- 26 Eylül 2009
- 942
- 1.424
- 333
- Konu Sahibi NicksizAnne
-
Bence bir şekilde eşinizin görmesini sağlayın. Erkek erkeğin ne yapmaya çalıştığını hemen anlar. Bu mesajlarda iyi niyet yok. Saklarsanız kabak başınıza bile patlayabilir. Artık samimiyeti de kesin soğuk davranın bence.Apar toparkime danissam bilemedim üye oldum buraya eşime desem olay cikar
Azmis kayinpederin kizz.ne münasebet bu ne rahatlık .geline yazilir mi öyle yadırgadım doğrusu.uzak dur bence bu tekedenKayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Aile apartmanı. Alt katta neneyle yaşıyor. Ben 2.kattayım. Sağolsun oğlumla ilgilenir destek olur bize hiçbir ters hareketini de görmedim ama son zamanlarda mesaj yazarken bayağı öpücük kalp atmaya başladı ve en son bunu yazdı. Ben çok kötü hissettim.
Sen abartiyorsun deyin lütfen. Üstüme başıma her zaman dikkat ettim girip çıkıyorlar diye. Gerçekten bunun altında bi mana var mı? Se fesatsın deyin bana
Aaa gecenin 5inde mi söylediniz adama çünkü diğer mesajlarda söylemem falan diyordunuz.Konunun fake olduğu buradan belli.Ayrıca fake olmasa bile tek hatalı tek suçlu sizsiniz.Siz o yakınlığı vermişsiniz.Söyledim hissetmiştim en zaten dedi el atacak
Hala bi arada yani kayinpederiyle e yuh...Bir gün bir arkadaşımın kayınpederini gördüm, 70 yaşından fazlaydı. Dedim ki çocuk gibi bakıyor artık gözleri, çok masum dedim. Arkadaşım sen onun öyle olduğuna bakma biz evlenince bana ne kadar sapıklık yaptı diye anlattı. Kıza diyormuş bir kez dudaklarını öpiyim, bir kez bilmem nerene dokuniyim. Arkadaşım görümcelerine şikayet etmiş. Yani o günden sonra ne yaşlıdır yapmaz derim, ne kayınpederi babasıdır derim. Güvenim çok sarsıldı erkeklere karşı. Olabilir yani çok pis düşünebiliyor bazıları bilemeyiz var böyle şeyler
Küçüktü 16 yaşında yanlış bi evlilik yapmış o zaman bi hükmü olmazdı ne dese ama sonra eşinin ailesi ordan taşındı uzak bi semteHala bi arada yani kayinpederiyle e yuh...
Dayanamiycam benim kaynanam saf bir kadın ama saf yani. Sürekli ovunup gezer kızıma kayınbiraderi senin gibi kız istiyorum evlenmek icin diye.
Ama inanın aileleri bunu normal görüp devam ediyor ama bana ters geliyor cidden saçma yani!
Bilemedim böyleleri de var galiba
Fesat değilsin.Enpatinin dibini bularak yazıyorum.Gayet de olay anladığınız gibi. İleriye giderse eşinize gösterin her şeyi. Tövbe tövbe. Buradan ben bile sinir oldum.Kayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Aile apartmanı. Alt katta neneyle yaşıyor. Ben 2.kattayım. Sağolsun oğlumla ilgilenir destek olur bize hiçbir ters hareketini de görmedim ama son zamanlarda mesaj yazarken bayağı öpücük kalp atmaya başladı ve en son bunu yazdı. Ben çok kötü hissettim.
Sen abartiyorsun deyin lütfen. Üstüme başıma her zaman dikkat ettim girip çıkıyorlar diye. Gerçekten bunun altında bi mana var mı? Se fesatsın deyin bana
Söyledim hissetmiştim en zaten dedi el atacak
Yasanan psikolojiyi dusun.o psikolojiyle buyuttugu cocuklar...o cocuklara neler yapti o adam kimbilir...attiracaksin hapse bunlari.ve bu adamlar cikamayacaklar o delikten.pislik!!Küçüktü 16 yaşında yanlış bi evlilik yapmış o zaman bi hükmü olmazdı ne dese ama sonra eşinin ailesi ordan taşındı uzak bi semte
Valla kötü yazmışım kusura bakmayınNedemek istedin anlamadım
kim kiminle evlenmek istiyor
Hanimefendi bu nasıl üslup. Bunlar nasıl kelimeler?Bunu daha önce dedi ama bu şekilde denemişti bugün yine dedim baban karı arıyor bana diyor ben pezevenk miyim dedim kızdım ama eşim çok atarlı bu mesajı görse....
Yani kelimelere takilmaniz daha garip bence konu bastan basa garipken.bi de hanimefendi demissinizHanimefendi bu nasıl üslup. Bunlar nasıl kelimeler?
Yani bir ima var mesajda. Bunu anlamamıs olmanız en garip olani...Yani kelimelere takilmaniz daha garip bence konu bastan basa garipken.bi de hanimefendi demissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?