- Konu Sahibi umutluyum_2706
-
2 ayda ne birikimi zor ay sonu geciririyoruz düğün takılarımız vardı onu da aldı borcum var diye ki bizim düğünümüzü biz yaptık eşimizle herseyini eşim bakıyordu evlenmeden de benim ailemin durumu iyi istesemde almaz onlar hala destek olayım istiyor bilmiyorda bunlara baktigimiziyok valla hicde sanmiyorum. senden kisar cocugundan kisar ama yine onlara verir. hic birikim yapabildiniz mi? siz evlenmeden kim bakiyormus? yapmayin bunu kendinize. esinize diyin bakalim senin ailene veridigimizin aynisini kendi aileme de verim görün bakin napiyo. cok üzgünüm ama aksine hic sahit olmadim
O zaman içmesin eve gittiğinz zaman söyleyin güzelce baba ben hastayım parfüm kokusuna bile dayanamıyorum sigara kokusu sinmiş rahatsz oluyorum koltuk hadi neyse halledilir fln de yada eşinize söyleyin .. benm arkadaşmda içirmiyor kvsine anne torununu düşünüyosan yanında ve evde içme dedi ..Balkonum yatak odasında oldu için ordada izin vermiyorum
anlat mutlaka, esine resti cek, ben senin ailene bakmak icin seninle evlenmedim de. bunlari konusmusmuydunuz evlenmeden? yardim ederiz ama diger kardeslerinle esit sekilde de. madem iki ev gecindirecek parab var ya benim parama dokunma yada ben isten cikiyorum de.2 ayda ne birikimi zor ay sonu geciririyoruz düğün takılarımız vardı onu da aldı borcum var diye ki bizim düğünümüzü biz yaptık eşimizle herseyini eşim bakıyordu evlenmeden de benim ailemin durumu iyi istesemde almaz onlar hala destek olayım istiyor bilmiyorda bunlara baktigimizi
Çok haklısınızanlat mutlaka, esine resti cek, ben senin ailene bakmak icin seninle evlenmedim de. bunlari konusmusmuydunuz evlenmeden? yardim ederiz ama diger kardeslerinle esit sekilde de. madem iki ev gecindirecek parab var ya benim parama dokunma yada ben isten cikiyorum de.
bak canim yasin belli ki kücük, bu durum asla ama asla degismeyecek ve süpriiiiiz en gec sen cocuk icin isten ciktiginda kiralari ödenmediginde o cok iyi sandigin esin napim anam babam diye eve getirecek onlari......
malesef öyle.Çok haklısınız
Balkonda içmek varken neden evin içinde içme gereksinimi duyulur ki? Kış aylarındada değiliz halbukiKarşınızda ki insan bunu bilerek yapmamıştır.
Astim hastasiyim evimde asla sigara icirmiyorum ben yokum diye bunu bildiği halde icmis
Oğlunun evi yaGidip görmeden bir şey diyememezsiniz ki belki küçük bir şey?
Biz ne diyelim ki buradan, kpederi dövün mü diyelim mesela?
Bence koltuktan çok, sizin olmadığınız evde böyle rahat davranmalarına takılmanız lazım
Ya da kocası annesini uyarsın bir zahmet.benim yüzümden kapi kitleniyorsa, kitlemesine sebep vermemem daha mantikli olur. gidip gelinimin donlarinin bile yerini degistiriyorsam oda kitlesin kapisini hakli olarak
malesef öyle olacak..kocam cok iyi diyorda bende birilerinin hatta yedi kat yabancinin ailesine tüm parami versem bana o yedi kat yabancida iyi olur. durum bu.Ya da kocası annesini uyarsın bir zahmet.
Adım gibi eminim ki konu sahibi sert çıkarsa bu güne kadar yaptığı bütün fedakarlıkları görmezden gelecekler. İnsanlar böyle oldu malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?