Yani boyleler var demek, benim ailemde bunlar garipsenir

Yani kelimelere takilmaniz daha garip bence konu bastan basa garipken.bi de hanimefendi demissiniz
Yani bir ima var mesajda. Bunu anlamamıs olmanız en garip olani...

Bana kalırsa bu üslup ile örtüşen bir konu bu.

Yani konu sahibinin uslubuna bakılırsa; kpnin üslubu da pek tabii normal görülebilir.

Hayatımda ağzıma almadığım kelimeler ve hayatımda duymadığım ilişkiler,yaşantılar ve insanlar...

Eğer bu konuşma biçimi normalse, kpnin mesajları da normal.

Yok kp mesajları anormalse bu üslup da anormal.

Sevgili konu sahibi kırılma ama. Bana kalırsa sen de kp ile o şekilde mesajlaşma ve kim olursa olsun bu kelimeleri ağzına alma.

Daha serin ve mesafeli dur.

Kp iyi niyetli de yazmış olabilir. Bunu bilemem. Ama laubali olduğu kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…