Kayinpederimin yaktigi koltuk :(

Zaten biz evdeyken ev giriş üstü dışarda içiyor biliyordu benim astim hastası oldumu ve asla izin verdiğimizi biz yokken nasi rahatlık varsa içmiş farketmem diye galiba

baba gercekden koltuk hic önemli degil canin sagolsun, ama benimde canim sag olsun ben astim hastasiyim ve evde icilen sigara benim canima cok zararli. ben evde olmasamda eve sinen kokusu zehiri benim icin cok tehklikeli de.

bu sekide dersen bi koltuk icin kalp kirdi olmazsin, sonucta hastalik bu.

ha olan olaya sinirden kudururdum bende ama iste denmiyo ki diyesin.

niye kp kv ye para yedirmek icin calisiyorsun? ben daima kadinin calismasi kendi ayaklari üzerinde durmasi taraftariyim, ama esim kv ye kp ye yedirecekse kusura bakmasin calismam.

niye kp kv ye para yedirmek icin calisiyorsun? ben daima kadinin calismasi kendi ayaklari üzerinde durmasi taraftariyim, ama esim kv ye kp ye yedirecekse kusura bakmasin calismam.
Bu sefer evimden hiç cikmicaklar çalışmıyor kalp hastası adam sırf eesimle aram bozulmasin evliligim sorun olmasın die susuyorum onlarda keyfine alemine bakıyor

Valla bende yaktim kanepeyi sigarayla. Allah tan oturma odami ucuza döşedim. Salonu süslü puslu yaptim. Kocama okudum konuyu ben de sana yenisini aldircam diyor
Başkası yapsa ama bende sinir olurdum. Insallah döşemesi degisebilcek turden biseydir. Nokta kötü duruyor. Cok büyük değilse belli olmaz ama

Bu sefer evimden hiç cikmicaklar çalışmıyor kalp hastası adam sırf eesimle aram bozulmasin evliligim sorun olmasın die susuyorum onlarda keyfine alemine bakıyor
esin seni umursasa bu sekilde olmazdi. sen astim hastasi olarak git calis onlar keyif catsinlar. kac cocuklari var niye tüm yük sende? kocan bu cileyi cekmeye deger bi insan mi? ilerde cocuk olunca calisamayinca ne olacak?

Daha göremedim akşam 18.30 olsunda işten cikayim da göreyim diyorum

esin seni umursasa bu sekilde olmazdi. sen astim hastasi olarak git calis onlar keyif catsinlar. kac cocuklari var niye tüm yük sende? kocan bu cileyi cekmeye deger bi insan mi? ilerde cocuk olunca calisamayinca ne olacak?
Değer bi insan onlara benzemiyor abi kardeş hiçbiri calismiyo bi o çalışan biri evliler ama zaten bu rahatlık çok olamaz bi süre sonra hamile kalınca tek maaşla eşimde biliyor bakamayacağını kendilerine çeki düzen vermemesi gerektiğini

yok valla hicde sanmiyorum. senden kisar cocugundan kisar ama yine onlara verir. hic birikim yapabildiniz mi? siz evlenmeden kim bakiyormus? yapmayin bunu kendinize. esinize diyin bakalim senin ailene veridigimizin aynisini kendi aileme de verim görün bakin napiyo. cok üzgünüm ama aksine hic sahit olmadim

Evet haklı değil canim ama ne yapsin adam pencere acarım koku gider demiştir. Koku kalmaz evde zaten konu sahibi gidene kadar
ayaklari tutuyormus anladigim kadariyla allaha sükür, gidip kapinin önünde icecek. benim babam yatak odasindaki balkonda icti de sigara ben o kokuyu en az 3 gün kokladim yatamadim.

Gerci haklısın icmeyene cok kokar icen farketmiyor ama. Ah bu sigara belasi var ya. .
evet icmeyinca cok fena geliyor o koku. esim icilen bi ortama gitsin hemen koklarim oda ayni sekilde. acik havada bile gelmem sigara kokusuna, hele su an asla.

ha bu arada bende babama baba bidaha orda icme ya asagiya git yada diger balkonda ic dedim

Insan babasina diyor da baskasina diyemiyor bazen ama kesinlikle söylemek lazim yani. Çünkü sigaranin bencilliği olmaz. Zararli. Dogrusnu yapmissniz bakalim konu sahibi napcak söylemesi daha doğru bende kayinvalideme gideyim balkonda icerim. O evime geldiginde rahatsiz olmasin diye mutfakta icerim. Bencillige gerek yok

Google ‘ a sigara yanığı tamiri yazın . 200 liraya tamirini yapıyorlar. Kendi yakmadığımız koltuğun parasını vermek insana koyar tabi ama bir eşya için bu kadar abartılmaması lazım . Kp’inbenimkine çok benziyormuş. Bende nefret ediyorum ama aynı durum başıma gelse bişey söyleyemezdim . Benim koltuğumuda annem yaktı iki yerden . Ama kalp kırmadım bişey demedim. Baktıkça üzülüyorum sadece. Kapının kitlenmesi de bana çok ters bi konu. Benim yüzümden o kapı kitleniyorsa o insana gitmem yüzüne de bakmam..

benim yüzümden kapi kitleniyorsa, kitlemesine sebep vermemem daha mantikli olur. gidip gelinimin donlarinin bile yerini degistiriyorsam oda kitlesin kapisini hakli olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…