- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi NicksizAnne
-
Kayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Aile apartmanı. Alt katta neneyle yaşıyor. Ben 2.kattayım. Sağolsun oğlumla ilgilenir destek olur bize hiçbir ters hareketini de görmedim ama son zamanlarda mesaj yazarken bayağı öpücük kalp atmaya başladı ve en son bunu yazdı. Ben çok kötü hissettim.
Sen abartiyorsun deyin lütfen. Üstüme başıma her zaman dikkat ettim girip çıkıyorlar diye. Gerçekten bunun altında bi mana var mı? Se fesatsın deyin bana
Kayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Aile apartmanı. Alt katta neneyle yaşıyor. Ben 2.kattayım. Sağolsun oğlumla ilgilenir destek olur bize hiçbir ters hareketini de görmedim ama son zamanlarda mesaj yazarken bayağı öpücük kalp atmaya başladı ve en son bunu yazdı. Ben çok kötü hissettim.
Sen abartiyorsun deyin lütfen. Üstüme başıma her zaman dikkat ettim girip çıkıyorlar diye. Gerçekten bunun altında bi mana var mı? Se fesatsın deyin bana
Öpücük mu yanlış anlamaya sebep oldu ki bu bilesaçma babasın sen
Yani adamla oturup eşinizle olan problemlerinizi neden paylaşıyorsunuz ki?Bugün telefonda eşimle tartıştık keder bizdeydi oğlumla oynuyordu duydu ona derdimi paylaştım baba böyle böyle napıyım diye baba diye tasiye istedim biraz konuştuk yatmata gittu hop bu mesaj
Adam azgin teke sendromuna yakalanmis.
Evlerden irak.
Bence sen direkt ona bana bu tip mesajlar yazma deyin, sert tavır koyun
Hatta eşinize okutun ama yanlış anlamış gibi değil.
Baban benden ona birisini bulmamı istiyor diyerek.
Valla abla ne insanlar var.Hatta demiş ki ben babanın peze....gimiyim demiş,tövbe yarabbim tövbe
Ben kayınpederinin dizine oturan gelin biliyorum a<jddhhd<altlı üstlü oturup üstelik adam zaten sizden çıkıp gittikten sonra mesajlaşmak ne gereksiz bir hareket. evden çıkarken iyi geceler diyemediniz mi birbirinize. kayınpederime öpücük attığımı düşünemedim
Valla abla ne insanlar var.
En azından bu eşe bu şekilde denmez.
Ona okutsun o anlayacagı şeyi bilirdi zaten.
Ben kayınpederinin dizine oturan gelin biliyorum a<jddhhd<
Abla ben de duydugumda garipsemiştim.Ne dyeceğimide şaşırdım söylenmemesi gereken sözler ağızdan çıkmış bir kere
Ohaaaa diyorum
Kalp öpücük ne be evet mana ara hatta korkmaya baslaKayınpederim bekar. Bana bugün mesajda yazmış ki " Bana senin gibi aşık olabileceğim birini bul canım " diye.
Abla ben de duydugumda garipsemiştim.
Dizine oturdugunu söylemişti.
Şaşırdım baya baya hem de.
Tamam o da sizin babanız da dizine oturmakta çok ilginç geliyor bana.
Abla ben de duydugumda garipsemiştim.
Dizine oturdugunu söylemişti.
Şaşırdım baya baya hem de.
Tamam o da sizin babanız da dizine oturmakta çok ilginç geliyor bana.
Yok artik ben sok daha neler sizin mi akrabanizdiKayinpederinzle mesajlasmayi kesin engelleyin esim whatapp kullanmami istemiyor diyin.. bu gözler kayınpederin damadina asık olup tosunumm diye siirler mektuplar yazdigini gördü ondan bu da olur şaşrmadım... ters davranip haddini bildirceksiniz baska yolu yok
Haberlerde çıktıYok artik ben sok daha neler sizin mi akrabanizdi
Ben de ilk mesajı okuyunca şaşırdım konu sahibi hissetmistir vardir illa ki bir şey dedim ama ekran görüntüsünde cok abartilacak bir sey göremedimvalla aynısını düşündüm bende... senin gibi derken ilgili güler yüzlü kibar şeklinde algıladım... ama herkes diğer türlü algılayınca kendi düşündüğümden şüphe ettim safmıyım ben diyesizin yorumu görünce rahatladım. konu sahibi kayınpederinizi siz daha iyi tanıyorsunuz. insan sadece bir mesaj ile değil yaptıkları ile de kendini ele verir. tuhaf hareketleri yaklaşımı vs yoksa yazdığı şey yanlış algılanmış olabilir. işin diğer boyutu sizin, kendisini tanıdığınızı bildiği için böyle yanlış anlaşılacağını hesaplamamış olabilir. bu durumda kavga çıkarırsanız siz kötü gözükürsünüz. bence gözlemleyin o zaman. öyle niyeti olan insan hareketleri ile de belli eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?