Kayınpederim kötü niyetli mi?

ohaaa.
Acilen o evden taşının ve asla muhatap olmayın. Mesajları kocanıza okutun.

Adam azgin teke sendromuna yakalanmis.
Evlerden irak.
Bence sen direkt ona bana bu tip mesajlar yazma deyin, sert tavır koyun
Hatta eşinize okutun ama yanlış anlamış gibi değil.
Baban benden ona birisini bulmamı istiyor diyerek.

Hanımefendi siz neden gece yarısı kp ile mesajlaşıyorsunuz? Yok valla meraktan. O kadar saçma ki bu yani yaptığınız.
Sorunuza gelince eşinize söyleyin mesajı gösterin. Yoksa yeni sezonda Müge Anlı da flaş olay olursunuz. Sizde garipsiniz kpniz de kp hatta baya sapık bayaa oğlunuzun ondan uzak tutun sizde uzak durun. Uzak durun uzak

Ben olsam direk gider eşime söylerdim ve kayınpeder bozuntusunu engellerdim. O kim ki gelinine öyle bişey yazabilir? Hiç durma git kocana söyle o binadanda taşın hemen. Bugün sana bunu yazar yarın gider allah korusun torununa veya baska birine tecavüz eder, hemen hemen hergün bir tecavüz olayı duyuyoruz öz baba bile yapıyor öz dedemi yapmayacak. Orda hala durmanız büyük hata pis sapık bunak....

Bugün telefonda eşimle tartıştık keder bizdeydi oğlumla oynuyordu duydu ona derdimi paylaştım baba böyle böyle napıyım diye baba diye tasiye istedim biraz konuştuk yatmata gittu hop bu mesaj
Yani adamla oturup eşinizle olan problemlerinizi neden paylaşıyorsunuz ki?
Yaşınız kaç bilmiyorum ama çok mantıklı davranmıyorsunuz gibi.

Son düzenleme:

Hatta demiş ki ben babanın peze....gimiyim demiş,tövbe yarabbim tövbe

Ben kayınpederinin dizine oturan gelin biliyorum a<jddhhd<

Suyu yudumlarken okudum boğazımda kaldı yemin ediyorum şoktan.
Ne midem bulandı ya uzak dur o adamdan.
Çok iğrenç

Ne dyeceğimide şaşırdım söylenmemesi gereken sözler ağızdan çıkmış bir kere

Ohaaaa diyorum
Abla ben de duydugumda garipsemiştim.
Dizine oturdugunu söylemişti.
Şaşırdım baya baya hem de.
Tamam o da sizin babanız da dizine oturmakta çok ilginç geliyor bana.

Kalp öpücük ne be evet mana ara hatta korkmaya basla

Abla ben de duydugumda garipsemiştim.
Dizine oturdugunu söylemişti.
Şaşırdım baya baya hem de.
Tamam o da sizin babanız da dizine oturmakta çok ilginç geliyor bana.

Bizler bile babalarımıza yapmıyoruz bunu yani.
Çok ilginç hayatlar var maalesef,garip geliyor bana böyle davranışlar.

Kayınpederinizin şayet aklı başında ise baya flörtöz bir mesaj.
Ne demek "Senin gibi aşık olacak biri."
Kalpli öpücük nedir ya hu? O size, size ona.

Eş tepkisi ayrı saçma "Hissetmiştim bir şeyler." Pardon. Hissetmiş de neyi beklemiş?
Konunun gerçek olmadığını umuyorum.
Resmiyet/ mesafe mis gibi şeylerdir.

Yok artik ben sok daha neler sizin mi akrabanizdi

Ben de ilk mesajı okuyunca şaşırdım konu sahibi hissetmistir vardir illa ki bir şey dedim ama ekran görüntüsünde cok abartilacak bir sey göremedim
Bir de eşi de babasindan şüphe ediyorsa ya kayinpederde var bir sorun ya da konu sahibi ile eşinde. Çünkü konusulan üslup da çok laçka. Eger kp ile de gereksiz yere samimi olunduysa o da rahat davranmis olabilir.
Böyle "kari bul/pez...k" tarzı kelimeler kullananlarin da çok mesafeli davrandigi söylenemez.
Evli değilim ama yasli amcalar var etrafımda, hep kızım derler yani canım kelimesi cok abartı değil bence insan evlatlarına kullanabilir de konu sahibinin de seviyesini ne kadar korudugu önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…