- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi NicksizAnne
-
PekiYani bir ima var mesajda. Bunu anlamamıs olmanız en garip olani...
Bana kalırsa bu üslup ile örtüşen bir konu bu.
Yani konu sahibinin uslubuna bakılırsa; kpnin üslubu da pek tabii normal görülebilir.
Hayatımda ağzıma almadığım kelimeler ve hayatımda duymadığım ilişkiler,yaşantılar ve insanlar...
Eğer bu konuşma biçimi normalse, kpnin mesajları da normal.
Yok kp mesajları anormalse bu üslup da anormal.
Sevgili konu sahibi kırılma ama. Bana kalırsa sen de kp ile o şekilde mesajlaşma ve kim olursa olsun bu kelimeleri ağzına alma.
Daha serin ve mesafeli dur.
Kp iyi niyetli de yazmış olabilir. Bunu bilemem. Ama laubali olduğu kesin.
Baba ben böyle şeyleri yapamam yapabilen birinden isteyin de konuyu kapat.Kayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Aile apartmanı. Alt katta neneyle yaşıyor. Ben 2.kattayım. Sağolsun oğlumla ilgilenir destek olur bize hiçbir ters hareketini de görmedim ama son zamanlarda mesaj yazarken bayağı öpücük kalp atmaya başladı ve en son bunu yazdı. Ben çok kötü hissettim.
Sen abartiyorsun deyin lütfen. Üstüme başıma her zaman dikkat ettim girip çıkıyorlar diye. Gerçekten bunun altında bi mana var mı? Se fesatsın deyin bana
benimde var bir yakınım öyle bi mesajlar atar dersin ilanı aşk ediyor... "sizler bizim için çok değerlisiniz. hep mutlu olun yavrularım canlarım öperimler bol bol kalpler emojiler" belli yaş üstü sosyal medyaya ayak uydurmaya çalışırken ipin ucu kaçabiliyor. o yüzden normal karşılıyorum bazı şeyleri.. mesela halam var benim 65 yaşında. bir mesaj atar her kelime sonrası emoji.. annem geçen gün eve gelirken ekmek al yazmak istemiş t9 azizliğiyle "eve gelirken erkek al" diye iletti banaBen de ilk mesajı okuyunca şaşırdım konu sahibi hissetmistir vardir illa ki bir şey dedim ama ekran görüntüsünde cok abartilacak bir sey göremedim
Bir de eşi de babasindan şüphe ediyorsa ya kayinpederde var bir sorun ya da konu sahibi ile eşinde. Çünkü konusulan üslup da çok laçka. Eger kp ile de gereksiz yere samimi olunduysa o da rahat davranmis olabilir.
Böyle "kari bul/pez...k" tarzı kelimeler kullananlarin da çok mesafeli davrandigi söylenemez.
Evli değilim ama yasli amcalar var etrafımda, hep kızım derler yani canım kelimesi cok abartı değil bence insan evlatlarına kullanabilir de konu sahibinin de seviyesini ne kadar korudugu önemli.
çok güldümEşin bu durumu "He babamın sende gözü vardı yav hissettiydim dur bi babamla konuşam baba bu benim hanım yav karıştırma diyim" şeklinde mi karşıladı cidden? Hani mesaj bi derece de bu cidden sıkıntı.
Neden şaşırdınız ki illa ki düşman olmaya gerek yok benim de kp numarası yok bende yıl içinde hic konuşmayız evet gittiğimde yaptığı saçma sapan hareketlerden dolayı karşı karşıya geliyorüz ama düşmanlık seviyesinde değiliz sadece konuşmaya gerek duymuyorum en azindan benim açımdan durum böyle.Valla ben konudan çok yazılanlara şaşırdım biri demiş kayın pederimin numarası bile yoktur bende biri demiş niye mesajlaşıyorsun kyınpederin vatspnda işi ne... yahu ne yaşadınız da kayınpederin numarasını bile kaydetmiyor,mesajlaşmıyorsunuz...ben telefon dahi edemedigim kayınpederimle aynı ortamda da bulunmam çünkü bana bi yanlış yapmıştır ki o kadar soğuk ve uzak dururum
Ooo sizinki asmis valla skype falan ben bile anlamiyomBenim kp 78 yasinda. Tabletten gazete okur okey tavla oynar. Arada bizi skypeden goruntulu arar :)
Neden şaşırdınız ki illa ki düşman olmaya gerek yok benim de kp numarası yok bende yıl içinde hic konuşmayız evet gittiğimde yaptığı saçma sapan hareketlerden dolayı karşı karşıya geliyorüz ama düşmanlık seviyesinde değiliz sadece konuşmaya gerek duymuyorum en azindan benim açımdan durum böyle.
Ahahah ilahibenimde var bir yakınım öyle bi mesajlar atar dersin ilanı aşk ediyor... "sizler bizim için çok değerlisiniz. hep mutlu olun yavrularım canlarım öperimler bol bol kalpler emojiler" belli yaş üstü sosyal medyaya ayak uydurmaya çalışırken ipin ucu kaçabiliyor. o yüzden normal karşılıyorum bazı şeyleri.. mesela halam var benim 65 yaşında. bir mesaj atar her kelime sonrası emoji.. annem geçen gün eve gelirken ekmek al yazmak istemiş t9 azizliğiyle "eve gelirken erkek al" diye iletti banabaşkası okusa dicek noluyo
ayrıca o küfürlü konuşmaları ben de yakıştıramadım. gelin kp ile iyiyiz severim diyor öpücükler atıyor. arkasından eşine p...vnk miyime getiriyor. oğlunun babası için bende öyle hissetmiştim demesi de tuhaf..
Hayır kp sevmezsiniz anlaşamiyorsunuzdur tabiki arayip sormaz mesajlaşmazsınız sizi anlarım ama "aaa bende numarası bile yok kp le mesajlaşılırmı " demek abes ... bu sırf kp erkek oldugu için ve sapikça bir durum oluşur düşüncesini garipsiyorum... sevip anlaşamadığım insan kaynana da olsa kp de olsa aramam orası ayrı bir durum
Sen öyle öpücük koyma bence.TersleKayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Aile apartmanı. Alt katta neneyle yaşıyor. Ben 2.kattayım. Sağolsun oğlumla ilgilenir destek olur bize hiçbir ters hareketini de görmedim ama son zamanlarda mesaj yazarken bayağı öpücük kalp atmaya başladı ve en son bunu yazdı. Ben çok kötü hissettim.
Sen abartiyorsun deyin lütfen. Üstüme başıma her zaman dikkat ettim girip çıkıyorlar diye. Gerçekten bunun altında bi mana var mı? Se fesatsın deyin bana
Kayınpederin numarası yok diyen tek kişi benim :)
Niçin sapıklaştırıyorsunuz ki? Benim kayınpederimle telefonla konuşacak mevzum yok, haliyle numarası da yok. :) Aramayacağım adamın numarasını niye kaydedeyim ki?
E tabi haliyle gecenin köründe öpücüklü mesajlaşmalar bana laçka geliyor.
Kardeş, niye kayınbabana öpücük yolladın onu anlamadım. Boş bulundun heralde.Öpücük mu yanlış anlamaya sebep oldu ki bu bilesaçma babasın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?