Kayınvalde vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşayacaksın başka çaresi yok direnme bir b.ka yaramıyor.Bosayana kadar da ne kadar az zararla kurtarırsan o kadar iyi.Cocugunu yemeyi düşünüyormuş da niye evlendirmiş madem?Bu nasıl annelik ben anlamıyorum ya bizimki de kendi evladını dahil kıskanırdı insan oğlum çalışan kadınla evlendi ne güzel ev araba sahibi oldular rahat yaşıyorlar der.Bunlar siz kisin bize verin diyorlar bence bunlar kendi evlatlarını dahi gerçekten sevmiyorlar.Insan evladı için her zaman en iyisini ister kendinden bile gerçekten çok değişim aile yapilari

Yani şu tavsiyelerden ne anlam çıkarıp da alınıp terslediniz çok şaşkınım.

Aynn arkadaşım insan evladı için en iyisini ister çok şükür benide anlayan algılar var

Eşinizin önceliği siz ve çocuk isteği değil .ben daha net yazayım da siz de anlayın

Sorun tabiki onu bunu alması değil bize sormadan bişeyler alıp sonrada istemesi istediğ miktar tabikide az değil
aslında burada annesine hayır diyemeyen oğul sorunu var

yani bana mı sordun alırken veremem param yok diyecek

muhtemelen yıllardır alışmış böyle yaşamaya zira siz 39 yaşında iseniz eşiniz de 19 değildir

yani eşiniz çalışmış kazanmış annesine vermiş

annesine dur diyecek eşiniz

bir de cidden neden hiç birikim yok

Evet sorun eşimin iyi niyetinde karşı tarafında kullanması karşı taraf gerçkten ihtiyacı olsa hiç bir itirazım yok ama malesef bu sorun yüzünden eşimle sorun yaşamk istemiyorum kendimce tabiki uyardım yeri geldi tartıştım hep aynı benim tutumlu olmamla övünmesi gerek K v dem birde üstüne laf çakıyor bana ne yazık nato kafa nato mermer

Dili bukadar büyütmeyin. Şuan herşey online, sizde online bir kurs bulun. 100% lük verim olmasada 80% alsanız bile kârdır. Gündüz vaktiniz yoksa akşam olan bir kurs araştırın. Dil kullandıkça gelişen birşeydir, öğrenmeside abartıldığı kadar zor değildir.

Siz tavsiye de bulunmuyorsunuz düpedüz yargılıyorsunuz neyi ne kadar yaptığım benim sorunum kimseyi ilgilendirmz
Aman canım ne yaparsan yap o zaman. Kocan çok iyi niyetli ondan veriyor para ailesine diye avut kendini. Zaten diğer tüm fikirlere kapalısın.

İvit kocan çok iyi niyetli annesi tam bi yiyici. Kocan masum yani. Şimdi yorum olmuştur sanırım

ama bu iyi niyet mi

yani ne alıyor kv

somut örnek verin

evine ayakkabılık aldı 500 Euro

eşime dedi ki sen öde

biz de bunun üzerinden yorum yapalım

ayakkabılık için ödeme yapmasın ama diyelim ki yakıt aldı odun kömür vs gerekli ise destek olunur

kp var mı o anneye para verir mi şimdiye kadar anne her aldığını eşine mi ödetmiş

eşin neden siz evleninceye kadar birikim yapmamış mesela

ya da işte 2,5 yıldır evlisiniz hiç mi kenarda paranız altınınız yok

oralarda tüp bebek maliyetini bilemem de burada ben yaptırdığımda 2 maaşım civarı idi

bir maaş da doğum desek biraz da bebeğe harcama yapıldı ki onu herkes yapıyor

tekrar edeyim oradaki fiyatları bilemem de burada tüp bebek ulaşması zor bir süreç değil

özetle iş eşinde biter alınanın gerekliliğini de sorgulamak lazım tabii

lakin para biriktirme ve bebek stresi ile size alınan sakız da batar bunu da anlarım

konu yine kv değil onu böyle alıştıran eşin zira evli ve ayrı evi olup harcamaları oraya yöneltmeyi annesini üzecek bir şey gibi algılıyor

