Kayinpederimin yaktigi koltuk :(

2 ayda ne birikimi zor ay sonu geciririyoruz düğün takılarımız vardı onu da aldı borcum var diye ki bizim düğünümüzü biz yaptık eşimizle herseyini eşim bakıyordu evlenmeden de benim ailemin durumu iyi istesemde almaz onlar hala destek olayım istiyor bilmiyorda bunlara baktigimizi

Balkonum yatak odasında oldu için ordada izin vermiyorum
O zaman içmesin eve gittiğinz zaman söyleyin güzelce baba ben hastayım parfüm kokusuna bile dayanamıyorum sigara kokusu sinmiş rahatsz oluyorum koltuk hadi neyse halledilir fln de yada eşinize söyleyin .. benm arkadaşmda içirmiyor kvsine anne torununu düşünüyosan yanında ve evde içme dedi ..

yapacak bir sey yok,
sonucta bir kanepeden dolayi esinin anasina babasina carlamak dogru degil.

Kayinvalideniz evinizi karistiriyor diye kapilari kitlemeniz bence dogru olmus,
bu olay da sizin icin ayri bir bilgi olsun, bundan sonra evde yanliz birakirken sabah cocuk gibi sigara icmemesi gerektigini her seferinde soyleyip cikarsiniz.

Ama yine de aksam gidip kavga etmeyin bence, hos olmaz.
Neticede kaza, herkesin basina gelebilir.

anlat mutlaka, esine resti cek, ben senin ailene bakmak icin seninle evlenmedim de. bunlari konusmusmuydunuz evlenmeden? yardim ederiz ama diger kardeslerinle esit sekilde de. madem iki ev gecindirecek parab var ya benim parama dokunma yada ben isten cikiyorum de.

bak canim yasin belli ki kücük, bu durum asla ama asla degismeyecek ve süpriiiiiz en gec sen cocuk icin isten ciktiginda kiralari ödenmediginde o cok iyi sandigin esin napim anam babam diye eve getirecek onlari......

Burda bir kız konu açmıştı arkadaşımın koltuğunu yaktım birsürü çözüm önerisi sundum kabul etmedi sonra bana laf saydı diye ve herkes konu sahibini linç etmişti. Burdaki yorumlar çok ılımlı halbuki bu konuda kayınpeder daha haksız. Sırf kayınpeder diye kayırmaya gerek yok ödesin hasarı

Çok haklısınız

Öfkeyle kalkan zararla oturur
Dünya malı sonuçta her insan yanlışlıkla hata yapabilir
Olgun olun bence
Bi gün sizde yanlışlıkla birisinin eşyasına zarar verebilirsiniz

Çok haklısınız
malesef öyle.

bak ben cocugumu hasta hasta atesler icinde birakip ise gittim, kv de yalvardim aglayarak ne olur gel bak sadece bir gün seni gelir alir aksamda evine birakirim dedim yooook gelemem dedi. keyfi icin gelmedi. ben o sekilde calistim allaha bin sükür kendimizce bir birikim yaptik ki ilerde cocuklarima bir destek olsun diye. benim canimin taaaa en ici() kv simdi arkamdan konusuyormus aslinda oglum bana aylik harclik verir de gelin birakmiyordur diye. kusura bakmasin ama acindan ölse bayat ekmek veresim gelmez.

yani demem o ki, yemeye alisan insan asla ama asla yemekden vaz gecmez bir verirsen iki ister, ikiden sonra dört.

simdi yapacagini yaptin yaptim, yoksa artik herseye hazirlikli ol.....

koltuk icin laf etme ama hastaligindan gir verilen paradan cik......

Sigara içmeyen biri olarak kayinpeder dinlemem şahsen. Yaktığı koltuk umurum olmaz ama izin verilmeyen evde sigara içilmesi çok büyük terbiyesizlik evet terbiyesizlik! Oğlunun evi olmasının bir önemi de yok ayrıca. Ben olsam bir daha evimde yalnız kalabilcekleri bir ortam yaratmam. İlla geleceklerse sizin eve gelmenizi beklesinler. Güven suistimalidir bu.

Astim hastasiyim evimde asla sigara icirmiyorum ben yokum diye bunu bildiği halde icmis

Koltuktan öte bu beni daha rahatsız etti. Siz evinizde sigara içirmiyorsunuz ve içiyor öyle mi? Hem de sizi duman rahatsız ederken? Olay çıkartırım. Koltuk bir eşyadır, yeni de alsanız, taksitini ödemesiniz de kullanılmak için alınan bir eşya olduğunu unutmayın. Yanlışlıkla yapılmış, siz de aynısını yapabilirdiniz. Ancak evde sigara içilmeyecek dediğiniz halde içiliyorsa olay çıkarmak bence hakkınız. Ben olsam kayınpederime haddini bildirirdim.

Herkes ne kadar da yumuşak tepki vermiş. Ben yokum diye evde sigara içecek ben astım hastasıyken üstüne koltuğu yakacak, üstüne kv eşyalarımı karıştırıyor üstüne kpin kişisel kendi borçları benim altınlarımla ödenmiş, kendi ailemin taktığı iki bileziğe bile göz koyacak yapıda biri, ben eşek gibi çalışıp onlara bakayım (eşim tek maaşla bakamayacakken) dar ederim bu olayda o kp’e dünyayı. Masrafını ben karşılayayım, eşek gibi çalışayım astım iken, sen gel izin vermediğimi bile bile saygısız saygısız evimde sigara iç. Kv de evi karıştır.
Geçimini sağlıyorum, İnsanda bi minnet duygusu, geline saygı sevgi olur. Valla anlamadım ne kadar ponçik, tatlı yorumlar gelmiş.

Eşinizin ailesini bu denli sırtınızda taşımayın bence. Eşiniz tek başına bakabiliyorsa baksın. Ya da ailesine gönderdiği para kadar altın alın koyun kasaya ya da kendi ailenizin evine. Ayrıca altınlarınızı aldıkları için de düğün cdlerini atmayın. Yarının size ne getireceği belli değil gibi duruyor.

benim yüzümden kapi kitleniyorsa, kitlemesine sebep vermemem daha mantikli olur. gidip gelinimin donlarinin bile yerini degistiriyorsam oda kitlesin kapisini hakli olarak
Ya da kocası annesini uyarsın bir zahmet.
Adım gibi eminim ki konu sahibi sert çıkarsa bu güne kadar yaptığı bütün fedakarlıkları görmezden gelecekler. İnsanlar böyle oldu malesef.

Ya da kocası annesini uyarsın bir zahmet.
Adım gibi eminim ki konu sahibi sert çıkarsa bu güne kadar yaptığı bütün fedakarlıkları görmezden gelecekler. İnsanlar böyle oldu malesef.
malesef öyle olacak..kocam cok iyi diyorda bende birilerinin hatta yedi kat yabancinin ailesine tüm parami versem bana o yedi kat yabancida iyi olur. durum bu.

cocuk olunca o kv kp oraya yerlesecek kocasida isine geliyorsa diyecek ne yaptin ki mecbursun diyecek.

bir kere bile farkli oldugunu görmedim duymadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…