Kayınpederim kötü niyetli mi?

Peki espri yaptim aslinda da neyse

Baba ben böyle şeyleri yapamam yapabilen birinden isteyin de konuyu kapat.
Aranızdaki iletişimi bilemiyorum ama rahatsız edici bi durum. Ben olsam mesafemi koyar fazla yakın olmamaya çalışırım

Gece iki değil kayın baba bence hiç bir yabancı erkekle mesajlaşmak için doğru bir saat değil. Ben emojileri de çok saçma buluyorum. Öpücüklü emoji filan atmayın bir daha, resmi olun, mümkün mertebe yalnız kalmayın, bence eşinize de söyleyin, dünyanın bin türlü hali var.

Aslında o cümlede sıfat fiille kurulan bir sıfat tamlaması var. Senin gibi, aşık olabileceğim birini bul deseydi mesela. Hani senin huylarına tipine neyse benzeyen birini bul ben de aşık olabileyim demek istiyor deriz. Belki adam virgüllü şekliyle söylemek istemiş ama virgülsüz yazmıştır.

benimde var bir yakınım öyle bi mesajlar atar dersin ilanı aşk ediyor... "sizler bizim için çok değerlisiniz. hep mutlu olun yavrularım canlarım öperimler bol bol kalpler emojiler" belli yaş üstü sosyal medyaya ayak uydurmaya çalışırken ipin ucu kaçabiliyor. o yüzden normal karşılıyorum bazı şeyleri.. mesela halam var benim 65 yaşında. bir mesaj atar her kelime sonrası emoji.. annem geçen gün eve gelirken ekmek al yazmak istemiş t9 azizliğiyle "eve gelirken erkek al" diye iletti bana başkası okusa dicek noluyo
ayrıca o küfürlü konuşmaları ben de yakıştıramadım. gelin kp ile iyiyiz severim diyor öpücükler atıyor. arkasından eşine p...vnk miyime getiriyor. oğlunun babası için bende öyle hissetmiştim demesi de tuhaf..

Eşin bu durumu "He babamın sende gözü vardı yav hissettiydim dur bi babamla konuşam baba bu benim hanım yav karıştırma diyim" şeklinde mi karşıladı cidden? Hani mesaj bi derece de bu cidden sıkıntı.
çok güldüm aynenn yaaa bana da fake gibi geldi konu... gecenin köründe yazmış eşime söyledim diye bi de... adamı uyandırdı anlattı geri yattı uyudu herhalde. yatış o yatış hala yanıt yok konu sahibinden.

Neden şaşırdınız ki illa ki düşman olmaya gerek yok benim de kp numarası yok bende yıl içinde hic konuşmayız evet gittiğimde yaptığı saçma sapan hareketlerden dolayı karşı karşıya geliyorüz ama düşmanlık seviyesinde değiliz sadece konuşmaya gerek duymuyorum en azindan benim açımdan durum böyle.

Hayır kp sevmezsiniz anlaşamiyorsunuzdur tabiki arayip sormaz mesajlaşmazsınız sizi anlarım ama "aaa bende numarası bile yok kp le mesajlaşılırmı " demek abes ... bu sırf kp erkek oldugu için ve sapikça bir durum oluşur düşüncesini garipsiyorum... sevip anlaşamadığım insan kaynana da olsa kp de olsa aramam orası ayrı bir durum

Ahahah ilahi
Benim.annemde de eski telefon var ve mesaj yazmaya birkac ay önce dakikalarimiz bitince basladi :) o kadar özenli yaziyor ki anneme o kadar uğraşma tek tek tuslarla yazmak zor diyorum ama alışmış teyzeme de atiyormus mesaj
Benim de bir arkadasimin kayinvalidesi sosyal medyada görüyorum her resmin altina "yavrularim canlarım" diye uzun uzun yazıyor. Halbuki birliktelerken cekmisler zaten fotografi :)

Kayınpederin numarası yok diyen tek kişi benim :)
Niçin sapıklaştırıyorsunuz ki? Benim kayınpederimle telefonla konuşacak mevzum yok, haliyle numarası da yok. :) Aramayacağım adamın numarasını niye kaydedeyim ki?
E tabi haliyle gecenin köründe öpücüklü mesajlaşmalar bana laçka geliyor.

Sen öyle öpücük koyma bence.Tersle

Öpücükle mesaj kime laçka gelmedi ki? Benim garipsedigim kp bu ya ... eşinin babası acil bi durum olur ,hastalık olur aranmaz mı? Zaten bende kp numarasını alayım da arada mesajlaşır emojileşiriz demem ama numarasını bulundururum telefonumda

Konu gercek mi bilmiyorum ama yazismayi tuhaf bulmadim ben,
Adamin karakterine ve yasam stiline gore normal karsilanabilecek bir tarzi olabilir.
Benim de boyle bir akrabam var mesela, simdi 80 civaridir yaşı, trt den emekli, hep boyle askim canimli konusur herkese, iltifatlar yagdirir, cok kafa adamdir, seni cok seviyorjm yazar herkese falan ama 38 yildir bir sapikligini ne gordum ne duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…