Kayınvaldemin sorunu var benle ama çözemiyorum..

delm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
254
0
96
Eskişehir
slm arkadaşlar ben rizeden eskişehire gelin geldim herşey çok güzeldi kayınvaldemle aramız iyiydi insanın kendi annesi gibi olmuyo şöle anlatayım size ben fazla konuşmayı sevmeyen gerektiği yerde konuşan ama güleryüzlü biriyim çok çabuk diyoloğo girerim kaynaşırım hemen kayınvaldemse çok çeneli sinsinin biridir erken doğum yaptım 7 aylık bebişim küvezde kayınvalde sormuyo torununu bırak sormayı evimize gelmiyo dışarda karşılaşınca ben slm veriyorum görmemezlikten geliyo kaçıyo yüzüme bakmıyo benim bebşim küvezde yaşamlla mücadele veriyo hemen hemen hergün hastaneye gidiyorum ailem geldi rizeden onlara bile bakmadı neden biliyomusunuz ameliyat olmuş hanım gitmemişim haberim bile yoktu ama ben bebişim nasıl iyimi iyleşcekmi diye düşünürkken bide onamı gitcektim ufacık bebeğin ne günahıı var gerçi kendi oğlunla bile konuşmuyo allahtan eşim benim tarafımda bana hak veriyo ben ona git diyorum yine ailen ama gitmiyo bi kere bundan sebep kavga ettik gitti evde bunu görümceme dedim bunumu istiyo anan dedim kavga etmemizimi istiyo beni istemiyomu ben bilmem dedi demekki istemiyo beni..artık anne demek bile istemiyorum o kadına yüzünü bile görmek istemiyorum..dua edin arkadaşlar bebşim çıksın 40 gün oldu bugün.....

iyide kadin sizinle konusmuyorr diye neden uzuluyorsunuzki o buyukluk yapmadi kendi kendine triplere girdi.. sizde onu gormemezlikten gelin.. size samimi davrandigi zamanda baska turlu basiniz agriyacak..
bebeginiz anali babali buyusun tebrikler

ne güzel işte sende konuşma onunla o halde yüz göz olmamış olucaksın ne güzel sevmiyorumda diyosun bırak ne hali varsa görsün sen eşine bebeğine bak bu arada tebrik ederim allah analı babalı büyütsün hayırlı ömür versin inşallah

Son düzenleme:
Canım üzülme ben de 7 aylık bir b ebegim üstekil 750 gr dunyaya gelmişim bebegin iyileşecek annesi üzülme emi ..

kaynana gelince ahhhh keşke benimde kaynanam benle konuşmasa da bahanem olsa boşver be güzeliiiiiiiiiiim aman tın tın tın kayınvalidelerin %80 i böyledir %20 çok çok iyi olanlarıda bize denk gelmiyor

gecmis olsun canim.
madem esim bu konuda senin arkanda hic korkma...
kayinvaliden esim arkandayken sana zarar veremez...
esin de annesine gitmek istemiyorsa gitmesin bosver hic karisma onlarin aile iliskisine bence canim

sağolun tşk ederim bebişimin büssürü teyzesi var...allahtan aynı evde oturmuyoz ama evimiz çok yakın eşimle çok mutluyum çekemeyenler var bunu.çekemeyenler çatlasın...

ama herkeze anlatıyo yalan dolan çok yakında uzak bir yere taşıncaz en azından duymam rahat olurum dimi arkadaşlar

inşallah bebeğin bir an önce çıkar hastaneden ve sağlıklı bir bebek olur.

allah bebişinize acil şifalar versin inş...

boşver işte kıs konuşmasın eşinde senden yanaymış zaten yaptıgın herhangi bi saygısızlık olmadına eminsen salla gitsin ..bebişinede allah acil şifalar versin canım..umarım çıkar quvezden en kısa zamanda ..

öncelikle gecmis olsun bebeginiz insallah
en kisa zamanda normal fonksyonlarina ulasir
ama sunuda söylemeden gecemiycem
sizde ayip etmissiniz kaynananiza karsi gecmis olsun dememekle
amelyat kücümsenicek sey degill
tabi onunda size karsilik vermesi cocukca olmus biraz

arkadaşım çok şanlısın ama haberin yok burda çoğu arkadaşımız kayınvalidesinden şikayetçi sürekli yüz göz olunmasından,işlerine müdahele edilmesinden ama sende gelmiş yanına iyice sokulsun istiyosun ama bence isteme ne güzel kafan rahat,eşin yanında eşinede hiç karışma bırak ister görüşsün ister görüşmesin hiç bulaşma işallah bebeğinle sağlıklı ve mutlu günler yaşarsın :Saruboceq:sen kafanı rahat tut.kaydirigubbakcemile2

scheker arkadaşım haberim yoktu pazara gitmiştim kaşılaştık ben yine güleryüzümü eksik etmedim nasılsın iyimisin yüzüme bakmıyo tabi hayırdır ne oldu dedim ameliyat oldum dedi ben dedimki benim bebeğim orda hiç sordunmu durumunu dedim oda bana ben gidip görüyorum dedi ama yalan söyledi benden başka hiç kimseye göstermiyolar babasına bile göstermediler daha öyle deyince eve geldim hastaneyi aradım hayır anneden başka kimseye göstermiyoruz dediler ve aradım kayınpederim çıktı tabi neden bana yalan söylüyo dedim boş ver dedi bana takma şunu biliyolar eğer benim sütüm giderse o zaman kötü olur bebişimin sütü..inan benim hç saygısızlığım olmadı peki benim annem burdayı o burdayken bile gelmedi aramadı sormadı ayıp değilmi....

inş arkadaşlar en kısa zamanda çıkar bebişim ve onla birlik yuvamız dahada şenlenir....

bebegn en kısa sürede saglıklı bi sekilde cılar insallah hastaneden. Kaynanan konusmuyorsa bırak ne hali varsa görsn sende konusma daha iyi ya rahat olursn

anliyorum canim
ama sunu söyleyim onun seni isteyip istememesinin
hic bir önemi yok bu saatten sonra cün ki siz bir ailesiniz
anlasamiyorsa uzak durur ki oda böyle olmayi tercih etmis
bence siz stresden uzak durun bebeginizin size ihtiyaci var
hic düsünmeiyn bunlari allah yardimciniz olsun

sağolun arkadaşlar inanın sizlerde olmasanız napardım yanlızım bu şehirde sizler bana en yakınımdan bile yakınsınız ...

takmamaya çalışıyorum üzmemeye çalışıyorum kendimi ama olmuyo ya düşünüyorum düşünüyorum bi çözüm yolu bulamıyorum bebeğimi ayrı düşünüyorum of offf....

takmamaya çalışıyorum üzmemeye çalışıyorum kendimi ama olmuyo ya düşünüyorum düşünüyorum bi çözüm yolu bulamıyorum bebeğimi ayrı düşünüyorum of offf....

oldugu kadar canim olmuyos zorlamiycaksin
en önemlisi bebegin digeri nasilsa düzelir olumunekankayizsmile

hergün laf sokmasından eşinle aranı açmaya çalışmasından iyidir uzak durması
kafaya takmayın bence onun kendi ayıbı
bebeğine acil şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…