çözüm eşinle konuş olmuyorsa da kv de varken bizde yok, olsa tamam ama bak sizin durumunuz daha iyi diye örnek ver de ama kötü gelin olmayı da göze al

Haklısın arkadaşım aynı fikirdeyim ve yaklaşım olarakta tabiki kırmak yüze gelmek istemm
Beklentilerini kesmek mümkün değil ama beklentileri azaltabilirsiniz ailesine sabit miktar gönderebilir atıyorum ayda 400 mu kenara atıyorsunuz 200 kv kb gönderilebilir siz de az az birikim yapıp kendinizi toparlarsınız 1 2 yıla o zaman çocuk düşünmek daha mantıklı geliyor

Evet geç değil tabikide neyseki anlayış gösteren arkadaşlarda var yerden yere vuranda malesef

Mesela babaya hediye alınıyor bize sorulmadan bizden para talep ediyor sürekli doğumgünü özel günler dayatmaları var üstelikte bunun kararı bize bırakılmıyo illaki para verecksn bi buket çicek kabul olmuyor malesef vs vs

Bir sorun daha varki yine maddesel olarak kaynım evlncek neymiş bizim birikimimizi ödünç isteyip eşya alcakmış ben zaten türliyeye gitmeyi düşünüyorum bi kaç ay sonra neden vereyimki birikimimi

Ben şunu anladımki kayınvaldelere gerçkten yaranmak mesele ne kadar ödün versende feragat etsende nebkadar mütevazi olsanda yok yaranamıyosun galiba buna alışmak bi dönem bunları sindirmek şununda çok darkındayımki hayatta çok daha önmli sorunlar var ve beterin beteri var ben bu şekilde stres yaparak kendime yapıyorum en iyisi sakin kalmak

Pardonda sen kenfn yaptın galiba düpünü ve eşysnıda almışsndır kesin almadıysanda aldım yazarsın net biz hindistanda yaşamıyoruz
evet kendim aldım, kendim yaptım. biz sevişeceğiz diye maddi durumu kötü olan insanları borca harca sokamazdım çünkü.

Kaynananız benimki gibiymiş kolları dirseğe kadar bilezik, parmakları yüzük boynunda en az 3 kolye, telefon kılıfından sütyenine kadar her yerden parası çıkan, emekli maaşı ve kocasının çalıştığını komple alıp adama harçlık veren ve para yok diye ağlayan bi manyaktı gerçi hala öyle de kimse yemediğinden ses etmiyor

Malesef canm varken ağlamak nedir ya şükretmek varken

Maşallah herkes ne kadar da meraklı bol keseden yargı dağıtmaya.

2 yılda onu yapsaydın bunu yapsaydın. Yapamamışsan senin beceriksizliğin vs.

Yorumlarda tavsiye verenlere bakılırsa, onlar bu konularda dört dörtlük insanlar anlaşılan.

Kusura bakmayın da bir şeyin iç yüzünü bilmeden bu kadar da yargılanamaz, eleştirilmez. Laf olsun diye konuşmuş çoğu.

Dil kursu, çalışma vs ne biliyorsunuz kimin ne durumda olduğunu? Biri der sen kv den bekliyorsun öteki der ben sevişeceğim diye kimse bir şey yapmak zorunda değil.

Madem öyle, önce aileler bu algıları yıkacak. İnsan içinde ben düğünlerini yapmadım, çocuklar kendileri yaptı demeyi bilecekler. 2 yabancı sıfat gördüklerinde "biz de düğün yaptık,ehe ehe" diye yalandan havaya girmeyecekler. Ya da başkasının yanında maddiyat ile hava atıp, ihtiyacı olmadığı halde gidip ev geçindirmeye çalışan çocuğundan istemeyecek.

Çok şükür bunların hiç birini yaşamadım ama çok şahit oldum. Ve bundan nefret ediyorum. Aynı şekilde yurt dışına gelin getirip kendine hizmetçi olarak gören zihniyete de, evet 2020 yılında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…