- 18 Temmuz 2016
- 4.759
- 13.233
- 208
- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
Zaten biz evdeyken ev giriş üstü dışarda içiyor biliyordu benim astim hastası oldumu ve asla izin verdiğimizi biz yokken nasi rahatlık varsa içmiş farketmem diye galiba
niye kp kv ye para yedirmek icin calisiyorsun? ben daima kadinin calismasi kendi ayaklari üzerinde durmasi taraftariyim, ama esim kv ye kp ye yedirecekse kusura bakmasin calismam.Keşke öyle bi yapım olaydı da paylayabilseydim evlendim ertesi gün tüm altınlarımı aldı sesimi çıkarmadım 1 hafta sonra para istedi kredi çekip verdim ki daha evime 1 çöp almadılar ben eşimle aldim herseyimi borcumu bitirmedim her ay evinin tüm masraflarını karşılıyorum paylicak olsaydım bunları yapmazdım kizdim evet cok hemde keşke patlayabilsem içime atıp hasta oluyorum sadece buraya yazma sebebi de biraz kendimi rahatlatmakti.
bu durumda hakli mi yani evde icmekle?Balkon kitliymis balkona çıkamamis adam.
Yapacak bir şey yok kaza bu olabilir
Bu sefer evimden hiç cikmicaklar çalışmıyor kalp hastası adam sırf eesimle aram bozulmasin evliligim sorun olmasın die susuyorum onlarda keyfine alemine bakıyorniye kp kv ye para yedirmek icin calisiyorsun? ben daima kadinin calismasi kendi ayaklari üzerinde durmasi taraftariyim, ama esim kv ye kp ye yedirecekse kusura bakmasin calismam.
Balkonum yatak odasında oldu için ordada izin vermiyorumönce sigara içilmesine tepki verin bence.. yani ben öyle yapardım.. salonda değil balkonda falan içilsin..
esin seni umursasa bu sekilde olmazdi. sen astim hastasi olarak git calis onlar keyif catsinlar. kac cocuklari var niye tüm yük sende? kocan bu cileyi cekmeye deger bi insan mi? ilerde cocuk olunca calisamayinca ne olacak?Bu sefer evimden hiç cikmicaklar çalışmıyor kalp hastası adam sırf eesimle aram bozulmasin evliligim sorun olmasın die susuyorum onlarda keyfine alemine bakıyor
Daha göremedim akşam 18.30 olsunda işten cikayim da göreyim diyorumValla bende yaktim kanepeyi sigarayla. Allah tan oturma odami ucuza döşedim. Salonu süslü puslu yaptim. Kocama okudum konuyu ben de sana yenisini aldircam diyor
Başkası yapsa ama bende sinir olurdum. Insallah döşemesi degisebilcek turden biseydir. Nokta kötü duruyor. Cok büyük değilse belli olmaz ama
Canim cok buyuk degildir kül düşüyor nokta oluyor insallahDaha göremedim akşam 18.30 olsunda işten cikayim da göreyim diyorum
Değer bi insan onlara benzemiyor abi kardeş hiçbiri calismiyo bi o çalışan biri evliler ama zaten bu rahatlık çok olamaz bi süre sonra hamile kalınca tek maaşla eşimde biliyor bakamayacağını kendilerine çeki düzen vermemesi gerektiğiniesin seni umursasa bu sekilde olmazdi. sen astim hastasi olarak git calis onlar keyif catsinlar. kac cocuklari var niye tüm yük sende? kocan bu cileyi cekmeye deger bi insan mi? ilerde cocuk olunca calisamayinca ne olacak?
Evet haklı değil canim ama ne yapsin adam pencere acarım koku gider demiştir. Koku kalmaz evde zaten konu sahibi gidene kadarbu durumda hakli mi yani evde icmekle?
Değer bi insan onlara benzemiyor abi kardeş hiçbiri calismiyo bi o çalışan biri evliler ama zaten bu rahatlık çok olamaz bi süre sonra hamile kalınca tek maaşla eşimde biliyor bakamayacağını kendilerine çeki düzen vermemesi gerektiğini
ayaklari tutuyormus anladigim kadariyla allaha sükür, gidip kapinin önünde icecek. benim babam yatak odasindaki balkonda icti de sigara ben o kokuyu en az 3 gün kokladim yatamadim.Evet haklı değil canim ama ne yapsin adam pencere acarım koku gider demiştir. Koku kalmaz evde zaten konu sahibi gidene kadar
Gerci haklısın icmeyene cok kokar icen farketmiyor ama. Ah bu sigara belasi var ya. .ayaklari tutuyormus anladigim kadariyla allaha sükür, gidip kapinin önünde icecek. benim babam yatak odasindaki balkonda icti de sigara ben o kokuyu en az 3 gün kokladim yatamadim.
evet icmeyinca cok fena geliyor o koku. esim icilen bi ortama gitsin hemen koklarim oda ayni sekilde. acik havada bile gelmem sigara kokusuna, hele su an asla.Gerci haklısın icmeyene cok kokar icen farketmiyor ama. Ah bu sigara belasi var ya. .
Insan babasina diyor da baskasina diyemiyor bazen ama kesinlikle söylemek lazim yani. Çünkü sigaranin bencilliği olmaz. Zararli. Dogrusnu yapmissniz bakalim konu sahibi napcak söylemesi daha doğru bende kayinvalideme gideyim balkonda icerim. O evime geldiginde rahatsiz olmasin diye mutfakta icerim. Bencillige gerek yokevet icmeyinca cok fena geliyor o koku. esim icilen bi ortama gitsin hemen koklarim oda ayni sekilde. acik havada bile gelmem sigara kokusuna, hele su an asla.
ha bu arada bende babama baba bidaha orda icme ya asagiya git yada diger balkonda ic dedim
Google ‘ a sigara yanığı tamiri yazın . 200 liraya tamirini yapıyorlar. Kendi yakmadığımız koltuğun parasını vermek insana koyar tabi ama bir eşya için bu kadar abartılmaması lazım . Kp’inbenimkine çok benziyormuş. Bende nefret ediyorum ama aynı durum başıma gelse bişey söyleyemezdim . Benim koltuğumuda annem yaktı iki yerden . Ama kalp kırmadım bişey demedim. Baktıkça üzülüyorum sadece. Kapının kitlenmesi de bana çok ters bi konu. Benim yüzümden o kapı kitleniyorsa o insana gitmem yüzüne de bakmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?