- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
- Konu Sahibi simurg211603
-
Kayınpeder kendine ev açtıysa sanırım fiziksel durumu iyi. Maddi olarak kirasını ya da faturalarını ödeyerek destek olun.
Eve geldiğinde ikizlere ilerde evinizde bakıcıya baktırmak istediğinizde bu durumu kabul edecek bakıcı bulamazsınız. Anneliğinizin ilk yılında da sürekli memeniz açıkta gezeceksiniz.
Bence kayınbabaya bakabilmekten (yemek temizlik) öte bunları düşünün.
eşim kaygısız ve rahattır ben ona akıl vermediğim sürece geleceği öngöremez ona gore her şey çok kolay bebeklere de bakarım, işe de giderim, evide temizler, yemeği de yaparım diğer her şeye yetişirim nasılsa. kendisinin yardım edeceğini düşünür ama iş başa düştü mü sorumluluktan kaçar bir çok şeyi zorla yaptırmamam gerekir. şimdilik ona gore tozpembe olacak her şey ama yaşamadan zorluğu algilayamiyor sanırım birçok erkek böyleHayır dediğinizde eşiniz ne diyecek ?
eşim kaygısız ve rahattır ben ona akıl vermediğim sürece geleceği öngöremez ona gore her şey çok kolay bebeklere de bakarım, işe de giderim, evide temizler, yemeği de yaparım diğer her şeye yetişirim nasılsa. kendisinin yardım edeceğini düşünür ama iş başa düştü mü sorumluluktan kaçar bir çok şeyi zorla yaptırmamam gerekir. şimdilik ona gore tozpembe olacak her şey ama yaşamadan zorluğu algilayamiyor sanırım birçok erkek böyle
Yani red ettiğiniz de size tepki verecek mi ?
Evet bir çok erkek için hal böyle.
Yakınlarda bir ev tutulması daha makul gibi.[/QUOTE
bunun için uzun süre boyunca durumu onun mantığına kavratmam gerek ancak yine de bir anlık bir düşünce değişikliği ile babasını yanına getirebilir eşim aniden karar değiştirebilen biri. kendimize yakın bir yerde ev tutamayız çünkü kayın pederim lükse düşkündür eşyasız asla yapamaz evi a dan z ye düzenler mobilyalarla. kendi maaşından bu yüzden faydalanamıyor sürekli eşyalar ve pahalı kıyafetler aldığı için bütün maaşı bunların kredisine gidiyor. yanılmıyorsam 2700 tl maaşı var bundan sadece 800 u onun elinde kalıyor geri kalan hep eşya kredileri
Eşinin başka kardeşi yok mu?
Valla iki küçük bebeyle zor.Hani uyumlu,titiz olmayan,her ortama ayak uydurabilen biri olsa eyvallah.Ama hem gelip hem herşeye müdahale edecekse çok zor.Zaten bir kaç yıla kendi işini kendi yapamayacak duruma geldiğinde mecbur gelecek size.Simdi gidebildiği yere kadar böyle gitsin.İkizler biraz büyür,siz de kolaylarsiniz o zaman,daha rahat olur.
Kp başka çocuğu yok mu? Varsa şu an durumu en elverişsiz olan sizsiniz gibi duruyor. Ev 2+1 , ikiz bebisler gelecek, maddi durum yetersiz, full time dışarda çalışıyorsun, tüm ev işi sana bakıyor! Bunların yanında kp kiymet bilen melek gibi tonton bir dede değil, sürekli problem yaratan huysuz bir ihtiyararkadaşlar ben vicdanlı biriyim elbetteki normal koşullarda bakarım ama ikiz bebeğim olacak inşallah kayın pederim 70 yaşında ve sinirli biri ben çocuklarla pek anlasacagini sanmam evimiz küçük iki+1 bebeklere bile nasıl yer yapacagimi bilmiyorum. ayrıca evlenirken ne benim ne de eşimin ailesinden ne bir maddi destek ne de tek bir çöp bile almadik. her şeyi kredi çekerek yaptik 3 yıl daha borç ödeyeceğiz aldığımız para sadece faturalarımızı kapatabiliyor bebekler için tek bir kıyafet alacak ekonomik bir gücüm olmadi henüz koşullarım şimdilik böyle ve ne yapacagimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?